PISHTI v2.5 İÇİN BEKLENTİLERİNİZ!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Şu yeni oyunu çok merak ettim :D Biraz ipucu alsak fena olmazdı hani :D

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Küçük çaplı bir oyun. Sadece matematiksel bir çocukluk oyunu, herkes bilir aslında :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla bilemedim şimdi ama zaten yarın göndereceksiniz sanırım oyunu markete görürüz artık :D

komando04

komando04

Üye
son gelişme nedir emre bey pişti ile ilgili

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
son gelişme nedir emre bey pişti ile ilgili

Pişti'nin yeni versiyonunu gönderdik, 3-4 gün içerisinde mağazada olur.

Görevlerden alınacak puanlar düşürüldü, uygulama hataları giderildi.

Bundan sonra yarışmalar düzenlenecek ancak geçmiş sorunlardan ve bundan sonra puanlarda sıkıntı olmayacağını düşündüğümüzden dolayı oyunu sıfırlama kararı aldık (puanlar ve görevler). Böylece oyun için alınan puanlar görevlerden daha değerli olacak ve gerçek oyuncular ortaya çıkacaklar.

komando04

komando04

Üye
Pişti'nin yeni versiyonunu gönderdik, 3-4 gün içerisinde mağazada olur.

Görevlerden alınacak puanlar düşürüldü, uygulama hataları giderildi.

Bundan sonra yarışmalar düzenlenecek ancak geçmiş sorunlardan ve bundan sonra puanlarda sıkıntı olmayacağını düşündüğümüzden dolayı oyunu sıfırlama kararı aldık (puanlar ve görevler). Böylece oyun için alınan puanlar görevlerden daha değerli olacak ve gerçek oyuncular ortaya çıkacaklar.

bu güzel olmuş çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: teAtalay

abCakir

Üye
Tüm kontroller gerçekleştirildi, hazır olun :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
komando04

komando04

Üye
  • Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında bir "windows phone development" bölümü mü acsak ne yapsak?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve bulutsuzgece
mesutcinik

mesutcinik

Üye
developer'lar candır can :)

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve bulutsuzgece
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler :)

kesasd

kesasd

Üye
Bir geliştirici olarak uygulamanı indirdim ve denedim. Uygulamanda gördüğüm bazı görsel hataları paylaşmak istedim gelişmesine yardımcı olmak anlamında. Umarım faydalı olur. Aşağıda ekran görüntüleri de var.

1. En iyiler menüsünde Genel pivot itemine geldiğinde top 250 listesinde sorun var. 920 kullanıyorum ve 249. item en aşağıda görünüyor. Yukarı scroll yaptığımda ise 250. anca görünüyor.

2. Kendi istatistiklerime baktığımda sorun var. ekranda "False" yazıyor. Ayrıca oynadığım ve verilerim kaydedildiği halde genel sıralama bilgilerimde hiçbirşey yok. Aylık ve haftalık olanı anlarım ama genel sıram ve genel skorum yazmalı bence.

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Bir geliştirici olarak uygulamanı indirdim ve denedim. Uygulamanda gördüğüm bazı görsel hataları paylaşmak istedim gelişmesine yardımcı olmak anlamında. Umarım faydalı olur. Aşağıda ekran görüntüleri de var.

1. En iyiler menüsünde Genel pivot itemine geldiğinde top 250 listesinde sorun var. 920 kullanıyorum ve 249. item en aşağıda görünüyor. Yukarı scroll yaptığımda ise 250. anca görünüyor.

2. Kendi istatistiklerime baktığımda sorun var. ekranda "False" yazıyor. Ayrıca oynadığım ve verilerim kaydedildiği halde genel sıralama bilgilerimde hiçbirşey yok. Aylık ve haftalık olanı anlarım ama genel sıram ve genel skorum yazmalı bence.

Teşekkür ederiz.

Bahsetmiş olduğunuz 249. item olayını 5 güncellemedir unutuyoruz :)

Skorlarda herhangi bir durum yok veritabanı sıfırlandı belki onu görmemişsinizdir.

False olayına gelince bir sonraki güncelleme için yapılmış bir güncelleme onda da sorun yok :)

Tekrar teşekkürler.

Üst Alt