1.
10 yasında falandım baya küçüktüm köyde halı saha vardı halı sahanında ilerisinden otel yapılcak kazmışlar bir çukur başlamamışlar
büyük kuzenimde orda maç yapıyor sahadan çıkan topları ben topluyordum biri vurdu topa o boş araziye gitti işte çukurun oldugunu bilmiyordum çukurda nasıl diyim baya uzun hem derinlik hem uzunluk bakımından neyse top çıktı bende peşinden koşuyorum birden ne oldugunu anlamadım çukurdayım saatte akşam 8 9 gibi çukurun öbür tarafına koşarak gidiyorum tırmanamıyorum sonra öbür tarafa koşuyorum küçüküm

çıkamıyorum bagırıyorum kuzenime Oda maçta duymuş ama şaka yapıyor sanmış sonra yarım saat falan kaldım orda kuzenimde eve gitmiştir sandı tam çıkıyordu herkez sahadan sesimi duydu büyük olan değil bir küçük kuzenim

neyse çıkardılar işte eve gittik her tarafım yara bere buz falan derken bitti gitti işte
2. Yine köyde eski evde ve yine küçüktüm ama çok küçüktüm yukardaki hikayeden daha küçük tavukları kovalıyordum bahçedeki geliyorlardı tekrar kovalayıp yolluyordum sonra bu sefer tavuk yerine horoz geldi horoz oldugunu nerden bilim benim gözüme kadar uçtu gözümde virusmu yolladı ne gözüm bir türlü açılmıyor zaten kanlar içinde 2 tane gözümün üstünde 1 tane altında çizilmiş öyle işte sonradan geçti
[bu benim hikayem değil biyoloji hocamın hikayesi lise 1 de iken biyoloji hocasına demiştim ki el yapımı bomba yapcam diye oda yüzündeki çizigi göstermişti bir doktor çizmiş derinin altımı ne gözükmüş şöyle anlatmaya başliyim
oda küçükken evlerinin yanında nakliyeciler varmış onlar nakliye işi için gitmişler biryere bide vidon dolusu tiner bırakmışlar
hocamda arkadaşları ile torpil çatapak falan paylayan herşeyi alıp tinere akmışlar bir bezdende fitil yapıp yakmışlar sonra işte
patlamasını beklemişler patlamamış hocam gitmiş bakmış niye patlamıyor bir gitmiş 5 metre alev 1 kerede çıkmış geri inmiş hocamın
yüzü simsiyah olmuş eve gitmiş yüzüne peçetemi ne sürmüş bir bakmış yüzünün yanında kaç saç falan yok buda böyle bir şey işte
(en son hocama sormuştum hocam üstüne otursaydınız uçarmıydınız oda demiştiki ben uçmamda sen uçardın

)]