OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende üye oldum isteğiniz gönderildi gibi bir şey yazıyor ama bu siteden kesin sonuç alabiliyormuyuz ?

evet ben sertifikamı burdan aldım en geç 2 günde geldi
(tabi bu durum üynin rütbe derecesine beğlı)

gomancele

gomancele

Üye
yaa kardeşim bende hapsini indirdim ama cer ve kay dosyalarınıda açtım ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum sings .exe dosyası nedir

xwedan

xwedan

Üye

evet ben sertifikamı burdan aldım en geç 2 günde geldi
(tabi bu durum üynin rütbe derecesine beğlı)

ben yenı uye olmama ragmen 3 gun ıcınde geldı tesekkur ederım buyuk bı sorundu ve cınce yapınca ucretsız alabılıyorsunuz

bySonsuzluk

bySonsuzluk

Üye
Konu anlatımı için teşekkürler...
İlk Mesaj Editlenerek Site Dilinin İngilizce Değilde Cince Kullanılmasını Yazarmısınız, Yoksa Site Sizden 3 Dolar Yada Euro İstiyor, Eğer Cince Yaparsanız Hemen Veriyor,
İnsanlar Boşu Boşuna 3-5 Gün beklemesin....

beny__23

Üye
Bu site güvenilir mi arkadaşlar sonuçta telefonun imei numarasını veriyoruz ve çin sitesi

ismail57

ismail57

Üye
ellerinize sağlık çok güzel olmuş:oke:

esatbasturk

Üye
helal size

Cengiz_17

Cengiz_17

Üye
verdiğin linke tıklayınca cer.opda.cn değilde çıkıyor bu normalmidir ? ama opdanın sitesi olduğu logosundan anlaşılıyor ben üye oldum dili çince yaptım sertifikayı bekliyorum eline sağlık konu için :oke:

emrahuzun84

Üye
arkadaşlar ben ve cer dosyalarını indirip istediğim programı signed yaptım. fakat telefona yüklerken hala sertifika hatası alıyorum.tarihi geriye aldım faydası olmadı.pc suite yardımıyla yüklemeye çalıştım ''doyayı yüklerken bir sorun oluştu . hata kodu : 2153775105 '' yazıyor.daha önce bu problemle karşılaşan 1 mesaj gördüm konu içinde fakat çözüm için bir cevap yazılmamış.bu sorunu yaşayıp çözebilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?:bilmm

youngkral

Üye
imzalama yaparsak hackame yaparmı helloox 2 deneyen varsa yazsın ltfen birde imei numarasını veriyoz güvenilir mi arkadaşlar?

nesto3

nesto3

Üye
Kardeşim ellerine sağlık cok güzel anlatmışsın. Tesekkürler.

beyin

Üye
C5-03 telefonuma sertifika için 1 hafta önce baş vurdum daha dosyalar oluşturulmadı sitede gözükmüyor iki dildede baktım hiç birşey yok yardım edebilirmisiniz...

tektonik1907

tektonik1907

Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

mreren38

mreren38

Üye
Kardeşim en geç 3 gün diyosunuz. Ben bir hafta önce gönderdim vivaz için hala gelmedi. Lütfen başka bir yol bilen vb. varsa buraya alıntı ile cevaplasın ya da bana PM atsın. Teşekkürler..

hacibalboa

hacibalboa

Üye
opda iki haftadır bekletiyor bizi :) yok mu başka yöntem yada bu beklemeye bir çözüm :)

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Özel Mesaj İle Bana ulaşın yardımcı olurum

prittrip

Üye
birkaçgün önce kayıt oldum ama şimdi siteye şifremle girmek istediğimde

UCenter info: Can not connect to MySQL server
Error:
Errno:0

hatası alıyorum. genel bir hatamıdır yoksa tekrar üyemi olayım

teşekkurler

gokhans19

Üye
birkaçgün önce kayıt oldum ama şimdi siteye şifremle girmek istediğimde

UCenter info: Can not connect to MySQL server
Error:
Errno:0

hatası alıyorum. genel bir hatamıdır yoksa tekrar üyemi olayım

teşekkurler
Bende 2 gündür üye olamıyorum aynı hatayı veriyor. Önerisi olan varmı? Telefona program yükleyemiyorum yav:ağlarım:

baris_besnili

Üye
bende aynı hatayı alıyorum ya lütfen birileri yardım etsin...

sagopa63

sagopa63

Üye
bndede aynısı var :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt