pişti kuralları dikkate alınmalı , J ile Q piştisi 20 puandır. bide açık pişti modu eklenmeli . bu yüzden 2/5 benim değerlendirme puanım. ha ayrıca 4 kişiye kadar oyuncu desteği olsa fena olmazdı
pişti kuralları dikkate alınmalı , J ile Q piştisi 20 puandır. bide açık pişti modu eklenmeli . bu yüzden 2/5 benim değerlendirme puanım. ha ayrıca 4 kişiye kadar oyuncu desteği olsa fena olmazdı
Test süreci ne kadar devam edecek?
bide bişey soracaktım,şimdi aldığımız puanlar skorlarımıza işleyecek mi acaba

Puanlamada yine uçuşlar var sanırım.
O yüzden yansıyacağını sanmıyorum.
Yansısa bile olduğu gibi yansımayacaktır.
İlk iki sıradaki kullanıcıların puanları pek mantıklı değil.
(Özellikle birinci sıradaki daha ilk gün 220.000 civarı alıp uçtu gitti.)
(Listeler sıfırlandığından dolayı) tüm puan türleri aynı olması gerekirken kullanıcıların çoğunun "haftalık ve aylık puanları" genel puanlarından yüksek. Yani puanlamada uçuşlar ve bazı ciddi sıkıntılar var.
Emre Bey büyük ihtimalle sıkıntıları tespit etmiştir.
Normal listede bile puan düzeltmeleri olabilir.![]()
O da inşallah bugün gönderilecek.Ayrıca yeni bir oyun da yazıldıO da inşallah bugün gönderilecek.

Puanlamada yine uçuşlar var sanırım.
O yüzden yansıyacağını sanmıyorum.
Yansısa bile olduğu gibi yansımayacaktır.
İlk iki sıradaki kullanıcıların puanları pek mantıklı değil.
(Özellikle birinci sıradaki daha ilk gün 220.000 civarı alıp uçtu gitti.)
(Listeler sıfırlandığından dolayı) tüm puan türleri aynı olması gerekirken kullanıcıların çoğunun "haftalık ve aylık puanları" genel puanlarından yüksek. Yani puanlamada uçuşlar ve bazı ciddi sıkıntılar var.
Emre Bey büyük ihtimalle sıkıntıları tespit etmiştir.
Normal listede bile puan düzeltmeleri olabilir.![]()
Oyunun girişindeki metni sizler için düzenliyorum orayı dikkate alınız.
Oyun tamamen test için açık şu an. Hiç bir şey etki etmeyecek.
Ayrıca şu an en büyük hata olan gereksiz skor eklenmesi halloldu. Kimse uçuk skor ekleyemeyecek.
Bugün inşallah tüm görevleri gözden geçirip, bir kaç da rütuş yapıp göndereceğiz.
Ayrıca yeni bir oyun da yazıldıO da inşallah bugün gönderilecek.
Hayır o oyun bir yarışma için hazırladığımız bir oyun. Pazartesi grupça bir toplantı düzenleyeceğiz. Ayrıntıları daha sonra sizinle paylaşırım
Hayır o oyun bir yarışma için hazırladığımız bir oyun. Pazartesi grupça bir toplantı düzenleyeceğiz. Ayrıntıları daha sonra sizinle paylaşırım

yoksa Ben Bilmem Eşim Bilir oyunları mı??![]()
sevinerek söylüyorum ki, Hayır ^^sevinerek söylüyorum ki, Hayır ^^

Sorunlar çözüldü, bir kaç görev kontrol edilecek. PAzartesi toplantıdan sonra Pishti'nin yeni versiyonunu ve yeni bir oyunumuzu Center'a göndereceğiz.
Sorunlar çözüldü, bir kaç görev kontrol edilecek. PAzartesi toplantıdan sonra Pishti'nin yeni versiyonunu ve yeni bir oyunumuzu Center'a göndereceğiz.

Toplantıya seyirci kabul ediyor musunuz![]()
Radikal kararlar alınacak.