Valla bilemedim şimdi ama zaten yarın göndereceksiniz sanırım oyunu markete görürüz artık![]()
.gif)
Toplantı yönetimsel olacağı için kabul edemiyoruzRadikal kararlar alınacak.

Radikal kararlar = Radikal oyun güncellemeleri![]()

Ben biliyorum![]()

son gelişme nedir emre bey pişti ile ilgili
Pişti'nin yeni versiyonunu gönderdik, 3-4 gün içerisinde mağazada olur.
Görevlerden alınacak puanlar düşürüldü, uygulama hataları giderildi.
Bundan sonra yarışmalar düzenlenecek ancak geçmiş sorunlardan ve bundan sonra puanlarda sıkıntı olmayacağını düşündüğümüzden dolayı oyunu sıfırlama kararı aldık (puanlar ve görevler). Böylece oyun için alınan puanlar görevlerden daha değerli olacak ve gerçek oyuncular ortaya çıkacaklar.
Tüm kontroller gerçekleştirildi, hazır olun![]()
biz daima hazırız teşekkürler bu arada maxicepte yeni görüyorum sizi hoş geldiniz,emre beyin ekibinden herhalde

Bir geliştirici olarak uygulamanı indirdim ve denedim. Uygulamanda gördüğüm bazı görsel hataları paylaşmak istedim gelişmesine yardımcı olmak anlamında. Umarım faydalı olur. Aşağıda ekran görüntüleri de var.
1. En iyiler menüsünde Genel pivot itemine geldiğinde top 250 listesinde sorun var. 920 kullanıyorum ve 249. item en aşağıda görünüyor. Yukarı scroll yaptığımda ise 250. anca görünüyor.
2. Kendi istatistiklerime baktığımda sorun var. ekranda "False" yazıyor. Ayrıca oynadığım ve verilerim kaydedildiği halde genel sıralama bilgilerimde hiçbirşey yok. Aylık ve haftalık olanı anlarım ama genel sıram ve genel skorum yazmalı bence.