s60v5 sertifika alma özel ve resimli anlatım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
s60v5 sertifika alma özel ve resimli anlatım!!!
evet arkadaşlar forumda bir kaç kere kaçılmış ama sertifika dosyaları bile certifika istiyor :kop:
bunun üzerine bende yeni bir analtım yapayım dedim ve bunu resimlerle düzenledim 5800 da sorunsuz çalıştırdım anlatıma başlıyalım

ilk olarak

adresine didiyoruz

not:cer ve dosyalarının çıkması biraz uzun sürmektedir hesabınızı sürekli kontrol edin ayrıca internet explorer tarayıcısını kullanın aksi halde para istiyor
peki bundan sonra ne yapacağız
telefonunmuzu alıyoruz. cer ve dosyalarını telefonumuza atıyoruz
bu dosyayıtelefonumuza yüklüyoruz program signeddir hiçbir sıkıntı çekmezsiniz

yükledikten sonra
optinosa tıklıyoruz

oradan settings e tıklıyoruz sütündaki sign certe tıklıyoruz

cer dosyasını nereye attıysanız seçiyoruz

ardından sign bölümüne tıklıyoruz dosyası neredeyse bulup seçiyoruz

diğer bölümlere dokunmuyoruz ama isterseniz sertifika yaptığınız uygulamaların kaydedileceği yeri seçebilirsiniz bunun için Output seçeneğine tıklayıp Custom yapıyoruz ve bir alt seçenek olan custom directiry seçeneğinden istediğimiz klasörü seçebiliriz

back diyerek geri geliyoruz ve şimdi add task seçeneğine tıklıyoruz

unsigned bir program seçiyoruz

programımızı seçtik

optionsa tıklayıp add diyoruz

sing sis e tıklıyoruz

ve ardından optinosa tıklıyoruz ve go diyoruz

evet artık programımızı sertifikaladık şimdi seçtiğiniz klasörden signed dosyasını bulup kuarabilirsiniz

PC DE SERTIFIKALAMA IŞLEMI

Ekte ki dosyayı açın ilk sıraya sertifika yapacağınız programı seçin, ikinci satıra aldıgınız cer dosyasını, son bölüme ise dosyasını seçin şifre bölümünu olduğu gibi bırakın , sing deyin progrm imzalanaçaktır. :oke:

bir teşekkürü çok görmeyin

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark, Delisimsek, kollayan ve 9 diğerleri

n73balikesir

Üye
Arkdaşım,cer dosyasının ekledim.ama dosyasının eklem kısmı yok.yani şöyle:settings menüsüne girince sing cert kısmını bulup ekledim.ama sing kısmı yok o yüzden ekleyemiyorum?diğe kısımlarda şu output directiry(custom)yazıyor-custom directiry(C:data\s603rdsigner\)yazıyor-save last adding path(enabled)yazıyor.yani ekleyeceğim kısım yok.diğerlerini ypatığımda error hatası veriyor.ne yapabilirim.

--------------- Ekleme ---------------

Arkdaşım,cer dosyasının ekledim.ama dosyasının eklem kısmı yok.yani şöyle:settings menüsüne girince sing cert kısmını bulup ekledim.ama sing kısmı yok o yüzden ekleyemiyorum?diğe kısımlarda şu output directiry(custom)yazıyor-custom directiry(C:data\s603rdsigner\)yazıyor-save last adding path(enabled)yazıyor.yani ekleyeceğim kısım yok.diğerlerini ypatığımda error hatası veriyor.ne yapabilirim.
Yani sertifikaladığımda şu hatayı veriyor:errors found in operation.Log are write to C:Data\S603rdSigner\S603rdsigner.log diya hata veriyor.ne yapabilirim.

