PISHTI v2.5 İÇİN BEKLENTİLERİNİZ!

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
PISHTI v2.5 İÇİN BEKLENTİLERİNİZ!
Merhabalar,

Pishti v2.5 çalışmalarımız yarın başlayacak ve bu konuda sizin beklentilerinizi öğrenmek istedik.

Bizim şu an getirmeyi düşündüğümüz yenilikler (Duruma göre iptal olabilirler);

Yanlış pişti sorunu düzeltilecek,
Ücretli versiyonlular lsitede ayrı bir font ile gözükecek,
3 yeni rütbe ve seviye gelecek,
Düzenlenecek yarışmaların kazananları için rütbe yanında ekstra bir icon ve bunun alt yapısı hazırlanacak,
Liste'de boş gözüken kullanıcı adı sorunu düzeltilecek,
Oyun için Rakip yazısının yeri düzenlenecek,
Oyun sonu "Tekrar oyna" butonu ile oyuna girişte volume ayarı düzeltilecek,
Yeni yarışmalar için Facebook ve Twitter adreslerimizi beğenmeye teşvik eden uyarılar eklenecek,
Ban sistemi geliştirilecek,
Giriş yazısı için encoding getirilecek.
En iyiler listesinde genelde 250. sıra gözükmemesi düzeltilecek.

Sizlerin de aklına gelen ve istediğiniz şeyleri bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

Bu arada yarışmalarımız ve diğer tüm paylaşımlarımız için ve adreslerimizi takip ediniz.

Fikirlerinizi bekliyoruz.

Teşekkürler.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Birkaç isteğim vardı onları da yapacakmışsınız beni sevindirdi dikkate almanız ,

İlk olarak ses kısma yükseltme gibi ayarları altta ...' a basıp yapmak yerine ayarlar butonu koyarak sorun çözülmüş olur , Mesela ses kısıyorum alta iniyor ...

Kullanıcı adı istediğiniz zaman değiştirebiliyorsunuz bu ayarın kalkması ve herkesin sabit nick name bin olması istendiğinde email ile değiştirilebilir..1 kerelik..

Şuan bunlar var aklımda başka isteğim olursa iletirim,

Alakanız için teşekkürler ...

• Beğen
Tepkiler: Ugr288 ve bulutsuzgece
ÖEY

ÖEY

Üye
Ben oyunu ilk kurduğumdan sonra birkaç kez telefonu sıfırladım. Şimdi yine kurdum ve yeni bir kullanıcı adı yazdım. Ayarlara girince ÖEY olarak görünüyor ama oyunu bitirip puan sisteme kayıt olurken eski kullanıcı adımı görüyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum ama buna bakabilirsiniz mesela :)

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar,

Ayarlardan girdiğiniz kullanıcı adı ile üye oldugunuzun bir ilgisi yok. Ayarlardan değiştiridiğiniz kullanıcı adı sadece oyun içerisinde gözüken text için girilen değer. Asıl kullanıcı adı üye olunurken yazılan kullanıcı addır ve korunması için unique ID'nize bağlanır. Yani siz format atsanız da o değer kaybolmaz.

Ses ayarına gelince, doğru söylüyorsunuz ona bir çare bulmaya çalışacağız.

Teşekkürler.

ÖEY

ÖEY

Üye
Peki o dediğinizi değiştirme imkanım yok mu? :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben oyunu ilk kurduğumdan sonra birkaç kez telefonu sıfırladım. Şimdi yine kurdum ve yeni bir kullanıcı adı yazdım. Ayarlara girince ÖEY olarak görünüyor ama oyunu bitirip puan sisteme kayıt olurken eski kullanıcı adımı görüyorum. Başka bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum ama buna bakabilirsiniz mesela :)

Ayarlardaki isim ile piştiye kayıt olurken kullandığınız kullanıcı adı birbirinden farklıdır.

Ayarlarda yer alan isim sadece oyun sırasında ekranda görünen isimdir.

Kayıtlı kullanıcı adı ise e-mail adresinizle ilişkili olandır.

Kullanıcı adı değiştirme şu an için yok bildiğim kadarıyla.
Ancak Emre Bey ile kayıtlı kullanıcı e-postanız üzerinden iletişim kurularak değiştirilebilir.

Aslında bana göre doğrudan erişime açık kullanıcı adı değiştirme gelirse veritabanında karmaşaya ve sıkıntıya yol açabilir.
Ancak elbette son kararı Emre Bey verecektir.

