Bence G3'ün donanımı ne kadar iyi olursa olsun Z2 ve M8 ile kıyaslanacak bir cihaz değil.
Z2 Hepsiburada'da 2200 idi en son.

Tasarım farklılığı yok bence. Yan tuşları arkaya koyarak tasarım yapılmaz. Ben M8 ve Z2 ile kıyaslamam o cihazı.Şu g3'ü sadece ben mi yakıştıramıyorum m8 ile z2'nin yanına acaba![]()
Tasarım farklılığı yok bence. Yan tuşları arkaya koyarak tasarım yapılmaz. Ben M8 ve Z2 ile kıyaslamam o cihazı.
Kasa olarak diğerleri daha kaliteli gibi ama g2 de ucuz fiyatıyla diğerlerinin yanına gayet iyi yakışıyodu ve bayada tuttu
Neden hakaret olsunki ? Onlardan ucuz olduğu için bile kıyaslanabilir. Belirtilen özellikleri ikisinden de iyi yanlış anlamayın m8 z2 yi kötülemiyorum ama bence hakaret olacak kadarda kötü değildir gelmedi bile daha
muazzam kaliteli kasası ve mükemmel donmak nedir bilmeyen arayüzüyle,yok yani g3 kötü değil elbette yanlış anlama ama g2'nin başarısını yakalamayabilirBence çıkarılabilir bataryadan başka artısı yok.Bence g2 kullanıcıları bile g3 e yükseltmek isteyebilirs5 in dün bi videosunu izledim üstünden araba geçiyo ekran kırılmıyo anlamadım
G3 satış rekorları kırıyor, daha neyin başarısını yakalayacak?
G2'nin devamı sonuçta. Hiçbir şey olmasa G2 sayesinde satar. Çünkü G2 uygundu, aldılar ve memnun kaldılar. S2'den sonra S3'de sağlam satmıştı.

Saf androidden başka hangi telefonlara 3 sene güncelleme geliyor.Z2 3 sene Sony'den güncelleme alsın. Ben de bir daha bu konularda yorum yapmayacağım.
Saf androidden başka hangi telefonlara 3 sene güncelleme geliyor.
tabiiki de z2 kamera zaten daha iyi oyun performansıda daha iyi geleceğe dönük. Güncelleme desteği sorun olmaz. En az 3 sene resmi güncelleme alır. Aosp ta yukleyebilirsin.