tmm da kardeş bu sertifikayla hELLO OX2.03 Ü SERTİFİKALADIM VE telefona yüklemeye çalıştığımda yüklenemiyor sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor telefonum N96 yazılım sürümü v30.101 son versiyon.başka programları sertifikaladığımda telefona yüklüyor ama bu hello ox i yüklemiyor neden acaba
Bunun Bende Farkındayım Sertifikayı Alınca ne yapıcaz nere atcas nasıl sertfikalıcaz programları temaları sertfıkayı telemı atcas napcas onu yaz sın madem konuyu yazan ala ala eksık ıs yapmısslar...!
ya arkadaşlar setifikayı aldık şimdi telefonu hackleyemiyorum telefonum N96 v30.101 versiyon hello ox i sertifikaladım telefona yüklemeye çalıştığımda yüklenmiyor yardım edecek biri yok mu acaba telefonumun yazılım sürümü en son sürüm olduğu için mi hacklenmiyor yardımmm
--------------- Ekleme ---------------
evet arkadaşlar telefonu hackledim sonu da hellox hata veiyordu yüklenmiyordu emesut arkadaşımın da yardımıyla konuyu hallettim nasıl mı hellox i opda ya yükledim ve opda sitesinden yalnızca 10 saniyede sertifikalı olrak aldım ve telefonu hackledim şimdi bu telefonumda ki hellox le rompathcer i kaldırmam mı gerekiyor
Bunun Bende Farkındayım Sertifikayı Alınca ne yapıcaz nere atcas nasıl sertfikalıcaz programları temaları sertfıkayı telemı atcas napcas onu yaz sın madem konuyu yazan ala ala eksık ıs yapmısslar...!
evet sonunda işlem tamam. N79 a istediğim proğramı kurabiliyorum. Emeği geçenlere çok ve sonsuz teşekkürler.
bu arada opda dan indirilen FREESİGNER proğramını kurmak için telefonun tarihini 1 yıl geri alın yoksa süresi geçmiş sertifika hatası veriyor.
bu arada opda dan indirilen FREESİGNER proğramını kurmak için telefonun tarihini 1 yıl geri alın yoksa süresi geçmiş sertifika hatası veriyor. Emeği geçenlere tekrardan teşekkür.
Hayır genellikle unsigned die belirtilir.Yani sertifikasız signed yazıo ise sertifikalıdır.Ama yüklerken bazen süresi geçmiş sertifika hatası alabilirsin.Bunu içinde telefonun tarihini 1 sene olmadı 2 sene geri alırsan yüklenebilir