06 girdap 66
Üye
Konu ve verdiğiniz emekler için çok teşekkürler,benim cihaz da bir kaç güne kalmaz gelicek,buarada bende konuyu incelemeye başladım,daha birinci sahifedeyim,Supersu veya Magisk dosyalarına ulaşamadım,bu dosyaları GoogleDriver a yüklerseniz çok sevinicem,teşekkürler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
root dosyalarına burdan bakabilirsiniz
Teşekkürler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdosyası
Su geçirmezlik yok dayanıklılık yok. Ama dayanıyor işte zorlamamak lazımİnternette video gordum 5 dkdan fazla suyun altinda duruyordu tertemiz calisiyor acaba su gecirmezlikmi var
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
MIUI ROM OP5 için var şuanda ama sorunu çokXiaomi arayüzü hoşumu gidiyor one plus 3 3t çıktı buna çıkmadı
Öyle bir dert yok aslında insanlar çok kafaya takıyorbu cihazda jelly efect sıkıntı var ekran tersten takıldıgına dair bir forumda kullanıcılar çogunlukla bu sıkıntıyla hengame içindeler herkes sorup ona göre karar vermeye çalışıyor bana göre bu cihazı yapacam diye bilmeden bir sıkıntıya yol açmış firma gerçektende kaş yapayım derken göz çıkarmış.
O videolar kaç fps ile ağır çekim çekiliyor biliyorsunuz değil mi ?Vİdeolarda bildiğin deniz dalgası gibi görünüyor hocam bence kalpten bişeyler söyleyin gerçi takıntılıyım ben. Bu arada birde güncellemeyle onu düzelttiler diye duydum
Bende sorun yok. kaç haftadır kullanıyorum cihazıAğır çekim değildi ama hocam bence takıntıyla alakası yok dalga dalga geçiyor hep ekran ben boşuna demiyorum rom falan atın deneyin diye yazılımsalmı değilmi belli değil donanımsalsa o kesin ekran ters takılmıştır
dostum ekranı firma ters takmış birde utanmadan kullanıcılara gözünüz bozuk demiş bu arada romla felan düzelme felan yok bildigin ekranı tersten takmış cahil firma bence mi6 daha iyi ois bile yok bu cihazda benim görüşüm bu cihaza para verip sıkıntı yaşıyacagıma sıkıntı çıkarmayan cihaz alırım şu dönemde zaten yavaş bir cihaz yok benim görüşüm bu yanlış algılanmasın lütfen kullanıcılara saygısızlık asla etmem ben kendi istek ve görüşüm söyledim çok takıntı yapan biriyseniz egri oturup dogru düşünün ona göre karar verin şu zaman cihaz kolay kolay alınmıyor iyi forumlarÖyle bir dert yok aslında insanlar çok kafaya takıyor
Ben hiç fark etmiyorum biraz takıntılı kişiler fark eder bunu çok çok dikkatli ve ağır çekim bakarsanız görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?