OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
speeder

speeder

Üye
dün gece kaydoldum, şimdi baktım cer gelmiş. bir iki app denedim, çalışıyor! birazcık ingilizce bilenler için çok kolay bir yöntem. paylaşım için teşekkürler!

ermanatfl

Üye
abi çok saolasın ama ben birşey sorcam.. bu .cer ve . dosyalarını indirdikten sonra ne yapacağız?? yani bu dosyalarla sertifikalandırmak istediğimiz dosyayı nasıl birleştireceğiz ?? acil yardımcı olursan sevinirim

tufiduygu

Üye
emegine saglık çok güzel ve basit bi anlatım sagol

werarce

werarce

Üye
eline sağlık geldi sertifikam bida nasıl yapacağımı bulayım tamamdır :D

ermanatfl

Üye
saol abi hallettim... çok işimeyaricak inşallah.. saol tekrar

samQtt159

Üye
yarım saat uğrastım cinceyle yapamadım bunu yapması 5 dk surdu cok tesekkur ederm

sirdas_28

Üye
sertifikayı aldım şimdi yüklemeye geldi sıra sana çok teşekkür ederim dostum süpersin bakalım araştıralım yükleme nasıl olacak die...

samQtt159

Üye
telefonun 5800 herseyi yaptım ama hala yuklemıyor sertika tarafından kısıtlanıyor dıyo yardım edersenız sewnrim

cimbom731

Üye
Arkadaşım öncelikle eline sağlık ben cep telefonuma(n73 me) kurduğum bazı programlarda sertifika hatası lütfen uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo buna bir çare var mi yani telefonuma program mi kurmam gerekiyo

amiremet

amiremet

Üye
teşekkürler arkadaş yolladık hayırlısı ile bekliyoruz sertifikaları inşallah başaracağız.daha önce 5800 i hacklemiştim şimdi sıra 6730c de..

Crescent-23

Crescent-23

Üye
inşallah bu olur teşekkürler.klonlanma fln olmaz demi ?

sozcelyk

sozcelyk

Üye
merabalar... ÖNCELİKLER SÜPER BİR PAYLAŞIM. ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.. başkaları bunu yapmak için para istiyor.

birde sorum olacaktı. güvenmedimiz yere sertifika veriyoruz. bu bir sorun çıkartırmı..

tekrar teşekkürler.

aydın1959

Üye
DİKKAT!!! teş. ederim fakat telefonlar çinliler tarafında IME no'ları klonlanmasın???öyle olursa telefonlar çöpe gider...

said_66

Üye
ya kardeş opda dan sertifika yı aldıktan sonra ne yapacağız onuda bi anlatsan güzel ce

balbazar33

Üye
ellerine sağlık uzun uğraşlar sonun da karar verdim bakalım bir gün bekleyelim

m3rt1905

Üye
ARKADASLAR HERKESIN EMEGINE SAGLIK AMA OKADR UGRASMAMA RAGMEN BU VE DIGER KONULARDAN HIC BISI ANLAMADIM ACABA BANA YARDIM EDEBILECEK KARDESIMIZ WARMI ? MSN'deN Sesli konusma atarız yada Yazarak beraber Telefonumu Hackleyebilecegımız bir kişi arıorum Herkese iyi forumlar [email protected]

bağlantı hatası

Üye
eline sağlık kardeş... ama bi şeyi anlamadım.. bu işlemleri yaptıkktan sonra sertifika gerektiren her şeyi sertifikayla falan uğraşmadan yükleyebiliyormuyuz...

by_samci

by_samci

Üye
arkadaşım teşekkürederim bayadır sorun oluyodu bi türlü yapamıyodum çok güzel anlatmışsın emeğe sağlık

hakil32

Üye
teşekkürler,kardeş. aldık sertifikayı ama bundan sonra ne yapmak gerekiyor?

ta2mix

Üye
telefonların ime leri kopyalansa bile kopya tel türkiyede kullanılmadiği sürece sorun olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt