Karşılaştırma One M8 vs Z2

Sponsorlu Bağlantılar

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok sakın yapma m7 de artık o fiyata alınmaz. Bunların genel değeri yine 2 binin üstünde olmamalı

Invoke

Invoke

Üye
İkinci el alırsan belki ama bence de sıfır M7 almak mantıklı olmaz. :D

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Usta bende m8 var 1 ay oldu nerden bakarsan,o kağıt üstü değerlere bakarak telefon alma bizzat kendin incele,bana göre iphone'den daha stabil cihaz HTC sonuçta plastik kralı samsung gibi yazılımsal sıkıntı çeken bir firma değil hangisini beğenirsen onu al z2'de muazzam bir cihaz ama şunuda unutma z2 sanırım 200 lira daha ucuzdu

0MG90

0MG90

Üye
Bence G3'ün donanımı ne kadar iyi olursa olsun Z2 ve M8 ile kıyaslanacak bir cihaz değil.
Z2 Hepsiburada'da 2200 idi en son.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Tarık Sabırman
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Bence G3'ün donanımı ne kadar iyi olursa olsun Z2 ve M8 ile kıyaslanacak bir cihaz değil.
Z2 Hepsiburada'da 2200 idi en son.

Şu g3'ü sadece ben mi yakıştıramıyorum m8 ile z2'nin yanına acaba :dry:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman ve 0MG90
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kasa olarak diğerleri daha kaliteli gibi ama g2 de ucuz fiyatıyla diğerlerinin yanına gayet iyi yakışıyodu ve bayada tuttu

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Kasa olarak diğerleri daha kaliteli gibi ama g2 de ucuz fiyatıyla diğerlerinin yanına gayet iyi yakışıyodu ve bayada tuttu

Hafız g2 tamamda g3'ü z2 gibi veya m8 gibi bi telefonla kıyaslamak hakaret olur

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Neden hakaret olsunki ? Onlardan ucuz olduğu için bile kıyaslanabilir. Belirtilen özellikleri ikisinden de iyi yanlış anlamayın m8 z2 yi kötülemiyorum ama bence hakaret olacak kadarda kötü değildir gelmedi bile daha

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Neden hakaret olsunki ? Onlardan ucuz olduğu için bile kıyaslanabilir. Belirtilen özellikleri ikisinden de iyi yanlış anlamayın m8 z2 yi kötülemiyorum ama bence hakaret olacak kadarda kötü değildir gelmedi bile daha

Yok zaten en büyük hakareti Samsung s5 ile yaptı :ehe muazzam kaliteli kasası ve mükemmel donmak nedir bilmeyen arayüzüyle,yok yani g3 kötü değil elbette yanlış anlama ama g2'nin başarısını yakalamayabilir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence g2 kullanıcıları bile g3 e yükseltmek isteyebilir :D s5 in dün bi videosunu izledim üstünden araba geçiyo ekran kırılmıyo anlamadım

Invoke

Invoke

Üye
G3 satış rekorları kırıyor, daha neyin başarısını yakalayacak?

G2'nin devamı sonuçta. Hiçbir şey olmasa G2 sayesinde satar. Çünkü G2 uygundu, aldılar ve memnun kaldılar. S2'den sonra S3'de sağlam satmıştı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yani ama herşey köprüyü geçene kadar bu g2 kadar ucuz olmayabilir

0MG90

0MG90

Üye
Bence g2 kullanıcıları bile g3 e yükseltmek isteyebilir :D s5 in dün bi videosunu izledim üstünden araba geçiyo ekran kırılmıyo anlamadım
Bence çıkarılabilir bataryadan başka artısı yok.

fuko08

fuko08

Üye
tabiiki de z2 kamera zaten daha iyi oyun performansıda daha iyi geleceğe dönük. Güncelleme desteği sorun olmaz. En az 3 sene resmi güncelleme alır. Aosp ta yukleyebilirsin.

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
G3 satış rekorları kırıyor, daha neyin başarısını yakalayacak?

G2'nin devamı sonuçta. Hiçbir şey olmasa G2 sayesinde satar. Çünkü G2 uygundu, aldılar ve memnun kaldılar. S2'den sonra S3'de sağlam satmıştı.

Şu sıralar biraz uzak kaldımda teknolojiden helal olsun ne diyelim İnşAllah HTC ve Sony bir sonra ki cihazlarında fiyat olarak bu denli uçmazlar neyse forever samsung der geçerim polikarbonuna kurban :ehe

Invoke

Invoke

Üye
Z2 3 sene Sony'den güncelleme alsın. Ben de bir daha bu konularda yorum yapmayacağım.

• Beğen
Tepkiler: umutku84