Karşılaştırma One M8 vs Z2

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Bak onu görmedim ben ne fiyat ne kadardı bilgin varmı kardeşim?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
16 lık 1999 32 lik 2199 abi. Quick kılıf hediyeli.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Konusunuda açtı bi arakadaş

boran9999

boran9999

Üye
2200 TL ise almazdım kafamda oluşturduğum bütce max. 2000 TL bandıydı.

599 € 1750 TL gibi yapıyor birde kayıt vs 150 TL gibi sanırım Karlıyım o zaman :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Teknosa genelde pahalı zaten.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
enterneoll

enterneoll

Üye
O donanımlı bi cihaz neden alınmasın
Herhalde tanıtılacak Z3, Z2 tanıtılalı ne kadar oldu
en azından 1 yıl amiral gemisi olarak kalsa iyi olur sonuç olarak o kadar para veriyorsun daha iyisi çıkarsa dokunur insana kendini enayi gibi hisseder insan

0MG90

0MG90

Üye
en azından 1 yıl amiral gemisi olarak kalsa iyi olur sonuç olarak o kadar para veriyorsun daha iyisi çıkarsa dokunur insana kendini enayi gibi hisseder insan
Alan insan bilir yeni modelini çıkaracaklarını
Amiral falan önemli bir şey değil sonuçta güncelleme alacak

fk555897

fk555897

Üye
Aynen katılıyorum. Sonuçta bir telefonun donanımı iyiyse uzun süre götürür.

enterneoll

enterneoll

Üye
dostum xperia serisini biliyoruz sadece amiral gemisi olduğu sürece güncelleme alıyor amiral gemisi olmayıpta alınca zaten kesin bir sorun çıkıyor ayrıca düşünsene bu gün bi telefon alıyorsun 6 ay sonra yenisi çıkıyor 6 ay bekleseydim diye kafayı yerdim ben

0MG90

0MG90

Üye
dostum xperia serisini biliyoruz sadece amiral gemisi olduğu sürece güncelleme alıyor amiral gemisi olmayıpta alınca zaten kesin bir sorun çıkıyor ayrıca düşünsene bu gün bi telefon alıyorsun 6 ay sonra yenisi çıkıyor 6 ay bekleseydim diye kafayı yerdim ben
Xperia Z hala alıyor ve alırda bence. Donanımda bi yere kadar eğer sana Z yetiyorsa zorlayıp Z2 almazsın zaten.

enterneoll

enterneoll

Üye
Xperia Z hala alıyor ve alırda bence. Donanımda bi yere kadar eğer sana Z yetiyorsa zorlayıp Z2 almazsın zaten.
anlatmak istediğimi bi türlü anlatamadım neyse bu benim düşüncemdi daha fazla açıklanmaz bu durum

Invoke

Invoke

Üye
Sadece amiral güncelleme alıyor, diye bir olay yok. Diğer firmalarda olay neyse o civarda. Kimisine göre 1 tık ileri kimisine göre 1 tık geri...
Ayrıca güncelleme illaki sorunlu oluyor, tespiti nasıl yaptın merak ediyorum. Hiç öyle bir şey yok. Sorunlu olabilir, her firmada oluyor. Google'ın yayınladığı saf androidde dahi sorunlar olabiliyor.