Orjinal 5800 v52 i8910-widget-hs-entegre-harika buyurun

Sponsorlu Bağlantılar

ka'in

ka'in

Üye
:aha:kardeş eline sağlık mükemel olmuş şu ana kadarki en güzel fw tlfon harika oldu ya

--------------- Ekleme ---------------

ya kardeş bunu v52 ye nasıl entegre etin harika çok hoş olmuş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
beyendiyinize sevindim güle güle kulanın

tuzlali

Üye
Kardeşim yükledim şimdi ben. Ekranda Araçlar yok ve menüde smar2go var uygulamalarda da bişi daha var hatırlamıyorum ben mi yapamadım yoksa öyle mi ?

İskenDer™

İskenDer™

Üye
GörüşLerm .. Firmware da samsung ev ekranı seçildiginde widgetler hata veriyor ara sıra .Sonra simgeler kırmızıya dönüşüyor ve telefonu kapatıp açıncaya kadar düzelmiyor . Hackli olursa daha iyi olur . Tekrar C6 fw ye gecıorm . Genede geçen tüm Emeğe TeşekkürLer. ) :)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
batuts arkadaşım göruşlerin için sagol bu fwyi günlerce kulandm başka arkadaşlarmda kulandı dedyn wdget hatası bizlerde sözkonusu dyl anlamadm sizde bu hatayı nye verdi yazlmı ilk kurduğunuzda zaten tlfnu resetlemeniz lazm bunu konudada belirtmiştm tuzlali kardeşim ben menude araçlar klsrunun içinde gerekli şeyleri alıp ugulamalara atm kulanılmaylarıda sildm o dedyn smrt2go ugulaması var dogrudur arkadaşlar bu fw sizlerde nasıl hata veriyor bilmyrum ben bunu yabancı bi sitede paylaştm inan bir suru özel tşkur msjı aldm eminimki kurulumda yada eski yazılmlarnzda kaynaklanyr

İskenDer™

İskenDer™

Üye
ResetLeme işlemini her kurulumdan önce yaparım :hmmm Bilgilendirmeniz için teşekkürler :oke:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşlar size 3-4 tane sorum olacak;
ilk önce bilgisayara v52 orjinal fw kursak içine bu fwnin dosyalarını atıp flashlasak olurmu?(ben blackstar fw kullanıyorum da)
bunda rompatcher yok mu? ya da sonradan kurulabilirmi?
samsung widget açıkken telefonu kapatınca telefona birşey olmuyor herhalde.
ben şu anda blackstar fw kullanıyorum ama bu daha çok ilgimi çekti.bu yüzden bunu kurmak istiyorum.birde önceki mesajlardaki arkadaşların dedigine göre tel açılmıyormuş,veya reset atıyormuş.bu sorunlar var mı yok mu?birisi n'olur cevap versin...tamda aradıgım fw...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
psp arkadaşım şimdi fwde en ufak bir sorun yok ben günlrdr kulanyrm sorunu gelince o dedyn olmaz çünkü bu widget tamamı rofs2 de deyil c0r de ve fpsx dosyalarnda var uzun uğraşlar ister tlfnunu bozarsın kardes hack olayna glnce yaplr ama yne uğraş ister sitede hack yapma knuları var bir göz at ama bu fwyı tavsiye edrm enaznda hoşuna gtmse kndi fwne dönersn

ByWorth

ByWorth

Üye
psp arkadaşım şimdi fwde en ufak bir sorun yok ben günlrdr kulanyrm sorunu gelince o dedyn olmaz çünkü bu widget tamamı rofs2 de deyil c0r de ve fpsx dosyalarnda var uzun uğraşlar ister tlfnunu bozarsın kardes hack olayna glnce yaplr ama yne uğraş ister sitede hack yapma knuları var bir göz at ama bu fwyı tavsiye edrm enaznda hoşuna gtmse kndi fwne dönersn

Öncelikle yanlış anlamazsanız bir uyarıda bulunmak istiyorum.
Lütfen Türkçeyi biraz daha düzgün kullanalım. Dediyin (dediğin)- deyil (değil) - deyişik (değişik) ve her kelimede harfleri eksik yazıyorsun, hiç hoş olmuyor.