Benim önerim ise yeni eklenecek rütbelerle ilgili:

Yeni rütbeler Madalya şeklinde olsun.(PNG formatında olan mesaj ekinde)

Bronz madalya: 200.000
Gümüş Madalya: 250.000
Altın Madalya: 300.000

Bir de rütbelere tıpkı forumumuzdaki gibi isimler verilebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve BrahimOkumus
komando04

komando04

Üye
kardeşim tekrar başarılar gerçekten şu piştinin güncellemelerine hayranım,akla gelen tüm yenilikler dahil oluyor,ama bir sorunum var aldığım skorların ama üst üste yapmış olduğum piştilerden dolayı almış olduğum 4000 puan puanlarıma dahil olmadı.ve şimdiye kadar yaklaşık 23kere yanlış pişti verildi ama bana değil rakiye verilen piştiler,bana bir kere bile denk gelmedi,yenilik olarakta aklıma gelen tek şey oyun içinde 6pişti yapan extra puan alsın ama skor 51i geçmeyecek şekilde olur mu acaba

• Beğen
Tepkiler: teAtalay

marazruno123

Üye
kardeşim boyutu olabildiğince düşür ve sorunları düzelt ve birde dama oyunuda yazabilirsen çok iyi olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kardeşim tekrar başarılar gerçekten şu piştinin güncellemelerine hayranım,akla gelen tüm yenilikler dahil oluyor,ama bir sorunum var aldığım skorların ama üst üste yapmış olduğum piştilerden dolayı almış olduğum 4000 puan puanlarıma dahil olmadı.ve şimdiye kadar yaklaşık 23kere yanlış pişti verildi ama bana değil rakiye verilen piştiler,bana bir kere bile denk gelmedi,yenilik olarakta aklıma gelen tek şey oyun içinde 6pişti yapan extra puan alsın ama skor 51i geçmeyecek şekilde olur mu acaba

Serdar yanlış pişti olayı herkeste mevcut.
Bana da çok defa oldu. Bunlarla ilgili puan araştırması yapılıp kimde ne kadar yanlış pişti olduğunun tespit edilmesi mümkün değil.
O yüzden düzeltilene kadar bu aksilikten kaynaklı puan kayıplarına razı olmak zorundayız.
Geçen gün ban sistemi düzenlenirken benim de bir sürü görev başarım ve doğal olarak puanım sisteme gitmedi.
Bence bunları o kadar dert etmemek gerek.
Puan eninde sonunda tekrar oynayarak yerine konur, önemli olan piştinin kusursuz hale gelmesi :oke:

Emre Bey'e kazandırdığı ve ilk günden bugüne geliştirerek bu noktaya getirdiği bu güzel oyun için tekrar teşekkürler.

Bu arada benim aklım Pasaparola'da :kıskıs: :eller:

komando04

komando04

Üye

Serdar yanlış pişti olayı herkeste mevcut.
Bana da çok defa oldu. Bunlarla ilgili puan araştırması yapılıp kimde ne kadar yanlış pişti olduğunun tespit edilmesi mümkün değil.
O yüzden düzeltilene kadar bu aksilikten kaynaklı puan kayıplarına razı olmak zorundayız.
Geçen gün ban sistemi düzenlenirken benim de bir sürü görev başarım ve doğal olarak puanım sisteme gitmedi.
Bence bunları o kadar dert etmemek gerek.
Puan eninde sonunda tekrar oynayarak yerine konur, önemli olan piştinin kusursuz hale gelmesi :oke:

Emre Bey'e kazandırdığı ve ilk günden bugüne geliştirerek bu noktaya getirdiği bu güzel oyun için tekrar teşekkürler.

Bu arada benim aklım Pasaparola'da :kıskıs: :eller:

yok abi sorun etmiyorum sadece düzelmesi için söyledim yenilik olaraktan emre bey hepsini düşünüyor zaten teşekkürler tekrardan

- - - Eklendi - - -

passaparolayı gerçekten merak ediyorum acaba nasıl olacak diye

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve bulutsuzgece
yeminli06

yeminli06

Üye
Şu Nokia Emre bey gibi çalışsa daha ne isterim :d:

komando04

komando04

Üye

hakikaten doğru diyorsun kardeşim ya bir kişi bunları yapıyorsa Nokia ve Microsoft neler yapmaz ki ama çalışma çabaları bir Google gibi değil

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlardaki isim ile piştiye kayıt olurken kullandığınız kullanıcı adı birbirinden farklıdır.

Ayarlarda yer alan isim sadece oyun sırasında ekranda görünen isimdir.

Kayıtlı kullanıcı adı ise e-mail adresinizle ilişkili olandır.

Kullanıcı adı değiştirme şu an için yok bildiğim kadarıyla.
Ancak Emre Bey ile kayıtlı kullanıcı e-postanız üzerinden iletişim kurularak değiştirilebilir.

Aslında bana göre doğrudan erişime açık kullanıcı adı değiştirme gelirse veritabanında karmaşaya ve sıkıntıya yol açabilir.
Ancak elbette son kararı Emre Bey verecektir.

Benim önerim ise yeni eklenecek rütbelerle ilgili:

Yeni rütbeler Madalya şeklinde olsun.(PNG formatında olan mesaj ekinde)

Bronz madalya: 200.000
Gümüş Madalya: 250.000
Altın Madalya: 300.000

Bir de rütbelere tıpkı forumumuzdaki gibi isimler verilebilir.

