Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
speeder
Üye
dün gece kaydoldum, şimdi baktım cer gelmiş. bir iki app denedim, çalışıyor! birazcık ingilizce bilenler için çok kolay bir yöntem. paylaşım için teşekkürler!
ermanatfl
Üye
abi çok saolasın ama ben birşey sorcam.. bu .cer ve . dosyalarını indirdikten sonra ne yapacağız?? yani bu dosyalarla sertifikalandırmak istediğimiz dosyayı nasıl birleştireceğiz ?? acil yardımcı olursan sevinirim
tufiduygu
Üye
emegine saglık çok güzel ve basit bi anlatım sagol
werarce
Üye
eline sağlık geldi sertifikam bida nasıl yapacağımı bulayım tamamdır
ermanatfl
Üye
saol abi hallettim... çok işimeyaricak inşallah.. saol tekrar
samQtt159
Üye
yarım saat uğrastım cinceyle yapamadım bunu yapması 5 dk surdu cok tesekkur ederm
sirdas_28
Üye
sertifikayı aldım şimdi yüklemeye geldi sıra sana çok teşekkür ederim dostum süpersin bakalım araştıralım yükleme nasıl olacak die...
samQtt159
Üye
telefonun 5800 herseyi yaptım ama hala yuklemıyor sertika tarafından kısıtlanıyor dıyo yardım edersenız sewnrim
cimbom731
Üye
Arkadaşım öncelikle eline sağlık ben cep telefonuma(n73 me) kurduğum bazı programlarda sertifika hatası lütfen uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo buna bir çare var mi yani telefonuma program mi kurmam gerekiyo
amiremet
Üye
teşekkürler arkadaş yolladık hayırlısı ile bekliyoruz sertifikaları inşallah başaracağız.daha önce 5800 i hacklemiştim şimdi sıra 6730c de..
Crescent-23
Üye
inşallah bu olur teşekkürler.klonlanma fln olmaz demi ?
sozcelyk
Üye
merabalar... ÖNCELİKLER SÜPER BİR PAYLAŞIM. ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.. başkaları bunu yapmak için para istiyor.
birde sorum olacaktı. güvenmedimiz yere sertifika veriyoruz. bu bir sorun çıkartırmı..
tekrar teşekkürler.
aydın1959
Üye
DİKKAT!!! teş. ederim fakat telefonlar çinliler tarafında IME no'ları klonlanmasın???öyle olursa telefonlar çöpe gider...
said_66
Üye
ya kardeş opda dan sertifika yı aldıktan sonra ne yapacağız onuda bi anlatsan güzel ce
balbazar33
Üye
ellerine sağlık uzun uğraşlar sonun da karar verdim bakalım bir gün bekleyelim
m3rt1905
Üye
ARKADASLAR HERKESIN EMEGINE SAGLIK AMA OKADR UGRASMAMA RAGMEN BU VE DIGER KONULARDAN HIC BISI ANLAMADIM ACABA BANA YARDIM EDEBILECEK KARDESIMIZ WARMI ? MSN'deN Sesli konusma atarız yada Yazarak beraber Telefonumu Hackleyebilecegımız bir kişi arıorum Herkese iyi forumlar [email protected]
bağlantı hatası
Üye
eline sağlık kardeş... ama bi şeyi anlamadım.. bu işlemleri yaptıkktan sonra sertifika gerektiren her şeyi sertifikayla falan uğraşmadan yükleyebiliyormuyuz...
by_samci
Üye
arkadaşım teşekkürederim bayadır sorun oluyodu bi türlü yapamıyodum çok güzel anlatmışsın emeğe sağlık
hakil32
Üye
teşekkürler,kardeş. aldık sertifikayı ama bundan sonra ne yapmak gerekiyor?
ta2mix
Üye
telefonların ime leri kopyalansa bile kopya tel türkiyede kullanılmadiği sürece sorun olmaması lazım