Ölüme En Yaklaştığınız Anınız

Sponsorlu Bağlantılar

__xXx__

__xXx__

Üye
geçen sene motordan düştüm o zamandır

arslansem

arslansem

Üye
Baraj gölünde boğuluyordum ve kurtarma ekibinden biri beni ölü çıkarmak için geldiklerini söyledi,durum o kadar ciddiydi :) salavatımı bile getirmiştim bilincim gitmeden o derece yani :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
msy2017

msy2017

Üye
benzer bir otobüs kazası bende yaşıyordum az kalsın.Afyondan Hataya gidiyorduk sol şeritteydik ve önümüzde bir taksi vardı taksi bir anda yavaşladı ve karşı yola geçmek için dönüyordu tabi biz hızla arkasından geliyoruz bizim şöförde biraz dalmış o zaman Allahtan sonradan farketti de sağa kırdı biz biraz savrulduk ama ciddi birşey yoktu Allaha şükür.

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Baraj gölünde boğuluyordum ve kurtarma ekibinden biri beni ölü çıkarmak için geldiklerini söyledi,durum o kadar ciddiydi :) salavatımı bile getirmiştim bilincim gitmeden o derece yani :D

bu forumda yüzme bilen yok mu yav herkes boğülma tehlikesi geçurmiş :d:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
otostopçu

otostopçu

Üye
bjk forması giyip fetih 1453 filmine gidipte hemen yanımda ankaragücünün A takımını görünce baya yaklaştım sanırım :ehe

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
bjk forması giyip fetih 1453 filmine gidipte hemen yanımda ankaragücünün A takımını görünce baya yaklaştım sanırım :ehe

Adamlar alıcağı paraya bakıyor senin takımınla pek ilgilenmez sanırım :)

The East

The East

Üye
1.
10 yasında falandım baya küçüktüm köyde halı saha vardı halı sahanında ilerisinden otel yapılcak kazmışlar bir çukur başlamamışlar
büyük kuzenimde orda maç yapıyor sahadan çıkan topları ben topluyordum biri vurdu topa o boş araziye gitti işte çukurun oldugunu bilmiyordum çukurda nasıl diyim baya uzun hem derinlik hem uzunluk bakımından neyse top çıktı bende peşinden koşuyorum birden ne oldugunu anlamadım çukurdayım saatte akşam 8 9 gibi çukurun öbür tarafına koşarak gidiyorum tırmanamıyorum sonra öbür tarafa koşuyorum küçüküm :) çıkamıyorum bagırıyorum kuzenime Oda maçta duymuş ama şaka yapıyor sanmış sonra yarım saat falan kaldım orda kuzenimde eve gitmiştir sandı tam çıkıyordu herkez sahadan sesimi duydu büyük olan değil bir küçük kuzenim :D neyse çıkardılar işte eve gittik her tarafım yara bere buz falan derken bitti gitti işte :D

2. Yine köyde eski evde ve yine küçüktüm ama çok küçüktüm yukardaki hikayeden daha küçük tavukları kovalıyordum bahçedeki geliyorlardı tekrar kovalayıp yolluyordum sonra bu sefer tavuk yerine horoz geldi horoz oldugunu nerden bilim benim gözüme kadar uçtu gözümde virusmu yolladı ne gözüm bir türlü açılmıyor zaten kanlar içinde 2 tane gözümün üstünde 1 tane altında çizilmiş öyle işte sonradan geçti :)

[bu benim hikayem değil biyoloji hocamın hikayesi lise 1 de iken biyoloji hocasına demiştim ki el yapımı bomba yapcam diye oda yüzündeki çizigi göstermişti bir doktor çizmiş derinin altımı ne gözükmüş şöyle anlatmaya başliyim
oda küçükken evlerinin yanında nakliyeciler varmış onlar nakliye işi için gitmişler biryere bide vidon dolusu tiner bırakmışlar
hocamda arkadaşları ile torpil çatapak falan paylayan herşeyi alıp tinere akmışlar bir bezdende fitil yapıp yakmışlar sonra işte
patlamasını beklemişler patlamamış hocam gitmiş bakmış niye patlamıyor bir gitmiş 5 metre alev 1 kerede çıkmış geri inmiş hocamın
yüzü simsiyah olmuş eve gitmiş yüzüne peçetemi ne sürmüş bir bakmış yüzünün yanında kaç saç falan yok buda böyle bir şey işte
(en son hocama sormuştum hocam üstüne otursaydınız uçarmıydınız oda demiştiki ben uçmamda sen uçardın :) )]

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
1.
10 yasında falandım baya küçüktüm köyde halı saha vardı halı sahanında ilerisinden otel yapılcak kazmışlar bir çukur başlamamışlar
büyük kuzenimde orda maç yapıyor sahadan çıkan topları ben topluyordum biri vurdu topa o boş araziye gitti işte çukurun oldugunu bilmiyordum çukurda nasıl diyim baya uzun hem derinlik hem uzunluk bakımından neyse top çıktı bende peşinden koşuyorum birden ne oldugunu anlamadım çukurdayım saatte akşam 8 9 gibi çukurun öbür tarafına koşarak gidiyorum tırmanamıyorum sonra öbür tarafa koşuyorum küçüküm :) çıkamıyorum bagırıyorum kuzenime Oda maçta duymuş ama şaka yapıyor sanmış sonra yarım saat falan kaldım orda kuzenimde eve gitmiştir sandı tam çıkıyordu herkez sahadan sesimi duydu büyük olan değil bir küçük kuzenim :D neyse çıkardılar işte eve gittik her tarafım yara bere buz falan derken bitti gitti işte :D

2. Yine köyde eski evde ve yine küçüktüm ama çok küçüktüm yukardaki hikayeden daha küçük tavukları kovalıyordum bahçedeki geliyorlardı tekrar kovalayıp yolluyordum sonra bu sefer tavuk yerine horoz geldi horoz oldugunu nerden bilim benim gözüme kadar uçtu gözümde virusmu yolladı ne gözüm bir türlü açılmıyor zaten kanlar içinde 2 tane gözümün üstünde 1 tane altında çizilmiş öyle işte sonradan geçti :)

[bu benim hikayem değil biyoloji hocamın hikayesi lise 1 de iken biyoloji hocasına demiştim ki el yapımı bomba yapcam diye oda yüzündeki çizigi göstermişti bir doktor çizmiş derinin altımı ne gözükmüş şöyle anlatmaya başliyim
oda küçükken evlerinin yanında nakliyeciler varmış onlar nakliye işi için gitmişler biryere bide vidon dolusu tiner bırakmışlar
hocamda arkadaşları ile torpil çatapak falan paylayan herşeyi alıp tinere akmışlar bir bezdende fitil yapıp yakmışlar sonra işte
patlamasını beklemişler patlamamış hocam gitmiş bakmış niye patlamıyor bir gitmiş 5 metre alev 1 kerede çıkmış geri inmiş hocamın
yüzü simsiyah olmuş eve gitmiş yüzüne peçetemi ne sürmüş bir bakmış yüzünün yanında kaç saç falan yok buda böyle bir şey işte
(en son hocama sormuştum hocam üstüne otursaydınız uçarmıydınız oda demiştiki ben uçmamda sen uçardın :) )]

Hoca fena olmuş yanlız :d:
Kardeşimde elini uhulamış çıkmıyodu suyla gitti tinerledi suya sokadan sobaya tutyo dedim napıyon kamil :d:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Galatasaray antalyaspor maçında galatasaray gol kaçırıp antalyaya tezahürat yapmıştım hadi olum at şunu artık dedim bütün iddaa bayii döndü bana ters bakış attı hepsi galatasaraylıydı olay yerini anında terkettim:d:

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray antalyaspor maçında galatasaray gol kaçırıp antalyaya tezahürat yapmıştım hadi olum at şunu artık dedim bütün iddaa bayii döndü bana ters bakış attı hepsi galatasaraylıydı olay yerini anında terkettim:d:

:haha: :haha:

Kerim.

Kerim.

Üye
5tane kopek pesimden kosturmustu:Dcok kotuydu.bir de kucukken hizla bisiklet binerken birde bogazima bir ip takildi.nefes alamamistim.megersem birisi ucurtma ucuruyomus.onun ipiymis:ehesonra bogazim falan baya morardi:D

The East

The East

Üye
5tane kopek pesimden kosturmustu:Dcok kotuydu.bir de kucukken hizla bisiklet binerken birde bogazima bir ip takildi.nefes alamamistim.megersem birisi ucurtma ucuruyomus.onun ipiymis:ehesonra bogazim falan baya morardi:D

:hmmm :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben hiç ölüme yaklaşmadım

- - - Eklendi - - -

Zaten 13 yaşındayım :D

LimePie

LimePie

Üye
bir gün okulda tornada parça işliyorduk herkes parçasını yaptı sıra bana geldi ben parçayı tornaya bağladım sonra başına geçtim makinayı çalıştırdım biraz işledikten sonra tornayı durdurdum. parçaya yandan bakmak istedim olumuşmu diye tam yana geçerken çalıştırma koluna benim önlük takılmış haberim yok ama biraz daha yana geçtince torna bi çalıştı tornanın üstündede anahtar varmış o anahtar tam işaret parmağımın dibinden sıyırdı ben korktum baya bişey olmadı dedim heralde elimin içini bir açtım parmağımın içindeki kemik gözüküyordu bayılacaktım ama öğretmenim beni hemen hasteneye götürdü 9 dikiş attılar.

The East

The East

Üye
Ben hiç ölüme yaklaşmadım

- - - Eklendi - - -

Zaten 13 yaşındayım :D

13 yaşındayım 7 e gidiyorum bana bücür diyemezsin :D
[video=youtube;G0GMM3V6qIc]http://www.youtube.com/watch?v=G0GMM3V6qIc[/video]

doctorrr

doctorrr

Üye
küçükken annem sofradayken kucağından çaydanlığın üzerine düşürmüş beni valla erken müdahale edilmeseydi damalı eşşek gibi olacaktım izler izler

otostopçu

otostopçu

Üye
seçilmiş kişisin daktır :hmmm

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
ben değilde küçükken iki tane fırlama arkadaşım vardı :D biri mustafa diğeri gökhun. Hiç unutmuyom o olayı Japon yapıştırıcıylan kollarını yapıştırmışlardı. Hastaneye götürmüşlerdi ayırmak için :zuhaha::zuhaha:

zombaka

zombaka

Üye
hağla yaşıyorum daha çok çekecek çilem var demekki ama belki bir gün kafama sıkarım ilaç içerim bir şeyler yapma ihtimalim var

Üst Alt