Organlarınızı Bağışlayacak mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Organlarınızı bağışlayacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    116
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Benim de akciğerler dışında hepsi bağışlanacak; onlarda meymenet kalmadı ondan. :d:

banzaiii

Üye
Benimle toprak olmalarındansa insanların hayatlarını kurtarsınlar..

bemiks

bemiks

Üye
Düşününsenize siz öleceksiniz organlarınız yaşayacak başka birine hayat vereceksiniz.
ne güzel bir şey..

jatvalca

jatvalca

Üye
ben ehliyet alırken bağışlamıştım hepsini hemde hepsini
benimle niye çürüsünki başkasında hayat bulsun

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
bende istiyorumda günah günah diye diye soğuttular

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
işin dini kısımları genelde insanların kafasını karıştırıyor kimi diyor yok sana verilen bedenle geri döneceksin diye zaten beden gitmiyorki ruh gidiyor beden çürüyor kalıyor kimide sevap diyor aslında düşündüğün zaman bir hayat kurtarıyorsun ve belki yüzlerce kişiyi sevindirip duasını alıyorsun neden günah olsunki tamam Allah sana vermiş o organları ama öbür tarafa öyle gitmek ne demek sonuçta kazalarda kimi insanların parçası bile kalmıyor:hmmm şuan için düşünmüyorum gerçi böyle birşey yok insanın başına ne zaman ne gelecek belli değil ama bağışlama taraftarıyım.

Metin MF

Metin MF

Üye
aylar önce "hayır" ı işaretlemiştim. ama kararımı değiştiriyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye
Arkadaşlar merhaba

Birgün mutlaka yüce Allah'ın emirlerinden birisi olan ölümü tadacağız. Fakat ölmeyip yataklarına bağlı olarak yaşayan ya da hergün saatlerce diyaliz makinesine bağlı olarak yaşayan insanlar var. Bunları gördükten sonra düşünüyorum, Ben öldükten sonra organlarım neden ihtiyacı olanlara şifa vermesin. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz. Yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.
haklısın Hastaneye dilekçe verecem

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
Gerçekten ihtiyacı olan yillarca organ bekleyen insanlar var ve bir türlü bunlara sira gelmiyor biraz araştırma yaptığınızda ise milyarder godamanlarin servetlerinden biraz harcayarak sira bekleyenlerin haklarini yiyorlar garipler de bekliyorlar. Ben bu ülkede gerçek ten hakkıyla bekleyene gitmecegi için organ değil tirnak bile bagislamam

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
şimdilik bilemiyorum :bilmm

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
oldukten sonra bana faydası olmayacak bortu bocek yıyecek organları ne yapayım. Insan olmamın geregı bagıslayacagım tabi. abla sızın ne vardı dalak cıger ?

federico2424

federico2424

Üye
kararsızım

Invoke

Invoke

Üye
Olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
0MG90

0MG90

Üye
Evet düşünüyorum. İhtiyacı olan hastalar olabilir.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
“Ölünün kemiğini kırmak, diri iken kemiğini kırmak gibidir.” (Ebû Dâvûd, “Cenâiz”, 60; elMuvatta’, “Cenâiz”, 45),

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş ve Dede
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Bu organ bağışı yüzünden organ mafyası türedi. Her yerde çocuk kaçırılıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu organ bağışı yüzünden organ mafyası türedi. Her yerde çocuk kaçırılıyor.
Organ mafyası bağış yüzünden değil, nakiller yüzünden türedi. Yani kimse kimseye zorla bağış yaptıramaz değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Dede ve İhtiyar007
yesilaygunes

yesilaygunes

Üye
Elbette zorla olmaz amaaaaa...... Bak bundan 15 sene önce bir köylüm basit bir karın ağrısından bir hastaneye gitti. Hemen acil ameliyat dediler. Apandis bilmem ne dediler. amaliyat ettiler. Böbreğini çaldılar. apandisit ameliyatı falanda olmamış yani öyle bir sorun yokmuş. Nasıl olduysa hakkını alamadı.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt