papakudioflu
Emekli Yönetici
Hayır Z1 kullandığım için kıyaslamayı Z1'e yaptım. Yazılım olarak aralarında bir yok zaten. Tasarımda da fark yok.Z2 diycektiniz sanırım. Şimdi onada baktımda oda çok iyi
Hayır Z1 kullandığım için kıyaslamayı Z1'e yaptım. Yazılım olarak aralarında bir yok zaten. Tasarımda da fark yok.Z2 diycektiniz sanırım. Şimdi onada baktımda oda çok iyi
Katılıyorum. M8 müthiş bir telefon fakat Z2'yi de yabana atamassın. Gerek tasarımı olsun gerek kamerası olsun bence daha önde gibi duruyor Z2. Ayrıca Sony kalitesi bu ama arkadaşımın dediği gibi gidip incelersen daha iyi olur.Antutu testi falan boş ver onlar hikaye. İki cihazda çok iyi. Ne dersek diyelim sen eline alıp bakmadan karar veremezsin. Gidip incelemen lazım.
Tasarım. Başka söze gerek yokOne aleminyum olduğu içinmi bu kadar tavsiye ediliyor ?

Aynen.Tasarım. Başka söze gerek yok![]()

One aleminyum olduğu içinmi bu kadar tavsiye ediliyor ?
Ama şöyle bir şey var. M8 tamam şık bir telefon fakat oyuncak telefon gibi durmuyor mu arkadan sizcede ? Bana öyle gibi geliyor ve çok kaba yani. Z2 de dümdüz mesela sade hem arkası hem önü olsun.Sanırım evet. Çok kaliteli ve yekpare bir kasa yapısına sahip. Yani kasa açıklığı diye bir olay yok cihazda. Ve çok kaliteli bir hissiyat veriyor elde.
Birde Z2'den farklı olarak çok iyi ses kalitesi var. Z2'nin su geçirmezlik olayı hoparlörüde etkiliyor bu yüzden ses çıkışı az.
Tabi birde Sense arayüzü camiadaki en işlevsel arayüzlerden biri.
M8'in paylaşmak inox görünümlü kasası hem çok daha şık hem de her yerinden karizma akıyor. Ayrıca ekran çerçevesi olayını da göz ardı etmemenizi tavsiye ederim. Belki iki elle kullanımda sorun olmaz ama tek el kullanımda işkence oluyor geniş çerçeveler. Bu da iki cihazın arka görüntüsü. M8 pek de oyuncak gibi durmuyor. Fakat Sony kamera konusunda M8'den daha iyi diyebilirim.Ama şöyle bir şey var. M8 tamam şık bir telefon fakat oyuncak telefon gibi durmuyor mu arkadan sizcede ? Bana öyle gibi geliyor ve çok kaba yani. Z2 de dümdüz mesela sade hem arkası hem önü olsun.