Oyun Order & Chaos Online Yardımlaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

Order & Chaos Online'da sizce en iyi sınıf hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    30
Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:

redsungamedevelop

Üye
kesisime Allah zeval vermesin masallah iyi durumda şu anda :)

reaurora

reaurora

Üye
guncelleme gelecektir yakinda. cin yeni yili mi ne etkinliklerini kaldirdilar sorunlar cikmasi normal. ordan aldigim gunluk gorevler hala duruyor :D birde bugun fml de lendoerlden tarayici dustu :D var mi aranizda guclu kuvvetli iki uc arkadas? su scanner gorevini bitirmemde yardim edecek

redsungamedevelop

Üye
Server farkli olmasa gidelim derdimde farkli dunyalardayız :)

yuvanka

Üye
Skilleri sıfırladım yine olmadı hala aynı hatayı veriyo ben böyle denedigim yolları yaziimde aynı durumda olanlar ona göre denesinler

sabitslx

Üye
Arkadaşlar Selam,

2 gündür Kahverengi ata binemiyorum ne zaman kullanmaya kalksam büyü hazır değil diyor ve kullanamıyorum. 46Lv oldum acaba 45lv den sonra bu ata binemiyor muyum??

Arkadaşlar problem düzeldi galiba artık tüm büyülerim çalışıyor. :D

Bilginize

• Beğen
Tepkiler: yuvanka

yuvanka

Üye
Aynen ya oh be valla rahatladim kac gundur psikopat gibi buna takmistim :)) bu guzel haber icin tesekkur ederim iyi oyunlar :))

hilekar5

Üye
Hançer diş gözyaşı sahilindeNerede
e

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
[ Eski Mesaj ]

Son düzenleme:
reaurora

reaurora

Üye
onu bu sabah kestim :) onu bulmak zor degil ama beklemek cok zor. nadir kan yaratiklari 2-3 saatte bir cikiyorlar ve mekanda surekli birileri bekliyor. duvarina hepsini bulabilecegin bir link attim.

hilekar5

Üye
Greenmont Nerede bulamadım at alacam

Nirvana92

Nirvana92

Üye
adamin teki damage hack açmiş herkese tek atiyo 2v2 de wp de

yuvanka

Üye
Selamlar :)
Lvl alıcam diye mesleği boşlamışım baya Yüksek kaliteli zırh hurdası hangi mobdan çıkıyodu hatırlayan varmı

reaurora

reaurora

Üye
gozyasi sahilindeki yuruyen iskeletlerdi yanlis hatirlamiyorsam

kralberk13

kralberk13

Üye
sunucular bakımda

yuvanka

Üye
Gozyasi sahilinden cikmiyo dun talan ettim cunku :)) keşiş için meslekte gereken malzemeleri nerden toplayacagimizi yada hangi malzemelerin gerektigini bilen var mi? keske bunu her meslek icin harita harita gosteren bi sistem bi site falan olsa..

snowbay1995

Üye
Arkadaslar bende s4 mini var oyuna giriyom 2-3 dk sonra donuyor ne yapmam gerekir.

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bende s4 mini var oyuna giriyom 2-3 dk sonra donuyor ne yapmam gerekir.
Herhangi bir vpn uygulaması ile oyuna giriş yaptığınızda ya oyundan atar ya oyun donar ya da ban yersiniz. Eğer vpn kullanmıyorsanız arka planda çalışan şeylerden biri ile çakışıyordur. Ayrıca oyuna wifi ile girmenizi tavsiye ederim. Diğer netnlerle baya sorun cikartiyor.

reaurora

reaurora

Üye
Herhangi bir vpn uygulaması ile oyuna giriş yaptığınızda ya oyundan atar ya oyun donar ya da ban yersiniz. Eğer vpn kullanmıyorsanız arka planda çalışan şeylerden biri ile çakışıyordur. Ayrıca oyuna wifi ile girmenizi tavsiye ederim. Diğer netnlerle baya sorun cikartiyor.
ben 2 aydir vpn ile baglaniyorum. hicbir sorun yasamadom. (operatorlerin adil dedikleri baglantiyla oynanamiyor.) nadiren oyundan atiyor bu atma da son guncellemeden soonra basladi. senin sorunun ram den oluyordur. oyunda seceneklerden etkileri devre disi birak ve kullanissiz prolari sil biraz daha rahat oynarsin

Üst Alt