OnePlus 5 Kullanıcı Kulübü | Ana Konu | İnceleme | Teknik Destek

Sponsorlu Bağlantılar

06 girdap 66

Üye
listeye benide ekleyin

• Beğen
Tepkiler: Buğra

06 girdap 66

Üye
xposed framework uygulumasını deneyen oldumu

denedim çalışıyor

• Beğen

technogamer2345

Üye
06 girdap ROM denerisin?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
06 girdap ROM denerisin?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Denemeye gerek yok ki daha önce rom kullandıysanız aynı romlar sonuçta sadece farklı cihazda kullanıyor olacaksınız :)
Yine aynı rr aynı omni rom aynı los rom
Benim tavsiyem stock base yapılan nitro rom vs gibi olanları kullanmanız çünkü hiç bir rom stock kamera kalitesi veremez fotoğraflarda.
Birde franco bey var xda'da bulunan en popüler geliştirici kendisi. OnePlus 5 satın almış ve op5 için franco kernel çıkarttı eğer kernel yükleyecekseniz onun kerneli yükleyin pil performansın tadını çıkartın. Zaten bundan ötesi yok ama daha fazlasını isteyenler için

evomas

Üye
Root kısmı eskiden samsunglarda daha kolaydı.Türkçe videosu yok mu root yapmanın.Tabakhaneye b.k yetiştirir gibi videolardan hiç birşey anlaşılmıyor.
SuperSU Magisk dosyaları inmiyor.Linkleri günceller misiniz ?
OnePlus 5 Root Nasıl Atılır ? How to Root OnePlus 5 ?
OnePlus 5 root atabilmek
için öncelikle cihazınızda TWRP Recovery dosyası ve daha önce yukarıdaki TWRP yükleme adımında verdiğim Supersu veya Magisk dosyalarının cihazınızda bulunması gerekiyor. Eğer bunlar varsa cihazınızda cihazınızı tamamen kapatın. "Ses Kısma + Güç" butonlarına aynı anda basılı tutun ve OnePlus 5 TWRP Recovery menüsünü çalıştırın. Daha sonra Install veya Yükle kısmından daha önceden cihazınıza attığınız Supersu.zip veya Magisk dosyalarından bir tanesini seçerek yükleyin ve cihazınızı yeniden başlatın.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Root kısmı eskiden samsunglarda daha kolaydı.Türkçe videosu yok mu root yapmanın.Tabakhaneye yetiştirir gibi videolardan hiç birşey anlaşılmıyor.
Olabildiğince basit anlatmaya çalıştım. İlk defa bu işleri yapacak birisine anlatıyor gibi yazdım. Aslında oldukça basit fakat ilk defa atan birisi için zor ve karmaşık gelebiliyor. Sonuçta her cihaza root atma yöntemleri farklı oluyor.

technogamer2345

Üye
Ben mesela Kingoroot kullanmıştım çok basit.

• Beğen
xedgo

xedgo

Üye
Bende Op5 aldım, hız, batarya çok iyi, böyle bir konu açman güzel olmuş, her türlü cihaz ile ilgili paylaşımları buradan yapabiliriz. Ben romları cafcaflı bir custom rom arıyorum, olursa bakacağım. Bu konu sürekli takibimde olacak, alan herkese hayırlı olsun. You will never regret it.

• Beğen

06 girdap 66

Üye
Sony Music 9.3.10.A.2.2 birisi zipli diger apk hangisini yüklerseniz

• Beğen

awdevo

Üye
Olabildiğince basit anlatmaya çalıştım. İlk defa bu işleri yapacak birisine anlatıyor gibi yazdım. Aslında oldukça basit fakat ilk defa atan birisi için zor ve karmaşık gelebiliyor. Sonuçta her cihaza root atma yöntemleri farklı oluyor.
Kap siparişi vermiştiniz geldiyse paylaşabilir misinz görüntülerini?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Kap siparişi vermiştiniz geldiyse paylaşabilir misinz görüntülerini?
Yaklaşık 15 günde elime geçti kılıf. Bugün gelmiş eve kılıf. Şuan çalışıyorum akşam eve gidince fotoğraf atacağım

• Beğen
Tepkiler: awdevo
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yaklaşık 15 günde kılıf geldi 6 dolara aldım ince sert plastik gayet kaliteli ve güzel :)

• Beğen
Tepkiler: zemmer ve awdevo

technogamer2345

Üye
Çok hoş görünüyor kılıf bu oneplus 5 ne mükemmel bi cihaz ya firmadan ucuz yollu su geçirmezlik bekliyoruz.. (Yok mu çin işi bişey..)

evomas

Üye
Aksesuarlar için

xedgo

xedgo

Üye
Sizce cihazı rootlu mu kullanmak daha iyi..

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi

awdevo

Üye
Yaklaşık 15 günde kılıf geldi 6 dolara aldım ince sert plastik gayet kaliteli ve güzel :)

Hayirli olsun guzel gozukuyor umarim cihaza zarar vermiyordur dikkat edin arada cikarip bakin.

• Beğen

06 girdap 66

Üye

xpreria klavyesi birisi zip dosyalı digeri apk hangisini yüklerseniz

• Beğen
zemmer

zemmer

Üye
Konu ve verdiğiniz emekler için çok teşekkürler,benim cihaz da bir kaç güne kalmaz gelicek,buarada bende konuyu incelemeye başladım,daha birinci sahifedeyim,Supersu veya Magisk dosyalarına ulaşamadım,bu dosyaları GoogleDriver a yüklerseniz çok sevinicem,teşekkürler.

Üst Alt