Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana sorarsanız M8 Z2'nin çok çok önünde. Çünkü HTC Android platformunun en tecrübeli firması ve bu tecrübeyi konusturuyor. Sense 6 gibi ağır bir arayuze rağmen z1'den cok daha stabil ve akıcı.
Ayrıca kasa kalitesi ve tasarım çizgileri daha sıradışı hissettiriyor.
Emrah_-06
Üye
Z2 diycektiniz sanırım. Şimdi onada baktımda oda çok iyi
Invoke
Üye
Yav bu Sony'nin yeni arayüzünde yaptığı değişiklikler o kadar çirkin olmuş ki hiç beğenmedim. Quick setting simgeleri çirkin. lockscreen çirkin. bootanimation çirkin. Çirkin de çirkin... Eski hali daha iyiydi.
Emrah_-06
Üye
Sen onu romla falan halledersin
Invoke
Üye
Xperialara çok güzel modlar var
0MG90
Üye
XDA ne icin var
Emrah_-06
Üye
Telefonu aldıktan sonra araştırmayı bıraktım ondan şimdi hangisi daha iyi tam bilmiyorum özelliklerini falanda
Çoğusu vermez 4.4.3'ü direk 4.5 verirler. Tabi yine aylar sonra.
Emrah_-06
Üye
Büyük bi değişiklik için falan 5 şart
Invoke
Üye
4.5 büyük değişiklik olacak.
Bunu buradan konuşmayalım.
Emrah_-06
Üye
Bakacaz
Taam
Ali Kurtaran
Üye
İki cihazda çok çok kaliteli.Eline alıp bakabilme şansın varsa al bi bak hem tasarım hem arayuz falan hangisi hoşuna giderse onu al.Ben olsam htc one m8 alırdım çunku htc yazılımda çok başarılı,metal kasa tasarımı daha çok beğeniyorum ve sony 6 aylık amiral gemisi suresi çıkardığı için aldıktan kısa sure sonra yenisi tanıtılcak gibi bişey.son karar senin