Ölüme En Yaklaştığınız Anınız

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
Ha en onemlisini soylemedim. :ah

Ben dogarken kordon dolanması olmuş. Erken mudahele sonucunda kurtarıldım. BiraZ daha gecikselerdi nefessizlikten pert olacaktim.

Kurtuldumda noldu :D hayatimın geri kalanı tehlike geciyor :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Ha en onemlisini soylemedim. :ah

Ben dogarken kordon dolanması olmuş. Erken mudahele sonucunda kurtarıldım. BiraZ daha gecikselerdi nefessizlikten pert olacaktim.

Kurtuldumda noldu :D hayatimın geri kalanı tehlike geciyor :D

Kardeşim saçma sapan hareket yapınca anneme soruyorum doğumda bu çoçuğun kafasına göbek bağımı dolandı diye soruyorum , görünüşe göre bi etki etmiyomuş veya kardeşimde poroblem var :)

- - - Eklendi - - -

küçükken annem sofradayken kucağından çaydanlığın üzerine düşürmüş beni valla erken müdahale edilmeseydi damalı eşşek gibi olacaktım izler izler

çaydanlık düşürlümesini anlarımda sen nasıl düşmüşsün ? o_O

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve HacKLess
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
intihar etme isteği ergenlik stresinden, yaşayıp mücadele etmek ne bileyim yaşamınızı o hale getiren iç dinamikleri aramak varken intihar sadece bi' kaçış ve acizliktir erkeksen kalır savaşırsın ki dünyaya savaşmak için geliyorsun o ayrı...la beni dumur etmeyin intihar ne? :zzz:

• Beğen

cukuleaks

Üye
intihar etme isteği ergenlik stresinden, yaşayıp mücadele etmek ne bileyim yaşamınızı o hale getiren iç dinamikleri aramak varken intihar sadece bi' kaçış ve acizliktir erkeksen kalır savaşırsın ki dünyaya savaşmak için geliyorsun o ayrı...la beni dumur etmeyin intihar ne? :zzz:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi

Çok haklısın :oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kucukken evde su sisesinde mazot duruyormus, dayiminda haberi yok benimde. Dayimdan su istedim siseyi uzatti bana dalginlikla bende rengi sari ve soguk degil diye alip doktum lavoboya, sonra buzdolabindan buz gibi soguk su sisesini kafama dikmistim :ehe ramak kalmisti olume :D

dj-betaniye

Üye
bende anlatim.kucukken agaca atladim ve agaci tutamadim. yere captim elim krildi 2 yersen halya amaliyat izleri duruyor

bide damdan dustum hic bisi olmadim :D

bide kopek isirdi yene bisi olmadi

bide 20 30 defa eliktirik carpti yene bisi olmadi

sizin anlacaginiz olmedim :ehe

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Bu konunun hortlamasi cok guldurdu beni :)
Ben de 1. Siniftayken apandisit ameliyati olurken olumden donmusum.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve MaxiHan
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Konumu hortlatmışlar :ehe

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ben yaptim :ehe

PixelWolf

Üye
Çok vardır da birini hatırlıyorm geçen dersaneden gelirken yorgundum kaldırımda yürüyordum arkama bakmayı unuttum karşıya geçiyim araba orda diye düşündüm indim kaldırımdan yanımdan araba geçti aramızda 4 cm vardı ayağımı ezebilirdi :bilmm diğerlerini unuttum.

• Beğen
balcolu

balcolu

Üye
yedi yaşındayken araba gecmisti üzerimden neyseki sadece bacagim ezilmişti. bunada şükür

Türe

Türe

Üye
Motor carpti

• Beğen
Demirspor aski

Demirspor aski

Üye
Bende söyle oldu yolda gidiyordum birden icimden bir ses bina altinda git dedi bende binanin altina girdim hava baya firtinaliydi sonra bi baktim 5. Kattan koskoca bir cam parcasi düstü o an baya sükrettim Allah'a.

• Beğen
Tepkiler: kedi006
Uhops

Uhops

Üye
  • Beğen
RowneSM

RowneSM

Üye
Bisiklet surerken bi an basim donmustu yan sokaktan gelen taksiyi gormemistim takside bana carpti ama Allah'tan birsey olmadı

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye

benim öldüğüme üzülcek kimse olmasa hemen intahar ederim. Etmememin tek sebebi ailem. Onlar olmasa arkamdan ağlayan olmaz heralde.

- - - Eklendi - - -

bende anlatim.kucukken agaca atladim ve agaci tutamadim. yere captim elim krildi 2 yersen halya amaliyat izleri duruyor

bide damdan dustum hic bisi olmadim :D

bide kopek isirdi yene bisi olmadi

bide 20 30 defa eliktirik carpti yene bisi olmadi

sizin anlacaginiz olmedim :ehe

bence sen fazla hareket etme. Tehlikedesin.:)

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu açalı 7 ay olmuş , çok şükür daha başıma bişi gelmedi :)

• Beğen
Tepkiler: kedi006

Üst Alt