Organlarınızı Bağışlayacak mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Organlarınızı bağışlayacak mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    116
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
Evet. Düşünüyorum :good:

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Tek Beden'de Doğdum Tek Beden'de Gitmek İsterim ;)

buketcik

buketcik

Üye
aslında çok güzel bir şey.yeni bir hayat canlandırıyosunuz.ama ben vermicem korkarım kız ben:d:

minoo

minoo

Üye
Henüz hayattayken organlarını çıkarıp almaları söz konusu değil Buket :hmmm
Zaten sen artık hayatta olmayacaksın o durumda. Nesinden korktun ki?

Revengeful

Emekli Yönetici
9 canlı :D

Burak

Üye
:hmmm
70 yasımı gectıgımde vasıyetıme yazsam mı dıye dusunecegım bır konu daha... Ins. O gunler gelsınde dusunuruz.

Kral 63

Kral 63

Üye
Bağışlarım ben ölüyorum ama bedenlerde manevi olarak yaşayayım bari

buketcik

buketcik

Üye
ne biliyim ya bir an organ felan ürperdim ondan dedim .verdim gitti ozaman.:oke:

zaza

zaza

Üye
vericez herhalde toprakta eriyeceğine faydası olsun

buketcik

buketcik

Üye
tamam anlaştık bende vericem.nereye bağışlıcağız peki.ne yapmamız gerekiyor.

zaza

zaza

Üye
tamam anlaştık bende vericem.nereye bağışlıcağız peki.ne yapmamız gerekiyor.

tam bilmiyorum ama hastaheneye git bilgi alırsın zaten bizimkilere ben söyledim ölünce bağışlarlar ne yapacağız sanki öldükten sonra sadece kefenle gidiyon ama beden burada kalıyor :)

buketcik

buketcik

Üye
forum doldurtuyorlar ve imza alıyorlar.ben öğrendim.forumda bir sürü seçenek var onları işaretliyosunuz.sonrası ölünce artık

zaza

zaza

Üye
forum doldurtuyorlar ve imza alıyorlar.ben öğrendim.forumda bir sürü seçenek var onları işaretliyosunuz.sonrası ölünce artık

aslında boş bir vaktimde bende gideyim garantiye alalım sonuçta dünyada birçok zazanın dolaşması lazım :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
ea55trwof

ea55trwof

Üye
Arkadaşlar merhaba<br />
<br />
Birgün mutlaka yüce Allah'ın emirlerinden birisi olan ölümü tadacağız. Fakat ölmeyip yataklarına bağlı olarak yaşayan ya da hergün saatlerce diyaliz makinesine bağlı olarak yaşayan insanlar var. Bunları gördükten sonra düşünüyorum, Ben öldükten sonra organlarım neden ihtiyacı olanlara şifa vermesin. Siz de böyle mi düşünüyorsunuz. Yorumlarınızı bekliyorum.<br />
<br />
Saygılar.
<br />
<br />
aynen sana katılıyorum kardeşim çok güzel söylemişsin .

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Ya karşı değilim ama düşünmüyorumda

technochick

technochick

Üye
ben bağışladım bile, ne zaman ne olacağı belli olmaz. herhangi bir sağlık ocağında da yapılıyor. ama bazı yerlerde 2 şahit isteniyor 1. derece akraba olmaması gerek. ama bilmiyorum her yerde aynı mı!

Üst Alt