oguzhan mobile
Üye
s60v5 sertifika alma özel ve resimli anlatım!!!
evet arkadaşlar forumda bir kaç kere kaçılmış ama sertifika dosyaları bile certifika istiyor 
bunun üzerine bende yeni bir analtım yapayım dedim ve bunu resimlerle düzenledim 5800 da sorunsuz çalıştırdım anlatıma başlıyalım
ilk olarak
adresine didiyoruz
not:cer ve dosyalarının çıkması biraz uzun sürmektedir hesabınızı sürekli kontrol edin ayrıca internet explorer tarayıcısını kullanın aksi halde para istiyor
peki bundan sonra ne yapacağız
telefonunmuzu alıyoruz. cer ve dosyalarını telefonumuza atıyoruz
bu dosyayıtelefonumuza yüklüyoruz program signeddir hiçbir sıkıntı çekmezsiniz
yükledikten sonra
optinosa tıklıyoruz
oradan settings e tıklıyoruz sütündaki sign certe tıklıyoruz
cer dosyasını nereye attıysanız seçiyoruz
ardından sign bölümüne tıklıyoruz dosyası neredeyse bulup seçiyoruz
diğer bölümlere dokunmuyoruz ama isterseniz sertifika yaptığınız uygulamaların kaydedileceği yeri seçebilirsiniz bunun için Output seçeneğine tıklayıp Custom yapıyoruz ve bir alt seçenek olan custom directiry seçeneğinden istediğimiz klasörü seçebiliriz
back diyerek geri geliyoruz ve şimdi add task seçeneğine tıklıyoruz
unsigned bir program seçiyoruz
programımızı seçtik
optionsa tıklayıp add diyoruz
sing sis e tıklıyoruz
ve ardından optinosa tıklıyoruz ve go diyoruz
evet artık programımızı sertifikaladık şimdi seçtiğiniz klasörden signed dosyasını bulup kuarabilirsiniz
PC DE SERTIFIKALAMA IŞLEMI
Ekte ki dosyayı açın ilk sıraya sertifika yapacağınız programı seçin, ikinci satıra aldıgınız cer dosyasını, son bölüme ise dosyasını seçin şifre bölümünu olduğu gibi bırakın , sing deyin progrm imzalanaçaktır.
bir teşekkürü çok görmeyin

bunun üzerine bende yeni bir analtım yapayım dedim ve bunu resimlerle düzenledim 5800 da sorunsuz çalıştırdım anlatıma başlıyalım
ilk olarak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresine didiyoruz
not:cer ve dosyalarının çıkması biraz uzun sürmektedir hesabınızı sürekli kontrol edin ayrıca internet explorer tarayıcısını kullanın aksi halde para istiyor
peki bundan sonra ne yapacağız
telefonunmuzu alıyoruz. cer ve dosyalarını telefonumuza atıyoruz
bu dosyayıtelefonumuza yüklüyoruz program signeddir hiçbir sıkıntı çekmezsiniz
yükledikten sonra
optinosa tıklıyoruz
oradan settings e tıklıyoruz sütündaki sign certe tıklıyoruz
cer dosyasını nereye attıysanız seçiyoruz
ardından sign bölümüne tıklıyoruz dosyası neredeyse bulup seçiyoruz
diğer bölümlere dokunmuyoruz ama isterseniz sertifika yaptığınız uygulamaların kaydedileceği yeri seçebilirsiniz bunun için Output seçeneğine tıklayıp Custom yapıyoruz ve bir alt seçenek olan custom directiry seçeneğinden istediğimiz klasörü seçebiliriz
back diyerek geri geliyoruz ve şimdi add task seçeneğine tıklıyoruz
unsigned bir program seçiyoruz
programımızı seçtik
optionsa tıklayıp add diyoruz
sing sis e tıklıyoruz
ve ardından optinosa tıklıyoruz ve go diyoruz
evet artık programımızı sertifikaladık şimdi seçtiğiniz klasörden signed dosyasını bulup kuarabilirsiniz
PC DE SERTIFIKALAMA IŞLEMI
Ekte ki dosyayı açın ilk sıraya sertifika yapacağınız programı seçin, ikinci satıra aldıgınız cer dosyasını, son bölüme ise dosyasını seçin şifre bölümünu olduğu gibi bırakın , sing deyin progrm imzalanaçaktır.

bir teşekkürü çok görmeyin
ettings menüsüne girince sing cert kısmını bulup ekledim.ama sing kısmı yok o yüzden ekleyemiyorum?diğe kısımlarda şu output directiry(custom)yazıyor-custom directiry(C:data\s603rdsigner\)yazıyor-save last adding path(enabled)yazıyor.yani ekleyeceğim kısım yok.diğerlerini ypatığımda error hatası veriyor.ne yapabilirim.
ata\S603rdSigner\S603rdsigner.log diya hata veriyor.ne yapabilirim.
. temizini yükleyebilir misin?