Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)
ben yenı uye olmama ragmen 3 gun ıcınde geldı tesekkur ederım buyuk bı sorundu ve cınce yapınca ucretsız alabılıyorsunuz
bySonsuzluk
Üye
Konu anlatımı için teşekkürler...
İlk Mesaj Editlenerek Site Dilinin İngilizce Değilde Cince Kullanılmasını Yazarmısınız, Yoksa Site Sizden 3 Dolar Yada Euro İstiyor, Eğer Cince Yaparsanız Hemen Veriyor,
İnsanlar Boşu Boşuna 3-5 Gün beklemesin....
beny__23
Üye
Bu site güvenilir mi arkadaşlar sonuçta telefonun imei numarasını veriyoruz ve çin sitesi
ismail57
Üye
ellerinize sağlık çok güzel olmuş
esatbasturk
Üye
helal size
Cengiz_17
Üye
verdiğin linke tıklayınca cer.opda.cn değilde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çıkıyor bu normalmidir ? ama opdanın sitesi olduğu logosundan anlaşılıyor ben üye oldum dili çince yaptım sertifikayı bekliyorum eline sağlık konu için
emrahuzun84
Üye
arkadaşlar ben ve cer dosyalarını indirip istediğim programı signed yaptım. fakat telefona yüklerken hala sertifika hatası alıyorum.tarihi geriye aldım faydası olmadı.pc suite yardımıyla yüklemeye çalıştım ''doyayı yüklerken bir sorun oluştu . hata kodu : 2153775105 '' yazıyor.daha önce bu problemle karşılaşan 1 mesaj gördüm konu içinde fakat çözüm için bir cevap yazılmamış.bu sorunu yaşayıp çözebilen bir arkadaş yardımcı olabilirmi?
Kardeşim ellerine sağlık cok güzel anlatmışsın. Tesekkürler.
beyin
Üye
C5-03 telefonuma sertifika için 1 hafta önce baş vurdum daha dosyalar oluşturulmadı sitede gözükmüyor iki dildede baktım hiç birşey yok yardım edebilirmisiniz...
tektonik1907
Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim
mreren38
Üye
Kardeşim en geç 3 gün diyosunuz. Ben bir hafta önce gönderdim vivaz için hala gelmedi. Lütfen başka bir yol bilen vb. varsa buraya alıntı ile cevaplasın ya da bana PM atsın. Teşekkürler..
hacibalboa
Üye
opda iki haftadır bekletiyor bizi yok mu başka yöntem yada bu beklemeye bir çözüm
tektonik1907
Üye
Özel Mesaj İle Bana ulaşın yardımcı olurum
prittrip
Üye
birkaçgün önce kayıt oldum ama şimdi siteye şifremle girmek istediğimde
UCenter info: Can not connect to MySQL server Error: Errno:0
hatası alıyorum. genel bir hatamıdır yoksa tekrar üyemi olayım