Madalyalar çok güzelmiş ancak bizim rütbelere uygun değil. Tek tip farklı renklerde rütbeler var ve yeni rütbeler hazır. Ancak bu madalyaları başka yerlerde kullanabiliriz :eller: :)

Ayrıca açıklamalar için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Database'te Normal seviyede 1. ve 2. Üst üste pişti yapma görevlerini gerçekleştirdiğiniz gözüküyor.
Ayrıca pişti hatasına gelince halletmeye çalışacağım. Yeni görevler için ise şimdilik biraz erken :)

- - - Eklendi - - -

kardeşim boyutu olabildiğince düşür ve sorunları düzelt ve birde dama oyunuda yazabilirsen çok iyi olur

Merhaba oyundaki 3 deste kart (156 resim), 3 arka plan resmi, 2 arka plan müzikleri ve 10larca ses efektine göre bence aşırı az bir boyutu var zaten. Oyundaki hatayı düzeltmeye çalışacağız :) Dama için bir planımız bulunmuyor henüz.

- - - Eklendi - - -

yok abi sorun etmiyorum sadece düzelmesi için söyledim yenilik olaraktan emre bey hepsini düşünüyor zaten teşekkürler tekrardan

- - - Eklendi - - -

passaparolayı gerçekten merak ediyorum acaba nasıl olacak diye

Küçük bir proje de yapıyoruz, bitmek üzere. Passaparola için geri sayım başlıyor :)

- - - Eklendi - - -

hakikaten doğru diyorsun kardeşim ya bir kişi bunları yapıyorsa Nokia ve Microsoft neler yapmaz ki ama çalışma çabaları bir Google gibi değil

Teşekkürler arkadaşlar ancak inanın ki Nokia inanılmaz çalışıyor. Procam uygulamasını incelediniz mi bilmiyorum ancak eşi benzeri bulunmaz bir uygulama.

yeminli06

yeminli06

Üye
Teşekkürler arkadaşlar ancak inanın ki Nokia inanılmaz çalışıyor. Procam uygulamasını incelediniz mi bilmiyorum ancak eşi benzeri bulunmaz bir uygulama.

O işin espirisi tabi nokia çok iyi çalışıyor ben memnunum bide güncellemeler geçikmese hiç bir sorun yok bence :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Duyduguma göre Akbank uygulaması da eşi benzeri olmayan bir banka uygulaması olacakmış:ehe

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve ÖEY
komando04

komando04

Üye
Madalyalar çok güzelmiş ancak bizim rütbelere uygun değil. Tek tip farklı renklerde rütbeler var ve yeni rütbeler hazır. Ancak bu madalyaları başka yerlerde kullanabiliriz :eller: :)

Ayrıca açıklamalar için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Database'te Normal seviyede 1. ve 2. Üst üste pişti yapma görevlerini gerçekleştirdiğiniz gözüküyor.
Ayrıca pişti hatasına gelince halletmeye çalışacağım. Yeni görevler için ise şimdilik biraz erken :)

- - - Eklendi - - -

Merhaba oyundaki 3 deste kart (156 resim), 3 arka plan resmi, 2 arka plan müzikleri ve 10larca ses efektine göre bence aşırı az bir boyutu var zaten. Oyundaki hatayı düzeltmeye çalışacağız :) Dama için bir planımız bulunmuyor henüz.

- - - Eklendi - - -

Küçük bir proje de yapıyoruz, bitmek üzere. Passaparola için geri sayım başlıyor :)

- - - Eklendi - - -

gerçekten mükemmel procama söz yok,evet Nokia gerçekten uygulamalarını üretiyor demek ki microsofttan kaynaklanan sıkıntılar var gecikmeler filan

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benimde nacizane bi isteğim var ama olurmu bilmem oyun başladığı esnada oyunda alınan her puan otomatik artsa şöyleki şurda sıkıntı oluyor örnek olarak oyun bitiş puanı 101 ve rakiple kafa kafayasınız siz 95 rakip 90 size 6 puan yetiyor aldığımız sayıyı anında görürsek rakibe pişti yada sayı vermemk için kendimizi ayarlarız düşüncesindeyim

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi

Duyduguma göre Akbank uygulaması da eşi benzeri olmayan bir banka uygulaması olacakmış:ehe

Aynen öyle, dünya çapında bir uygulama olacak.

- - - Eklendi - - -

Emre bey dururken ayrıntılarını açıklamak bana duşmez:)

Ekimde çıkıyoruz inşallah, bilgi vermem şu an için sıkıntı olur :)

- - - Eklendi - - -

benimde nacizane bi isteğim var ama olurmu bilmem oyun başladığı esnada oyunda alınan her puan otomatik artsa şöyleki şurda sıkıntı oluyor örnek olarak oyun bitiş puanı 101 ve rakiple kafa kafayasınız siz 95 rakip 90 size 6 puan yetiyor aldığımız sayıyı anında görürsek rakibe pişti yada sayı vermemk için kendimizi ayarlarız düşüncesindeyim

Bunu yapabilecek alt yapımızvar ancak oyunun doğasına aykırı diye yapmıyoruz. Geleneksel pişti oyununda kağıtlar bittikten sonra puanlar sayılır bilirsiniz. Ama çok istek olursa yapılabilir.

Üst Alt