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım cer ve sis dosyalarını e:games e at ozaman resimdekileri uygula o zaman karıştırmazsın
zaten attığın yeri seçince karşına bir tana dosya çıkıyor eğer sign cert e tıkladıysan cer sign e tıkladıysan dosyası eğeryapamaz isen söle vide anlatımı koyarım

ekorotti

ekorotti

Üye
ya delirdim 3-5 bussnis day dior cer. ve basınca

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşım internet explorerden gir biraz bekle sürekli bas geri gel mutlaka tutuyo banada öle diodu ben google crome kullanıyom internet explorerden denedim anında oldu sende dene :oke:

music59

Üye
saol kardeşim söylediklerini 1e 1 yaptım ve oldu cer ve dosyamın çıkması 1 gürdü ve dosyasını indirmeyi unuttuğum için başta hata aldım ama sonra tekrar bakınca de gördüm yaptım herşey için saol emeğine sağlık

Karakök

Üye
opda dan indirdiğim free signer dosyası süresi geçmiş sertifika veriyor. yani başlamadan bitti.

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

5800ExMc

Üye
dostum o kadar güzel anlatmışsın ki çok kolay zorlanmadan hallettim.çok çok sağol

polo_0650

Üye
arkadaşlar sertifika işlemini yapıyorum yükleme sırasında yükleme sertifika tarafından kısıtlanıyor mesajı alıyorum nerde hata yaptık
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sertifika işlemini yapıyorum yükleme sırasında yükleme sertifika tarafından kısıtlanıyor mesajı alıyorum nerde hata yaptık
yardımcı olursanız sevinirim.
saygılar

tam olarak analamdım programı yüklerken mi oluyor?

drkxpltn

Üye
PC DE SERTIFIKALAMA IŞLEMI [URL="http://www.maxicep.com/attachments/31892d1256998708/"' Alıntı:
Ekte ki dosyayı[/URL] açın ilk sıraya sertifika yapacağınız programı seçin, ikinci satıra aldıgınız cer dosyasını, son bölüme ise dosyasını seçin şifre bölümünu olduğu gibi bırakın , sing deyin progrm imzalanaçaktır. :oke:

bir teşekkürü çok görmeyinQUOTE]

http://www.maxicep.com/attachments/31892d1256998708 ekteki dosyada TROJAN var arkadaşlar:angry:. temizini yükleyebilir misin?

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
PC DE SERTIFIKALAMA IŞLEMI [URL="http://www.maxicep.com/attachments/31892d1256998708/"' Alıntı:
Ekte ki dosyayı[/URL] açın ilk sıraya sertifika yapacağınız programı seçin, ikinci satıra aldıgınız cer dosyasını, son bölüme ise dosyasını seçin şifre bölümünu olduğu gibi bırakın , sing deyin progrm imzalanaçaktır. :oke:

bir teşekkürü çok görmeyinQUOTE]

http://www.maxicep.com/attachments/31892d1256998708 ekteki dosyada TROJAN var arkadaşlar:angry:. temizini yükleyebilir misin?

avg internet security hata vermedi

bytunc74

ellerine sağlık.ama orada3-5 gün bekle yoksapara ödersin diyor.bekliyorum

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
beklemen lazım

DEVIL95

Üye
OPDA sitesine ulaşamayanlar. . . Bu Siteyi de Deneyebilirsiniz. . . Resimde Anlatılanların Aynısı Bu Site İçinde Geçerli Arkadaşlar. . .

omaro99

Üye
Yaaaa opda açılmıyor işte,niye anlamıyorsunuz,hangi siteye girsem aynı mevzü hepsi aynı siteyii vermiş,farklı bir yolunu veya sitesini bilen yokmu bunun ????

toqq

toqq

Üye
ya teli hackleyin gitsin ne sertifikayla felan uğraşıyorsunuz :)

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
    Konu Sahibi
aynen en iyisi hack ama buda hack istemeyenler için

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
şu sertifikayı çıkaranı varyaaaa :@

----------Eklendi @ 15:47:12 ---------- Yazıldı @ 15:45:12 ----------

be üye oldum ama cer. ve dosyaları ücretli oldu malesef :s indirilmiyorr

Üst Alt