Küçükken babanın bıyık makasını elektrik prizine sokmuştum ve havai fişek gibi bi şey gördüm makasın ucundaAllah'a şükür bi şey olmadı
![]()

başlangıç dragos sahilden kartal atalara kadar. Isınma turu atalım diye 4 motor yola çıktık. Motoru ben kullanıyorum abim arkamda biz iki motor ışıklarda bi aracı çarpraz geçtik yani motorcu dilinde tokatladık hiç unutmam araç vişne rengi renault marka bi araç neyse geçince yavasladım yaklaşık 120 km ile seyir halinde sol seritteyim bi an aynadan geriye bakmamla sağa kırmam bir oldu eger o refleks olmasaydı şuan hayatta olmayabilirdik. bunu yapan yani üstümüze çıkmaya çalışan az önceki araçtı ve kaçtı ama abimin 2 telefonuyla ertesı sabah bulundu 
geçen sene yazın tatile istanbula abimin yanına gittim abim işi icabı sürekli motor üzerinde olduğundan tam bir motor tutkunu. Neyse gece saat 3 abimin arkadaşlarıyla istanbul anadolu yakası sahil yolunda çorbasına yarış varbaşlangıç dragos sahilden kartal atalara kadar. Isınma turu atalım diye 4 motor yola çıktık. Motoru ben kullanıyorum abim arkamda biz iki motor ışıklarda bi aracı çarpraz geçtik yani motorcu dilinde tokatladık hiç unutmam araç vişne rengi renault marka bi araç neyse geçince yavasladım yaklaşık 120 km ile seyir halinde sol seritteyim bi an aynadan geriye bakmamla sağa kırmam bir oldu eger o refleks olmasaydı şuan hayatta olmayabilirdik. bunu yapan yani üstümüze çıkmaya çalışan az önceki araçtı ve kaçtı ama abimin 2 telefonuyla ertesı sabah bulundu
![]()

Ziya: Bir kavgaya gittim sen de 1000 kişi ben diyim 10000 kişi hepsi silahlı uzun namlulu.
Abisi: Ziyaaaaa
Ziya: Neyse Ortalık fena çektim bıçağı hepsinin karnına tak tak tak sapladım.
Abisi: Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ziya: Aman Allahım böyle bişey olamaz bir kaplan getirmişler. Boyu 10 metre...
Abisi: Ziyaaaa
Ziya: 10 metre olmasada 5 metre var...
Abisi: Ziyaaaaaaa
Ziya: Yani kaplan kadar kaplan üzerime atladı. Pençelerini savuruyor. Baktım bıçak düşmüş tüh be dedim. Buldum yerde bir odun vurdum kafasına nasıl kan akıyor görmeniz lazım.
![]()

Küçükken babanın bıyık makasını elektrik prizine sokmuştum ve havai fişek gibi bi şey gördüm makasın ucundaAllah'a şükür bi şey olmadı
![]()

Ölüme en yakın anım az önce bu mesajı okurken oldu. Gülmekten gidiyodum .![]()

ne ameliyatıymış merak ettim ?
Odamdayım, bir dolabım var. Üstüne hem bilgisayar koymuşum hemde dolabın üstünde kitaplık var(kapaklı). Sims yükleyecektim oyun cd'si dolabın orta çekmecesinde kalmış. Çekmeceyi çekiyorum çwkiyorum açılmıyor. En son bir çektim, bi gıcırdama sesi sonra 1.90'lık (mdf olduğu içinde 60-70 kg civarında) dolap üstüme devrilmeye başladı. Kaçmak istedim ama önce altımda ki sandelye kırıldı sonrada dolap üstüme düştü. Düşünce tam elimi yüzüme kapattım. Şans eseri dolap eğrilirken kapakları açılmıl ranzanın kenarına denk geldi. Yani yüzümü kurtardım. Fakat vücudum dolabın altında benim altımda da kırık sandelye parçaları var. Zorla çıktım altından. (evde kimse yoktu) Bacağım, kan içinde ; göğsümün derisi yüzülmüş... Eve biri gelene kadar bekledim, sonra yallah hastahaneye..

Odamdayım, bir dolabım var. Üstüne hem bilgisayar koymuşum hemde dolabın üstünde kitaplık var(kapaklı). Sims yükleyecektim oyun cd'si dolabın orta çekmecesinde kalmış. Çekmeceyi çekiyorum çwkiyorum açılmıyor. En son bir çektim, bi gıcırdama sesi sonra 1.90'lık (mdf olduğu içinde 60-70 kg civarında) dolap üstüme devrilmeye başladı. Kaçmak istedim ama önce altımda ki sandelye kırıldı sonrada dolap üstüme düştü. Düşünce tam elimi yüzüme kapattım. Şans eseri dolap eğrilirken kapakları açılmıl ranzanın kenarına denk geldi. Yani yüzümü kurtardım. Fakat vücudum dolabın altında benim altımda da kırık sandelye parçaları var. Zorla çıktım altından. (evde kimse yoktu) Bacağım, kan içinde ; göğsümün derisi yüzülmüş... Eve biri gelene kadar bekledim, sonra yallah hastahaneye..
Sorada diyorki ben kurtardim hayatini , gösteriyorum o kadar vursun diye bana bakıyodu öle 
Bi tane daha geldi aklıma ;
Sokakta top oynarken ağzıma bi şeker attım , sonra ben öyle forvette bekliodum herkes topun peşinde , yakınımda da kaleci var , işte o şeker boğazımda kaldı nasıl oldu anlamadım nefesim kesildi , böğrüme vuruyorum vuruyorum çıkmıyor , gittim kaleciye konuşamıyorum tabi gösterdim sırtıma vursun diye sora 2-3 sn. baktiktan sonra anladı bi kaç kez vurduda çıktı meretSorada diyorki ben kurtardim hayatini , gösteriyorum o kadar vursun diye bana bakıyodu öle
![]()
iyi ki hala aramızdasın 

o zamanki merak işte![]()

dağda kurtlar peşledi hava nemliydi koşarken bi kaydım tabi engebeli 20 25 metre takla atarak yuvarlanıyorum bi ara taşın üzerinden sektim yapıştım ağaca kurtlar arkamda 2 side boz 1 i kocaman diğeri ondan birazdaha küçük. Neyse yerdeydim, hemen kalktım deli gibi koşuyom kurtlar bi ara durdu sesi kestiler ben daha arkaya bakmadan abartmıyom 800 metre depar atmışımdır. Neyse koştum koştum arabaya vardım köpekler yok. Yaz ayıydı arabanın arka koltukuğuna uzandım bayılmışım uyandım mumya gibiyim hertarafım yara bere
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi