Ha en onemlisini soylemedim.
Ben dogarken kordon dolanması olmuş. Erken mudahele sonucunda kurtarıldım. BiraZ daha gecikselerdi nefessizlikten pert olacaktim.
Kurtuldumda nolduhayatimın geri kalanı tehlike geciyor
![]()

küçükken annem sofradayken kucağından çaydanlığın üzerine düşürmüş beni valla erken müdahale edilmeseydi damalı eşşek gibi olacaktım izler izler

hağla yaşıyorum daha çok çekecek çilem var demekki ama belki bir gün kafama sıkarım ilaç içerim bir şeyler yapma ihtimalim var

benim kafamdansın kardeş![]()
intihar etme isteği ergenlik stresinden, yaşayıp mücadele etmek ne bileyim yaşamınızı o hale getiren iç dinamikleri aramak varken intihar sadece bi' kaçış ve acizliktir erkeksen kalır savaşırsın ki dünyaya savaşmak için geliyorsun o ayrı...la beni dumur etmeyin intihar ne?![]()
intihar etme isteği ergenlik stresinden, yaşayıp mücadele etmek ne bileyim yaşamınızı o hale getiren iç dinamikleri aramak varken intihar sadece bi' kaçış ve acizliktir erkeksen kalır savaşırsın ki dünyaya savaşmak için geliyorsun o ayrı...la beni dumur etmeyin intihar ne?![]()

waow , beni nedense hic bi köpek sevmiyor.süs köpegi bile saldırmıştı bunun napıcani düşünemiyorum bile![]()
Motor carpti

bende anlatim.kucukken agaca atladim ve agaci tutamadim. yere captim elim krildi 2 yersen halya amaliyat izleri duruyor
bide damdan dustum hic bisi olmadim![]()
bide kopek isirdi yene bisi olmadi
bide 20 30 defa eliktirik carpti yene bisi olmadi
sizin anlacaginiz olmedim![]()