OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.Güncellendiği İçin(14/05/10)(JRValantin3 Farkı İle)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Simiagul1

Üye
ya cer ve dosyalarına tıkladığımda diğer sayfaya geçiyo sanırım paralı olmuş site :S:vur

backlower2

Üye
Arkadaşlar telefonum N95 v31.0.017 hiç bir şey yükleyemediğim için kıracak hale gelmiştim.En son veriyim şu imei mi kurtulayım dedim. OPDA'ya üye olurken @hotmail uzantılı adres kullandım. google chrome tarayıcı kullanırsanız sayfayı türkçeye çevirerek işlem yapmak çok kolay oluyor. 2 dakikada üye oldum 3 saat sonra sertifikam hazır oldu ve sorunsuz bir şekilde cer ve dosyalarımı indirdim. HelloOX 1.3 sertifikalayıp yükledim, şimdi tüm signed uygulamalar kuruluyor.

yasinküse

Üye
Sign tools programını açarken uygulama başlatolamadı diye hata veriyor.Sertefikayı aldım fakat henüz hiç bi programı yükleyemedim.Yardım edebilecek olan biri varmı.Telefonum nokia E5.şimdiden teşekkürler

mr_problem

mr_problem

Üye
ben aylar önce almıştım sertifikayı bugun yeniden program sertifikalamak istedim herşeyi yaptım sign dedi ama oluşturmadı yeni dosyayı? neden acaba bilen var mı?

melo_sedo

melo_sedo

Üye
KARDEŞ BENDE HALA HATA VERİYOR SİGNED OLAN DOSYADA NAPCAM???:allalla:

sertkanline

Üye
ellerine saglık üstad cok acıklayıcı bir anlatım...tekrardan tesekkurler...

kozgel

kozgel

Üye
ya admin ben neden sadece yorumları görüyorum hiçbir bağlantıyı paylaşımı göremiyorum sadece yorum çıkıyo yardımcı olabilir misiniz e postama mesaj atarsanız sevinirim [email protected] teşekkür ederim şimdiden

3322

3322

Üye
kardesım elıne koluna saglık kac zamandır ugrastıgım oyundur falandır fılandır hepsını sorunsuz yukledıı saolasın elıne koluna saglık...

coudrey

Üye
işlemi yaptım bugün fakat siteye giremiyorum şimdide bir açıklamada yok bakımda falan diye bilgisi olan varmı?

mitat03

mitat03

Üye
sanırım site kapanmış beyler :vur

phasan

phasan

Üye
çok güzel anlatım teşekkürler

marsharun

marsharun

Üye
peki sertifika alırken telefonumuzun imei numarasını veriyoruz kopyalanma gibi bir sorun olur mu guvenemedim şimdi.

vasili244

vasili244

Üye
Bunu bulandan allah razı olsun elinize sağlık dostlar

delight19

Üye
:angry: arkadaşlar bu opdamıdır nedir buna inanmayın telefonun imei sini istiyor sonrada size yalandan sertifika veriyor benim başıma geldi benim bir 5800 xm cep telefonum vardı siteye üye oldum sertifika için imei numaramı istedi bende sizin gibi inandım verdim aradan 2 gün geçti sertifikayı verdi... ama bundan 1ila 1.5 ay içinde telefonumun imei numarası klonlanmıştır diye bena mesaj geldi bende nokıa danışma hattını aradım evet dedi imei numaranız klonlanmış dedi peki nasıl geri açarsınız dedim sadece sizin belirlediğiniz bir numara için açarız dediler artık açil bir işim çıksa hemen başka bir hat takamıyorum lütfen dikkat edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah belesını versin o ooopppppdddaaannnıııınnn şerefsizler :off:

DeathDance

Üye
Arkadaşlar opda ücretlimi oldu 3 euro gibi bir ödeme istiyor paypaldan

'Patron

'Patron

Üye
:tşk:

loko34

loko34

Üye
şu anda ücretli sertifika..

baris_besnili

Üye
arkadaşlar aynen 3 euro karşılığında sertifayı veriyor yanlız ücretsiz kullanıcılar için bi not var diyor ki 2-3 iş günü sonunda ücretsiz alabilirsiniz diye...:yuru

DeathDance

Üye
dili çince yaparak ücret sorununu çözdüm bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt