Zombi Sahası(orijinal)

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Salçasızsa okumuycam ona göre :p

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yeni bölüm geldi.Bu sefer uzun yazdım biraz :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Salçalı mı? :p

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bu mu uzun :mad:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
iyi okumayın :D

tcfb

tcfb

Üye
Yazını Kötü Bulmadım Fakat Bazı Önerilerim Var Hikayenin Akıcı Olması İçin .

1-) Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi binanın yanında bulanan küçük kulübeye koydum.Tabancamı çıkarıp emniyetini açtım.

Bu Şekilde Yazdığın Zaman Hikaye Duraksıyor Yani Önceki Cümlelerdeki Heyecan Bitiyor .

Şöyle Olabilir . Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi bıraktığım küçük kulübeden ayrılırken tabancamı kontrol ettim .

2-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirim.

-dım -dim vs. bunları fazla kullanırsan macera hissini daha çok verebilirsin .

Şöyle Olabilir . Bugün merkeze gitmekten vazgeçmiştim . Ne de olsa hayat belirtisi yoktu .Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyordum ve Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirdim.

3-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.

Yakın Cümlelerdeki Fiilleri Aynı Kullandığın Zaman Sıkıcı Olabiliyor .

Hepsini Okumadım . Şuan Gördüklerim Bunlar . Tabiki Benim Görüşlerim . Katılan Olabilir Katılmayan Olabilir . Umarım İlerletirsin :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yazını Kötü Bulmadım Fakat Bazı Önerilerim Var Hikayenin Akıcı Olması İçin .

1-) Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi binanın yanında bulanan küçük kulübeye koydum.Tabancamı çıkarıp emniyetini açtım.

Bu Şekilde Yazdığın Zaman Hikaye Duraksıyor Yani Önceki Cümlelerdeki Heyecan Bitiyor .

Şöyle Olabilir . Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi bıraktığım küçük kulübeden ayrılırken tabancamı kontrol ettim .

2-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirim.

-dım -dim vs. bunları fazla kullanırsan macera hissini daha çok verebilirsin .

Şöyle Olabilir . Bugün merkeze gitmekten vazgeçmiştim . Ne de olsa hayat belirtisi yoktu .Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyordum ve Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirdim.

3-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.

Yakın Cümlelerdeki Fiilleri Aynı Kullandığın Zaman Sıkıcı Olabiliyor .

Hepsini Okumadım . Şuan Gördüklerim Bunlar . Tabiki Benim Görüşlerim . Katılan Olabilir Katılmayan Olabilir . Umarım İlerletirsin :)
önerin için teşekkürler dikkate alcambi kaç yeri yazdığın gibi değiştirdim

tcfb

tcfb

Üye
Bende boş zamanlarımda yazmayı düşünüyorum . Nasıl zevkli işmi :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
tcfb

tcfb

Üye
Başladım bile :DKısa bir başlangıç yapıp ilk günü tamamladım .Sessiz Sokaklar Umarım Beğenirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkdaslar kitaba biraz ara verecem çok hastayım telefondan yazıyorum ve ellerim bile titriyo nasıl oldu bende anlamadım kusura bakma yın

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Up

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yeni bölüm geldi ama çok kısa aslında yazmayacaktım şuan için ama sizi kaçırmak istemedim :Darkadaşlar ben geldim bu kitabı bitircem kafaya taktım :D

0MG90

0MG90

Üye
Okurum sonra :P

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
okuma boşver zarar edersin :D

Üst Alt