Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009
Daha önce çince dil seçeneği ile yaptıım anlatımın ingilizce site hali
Buraya Tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..
Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..
Daha önce çince dil seçeneği ile yaptıım anlatımın ingilizce site hali
Buraya Tıklayın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..
Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..
denildiği gibi yaptım sertifikam gelmed 1--2 hafta oldu resmini yollayamıyorum
ahmet yusa
Üye
Opda iptal beyler artık sertifika vermiyor . Yaklaşık 2 ay oldu arada bakıyorum hiçbişey yok. Boşuna üye olup IMEI felan vermeyin .
TEZCAN35
Üye
Certificate applications as large, resulting in slow access. Give priority to paying customers is to download the certificate and other value-added services. Free users to download, please wait 3-5 business days. DOLAR istiyor hocam eskiden ücretsiz idi şimdi paralı olmus ne yapcaz.
tafa6630
Üye
baba emegine sglk cok saol bende denedim inşllh olur
derpi
Üye
Apply/Upload(Time) 2011-02-23 08:55:43 sertıfıka yuklenme tarıhıne bu gunu attı yuhh dıyorum beklememmı gerek bu kadar
yilan53
Üye
Ustad 24 saat geçti hala vermediler bana bi açıklama yapabilrmisin.
mts0celal
Üye
kardesim opda senin ekledigin resimleri degişmiş şuan site yenilenmiş ama ingilizcemiz oldugundan hallettim ufak bi sorun dısında. 1 gun gecti henüz sertifika siteye yüklenmedi normal mi yoksa yanlıs yaptıgımız bişey mi war
girlmania40
Üye
- MapDrivesv1.00DiskAdmin_abcd.sis kardeşim bunu nerden indirecem bi yardım et kafayı yedim
mab1982
Üye
site eskiden geç veriyordu ancak ben az önce yaptım sanırım artık paralı olmuş ya da hemen istersen mi paralı anlamadım ??
VianDroid
Üye
emeğine saglık dostum ama neredeyse 48 saat oldu hala wermedi sertifikayı bi bilgin varmı ??
3 gün değil 3 yıl beklesen gene gelmez
Artık paralı boşa bekleme
Telefonu hackle
maximan2008
Üye
peki arkadaşlar başka sertifikalama yöntemi yokmu.
ksasmazer
Üye
arkadaşlar sakın opda.cn sitesine güvenmeyin ben 5800 için sertifika aldım ordan 2 ay sonra telefonum klonlandı diye msj geldi ve şu an kendi hattım dışında hiç bir hatla kullunamıyorum kapanıyor bilginize
hsynkrky67
Üye
saolasın kardeş e65 için deniyecem hallederim inşallah