Değil abi okumaSalçalı mı?![]()
Salçalı bölüm gelene kadar okumuyorumDeğil abi okuma![]()
En iyisiSalçalı bölüm gelene kadar okumuyorum![]()
Salçalı bölüm gelince haber etiyi okumayın![]()
TabikideSalçalı bölüm gelince haber et![]()
önerin için teşekkürler dikkate alcambi kaç yeri yazdığın gibi değiştirdimYazını Kötü Bulmadım Fakat Bazı Önerilerim Var Hikayenin Akıcı Olması İçin .
1-) Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi binanın yanında bulanan küçük kulübeye koydum.Tabancamı çıkarıp emniyetini açtım.
Bu Şekilde Yazdığın Zaman Hikaye Duraksıyor Yani Önceki Cümlelerdeki Heyecan Bitiyor .
Şöyle Olabilir . Ergenekon binasının önünde durdum.Bisikletimi bıraktığım küçük kulübeden ayrılırken tabancamı kontrol ettim .
2-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirim.
-dım -dim vs. bunları fazla kullanırsan macera hissini daha çok verebilirsin .
Şöyle Olabilir . Bugün merkeze gitmekten vazgeçmiştim . Ne de olsa hayat belirtisi yoktu .Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyordum ve Gerekli malzemeleri okulun arkasında ki inşaat sahasından alabilirdim.
3-) Bugün merkeze gitmeyi düşünmüyorum.Ne de olsa hayat belirtisi yok.Yan binaya gözetme kulesi yapmayı düşünüyorum.
Yakın Cümlelerdeki Fiilleri Aynı Kullandığın Zaman Sıkıcı Olabiliyor .
Hepsini Okumadım . Şuan Gördüklerim Bunlar . Tabiki Benim Görüşlerim . Katılan Olabilir Katılmayan Olabilir . Umarım İlerletirsin![]()
tabi ya onu yazarken kafanda canlandırmak varya çok harika işBende boş zamanlarımda yazmayı düşünüyorum . Nasıl zevkli işmi![]()