Bunun yanı sıra aslında bu FW'yi denemek istiyorum ama hiç resim koyulmamış. Bir kaç resim koyup ev ekranını, menü içeriğini görebilirsek sevinirim. Ellerinize sağlık, iyi çalışmalar.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
canım kardeşim by worth öncelikle açıklaman için teşekürler 1 bu uyarıyı yazmadan önce konuyu tam takip etseydin 1ci sayfada konunun asıl sayfasında fw ile ilgili açıklama ve resimleri resim linklerini görecektin kaba taslak konulara baktığın burdan beli yazı konusuna gelince detaylı düşünen insanlar önce işin aslını öğrenir sonra eleştiri yapar yanlış anlama uyardığın için deyil açıklama gereyi duyduğumdan bunları yazıyorum şimdi işin aslı şu sende benim gibi sorumlu ve çok yoğun olsan saate 50 mesaja cevap yazmak zorunda kalsan ve pc i başında deyilde bu cevapları mobil cihazda ve toplantı yolda araba kulanırken yazarsan eminim dahada kısaltırsın ha diyeceksinki o senin sorunun yada o durunlarda yazma ama iş bildiğin gibi deyil bende sana bişey söyliyeyim madem bu kadar duyarlısın senden şunu beklerdim bu gibi çalışmalar kaç gün ve gece ne uğraşlar ne zorluklarla yapılıyor hiç konuyu beyenmesen dahi o emek için bir teşekür butonuna basabilirdin buda benim görüşüm sakın kızma biz bu sitenin üyeleri kardeşiz uyarın ve görüşlerin için teşekürler fwyi tavsiye ederin sayfa 1 bak fotoğflar mevcut

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya şimdi bunu bilgisayardaki v52 dosyasına ekleyip flash atsam olurmu?ben arkadaşın yazısından pek birşey anlamadım da...:ağlarım:

İskenDer™

İskenDer™

Üye
FlasLamada olapan bir şey yok : ) Normal şekilde verilen dosyalarla yapabilirsin ..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
İskenDer™;3101306' Alıntı:
FlasLamada olapan bir şey yok : ) Normal şekilde verilen dosyalarla yapabilirsin ..
kardeş derdimi anlatamadım.ben bilgisayara orijinal v52 dosyası kursam(şu bilgisayara kurunca 355 mb olan dosya.)bu fwyi rardan çıkarıp o orjinal fw nin rm356 klasörüne atsam,öyle flash atsam kurulurmu?birde buna rompatcher yükleyebilir miyim? ben blackstar adında kotukoylu abinin yaptıgı fwyi kullanıyorum,bu yüzden hani en baştan temiz bi v52 kurarak mı yapayım,yoksa direk bu dosyalarla flash atınca olurmu? lütfen yanıt verin...:ağlarım:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
psp arkadaşım yazıda bişey anlamadığını söyliyorsun ama kimse ne yapmak istdiyini anlamıyorki sana yardımcı olsun kardeş net bir şekilde anlat sana yardımcı olalım bu fwyi kulanmak istiyorsan pcsinde bulunan eski fwleri sileceksin yeni rm 356 adında bir klsör yapacaksın ve yeni fwyi rardaki tüm dosyaları yeni yaptığın klsöre atacaksın ve öyle flaşlayacaksın rom paçher felan normal atamasın çünkü fw hacklı deyil hack yapmak istiyorsan sitede hack yapma konularını oku not bu fwnin herhangi bir parçasını başka bir fw ye ekleyerek kulanamasın

--------------- Ekleme ---------------

zinse .arkadaşım seni gösterdiyin video daki fw görsel olarak bu fw ile aynı tek fark bu fw v52 içindir yani bu fw yi 51 de kurabilirsin ama o video daki fw yi 52 kuramasın

zinse

Üye
:) bende v52 icin olanını arıyordum zaten şu an final haftası kısmetse yarın yükleyip deneyecem :)) Teşekkür ederim ellerine sağlık kardeşim...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan inşallah memnun kalırsın kardeşim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
evet iskender kardeşimin dediyi gibi hack ve eyer hack yapmak istersen sitede fw hack konularına bi göz at

mangdaşire

mangdaşire

Üye
o zaman ben yanlış konuya bakmışım.Ama rasimcam arkadaşımız konuyu açarken yanlış yazmış.konunun başında hack kelimesi geçiyor buyrun kabartarak yazdım:
"evet arkadaşlar uzun uğraşlarımın sonunuda fw yi hazırladım mükemel oldu orjinal 5800 v52 ye widgeti entegre etim fwde fazla deyişklik yapmadım yapılan deyişiklikler şunlar widget hs entegre edildi fw hack yapıldıkamera biraz iyileştirme yapıldı yer kazanmak için bazı geresiz dosyalar silindi pro falan entegre etmedim kim hangi proyu isyiyorsa sitede dolu alıp kursun fwye"
yanlış yazmışsın rasimcam kardeş...

Üst Alt