Karşılaştırma One M8 vs Z2

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bunların karşılaştırma videosu olması lazım özellikle üçünün. Z2 hepsinden önce gelmedimi ya daha öyle güzel bi incelemesi karşılaştırması bile yok m8 yeni geldi en son G3 gelecek sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Z2 nin sesi Z1 ve Z gibi değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunların karşılaştırma videosu olması lazım özellikle üçünün. Z2 hepsinden önce gelmedimi ya daha öyle güzel bi incelemesi karşılaştırması bile yok m8 yeni geldi en son G3 gelecek sanırım.
G3 sanırım haziran sonuna,doğru elimde olur. Z2 de henüz elime geçmedi. Şimdilik sadece One M8'le Z1'in kıyaslayabilirim. İkisi arasında da kesinlikle One M8'i tavsiye ederim.

4k video olayına da takılmadan bence. Çünkü Z2 4k video kaydı Z1'e porrlanmış durumda ama yüklemenizi veya bu teknolojinin tercihinde etkili olmasını tavsiye etmem. Mevcut donanımlarla kullanılması pek de işe yaramıyor.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z2 nin sesi Z1 ve Z gibi değil.
Dahamı iyi. G3 ünde çok beğenilmiş erdi tarafından :D
G3 sanırım haziran sonuna,doğru elimde olur. Z2 de henüz elime geçmedi. Şimdilik sadece One M8'le Z1'in kıyaslayabilirim. İkisi arasında da kesinlikle One M8'i tavsiye ederim.

4k video olayına da takılmadan bence. Çünkü Z2 4k video kaydı Z1'e porrlanmış durumda ama yüklemenizi veya bu teknolojinin tercihinde etkili olmasını tavsiye etmem. Mevcut donanımlarla kullanılması pek de işe yaramıyor.
Nasıl elinde olur satınmı alıyosun :D 4K için daha yolun başındalar. Ve onu oynatacak ekran kendisinde bile yok :D 1080p yeterli.

Invoke

Invoke

Üye
Daha iyi tabi.

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar G3un fiyati belli oldu 16gblik 2000 32gblik 2200. Z2yle ayni fiyat hemen hemen. Sadece islemci farki ve hafiza farki var gibi sizce hangisi tercih edilir ikisi arasindan?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaslar G3un fiyati belli oldu 16gblik 2000 32gblik 2200. Z2yle ayni fiyat hemen hemen. Sadece islemci farki ve hafiza farki var gibi sizce hangisi tercih edilir ikisi arasindan?
Ben kesin z2 yi tercih ederim.

• Beğen
Tepkiler: key43
Invoke

Invoke

Üye

Z2.

0MG90

0MG90

Üye
Tabi ki Z2
Sorman hata

umutku84

umutku84

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler arkadaslar. Ben alana kadar Z3 cikmazsa Z2 alacagim :D

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
Z3 yaklaşık 4 ay sonra duyurulucak şaka değil kendileri açıkladı anla yani alınır mı z2

Invoke

Invoke

Üye
S5'in hemen arkasından S5 Prime geldi. Çoğu firma yapıyor benzerini G2 ile G3 arasında ne kadar fark var? G4 ile aralarında ne kadar fark olacağını düşünüyorsunuz?

0MG90

0MG90

Üye
Z3 yaklaşık 4 ay sonra duyurulucak şaka değil kendileri açıkladı anla yani alınır mı z2
O donanımlı bi cihaz neden alınmasın
Herhalde tanıtılacak Z3, Z2 tanıtılalı ne kadar oldu

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Z3 tanıldıktan 4 5 ay sonrada z4 tanıtılır bunun sonu yok.

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Bende fikrimi söyleyeyim :)

LG G2 çıkalı neredeyse 1 yıl oldu son çıkan amiral gemilerinin donanımıyla hormonları bir kenara koyarsak aynı şimdi aynı donanıma sahip bir cihaza 1000 TL vermeye degermi ? Görünüm tamamıyla göreceli bir kavram bir arkadaşımızın z2 nin tasarımı çok hoşuna gidebilir benimde bir farklı cihazın tasarımı aynı derece hoşuma gidebilir. Ben diğerlerinden farklı olarak LG nin sunduğu optimasyon ve 2k panel için G2 alacagim ön sipariş verdik bakalim. :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bende fikrimi söyleyeyim :)

LG G2 çıkalı neredeyse 1 yıl oldu son çıkan amiral gemilerinin donanımıyla hormonları bir kenara koyarsak aynı şimdi aynı donanıma sahip bir cihaza 1000 TL vermeye degermi ? Görünüm tamamıyla göreceli bir kavram bir arkadaşımızın z2 nin tasarımı çok hoşuna gidebilir benimde bir farklı cihazın tasarımı aynı derece hoşuma gidebilir. Ben diğerlerinden farklı olarak LG nin sunduğu optimasyon ve 2k panel için G2 alacagim ön sipariş verdik bakalim. :)
G3 diycektin abi sanırım. Demek hemen geçiş yapıyosun hayırlı olsun. Hangi versiyonu :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
G3 diycektin abi sanırım. Demek hemen geçiş yapıyosun hayırlı olsun. Hangi versiyonu :D
Mobilden yazmıştım T9 yüzünden Haklısın G3 demek istedim :) Media markt tan sipariş verdirdim 32 Gb 600 € civarı. Darısı isteyenin başına diyorum.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yurt dışındaki mağazasından yani :D hayırlı olsun abi

boran9999

boran9999

Üye
Yurt dışındaki mağazasından yani :D hayırlı olsun abi
Baktım Türkiyede ön siparişe sunulanların tamamı 16 Gb li modeli bende bir kardeşimden rica ettim beyaz renk bir tane sipariş vermiş yanlız en erken önümüzdeki ayın 10 u gibi teslimatlar başlayacakmış. Hayırlısı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teknosada 32 liğide vardı abi