Ölüme En Yaklaştığınız Anınız

Sponsorlu Bağlantılar

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Ölüme En Yaklaştığınız Anınız
Başlıkta da belirttiğim gibi ilk olarak ben başlayayım ;
2011 yaz tatilinde köye gitmek için otobüsle yola koyulduk (Ordu'ya) . Biz şoförün arkasindaki sıranın en önündeyiz 1-2 galiba neyse işte gece oldu Havza yolundayız Samsun'da hafif bi viraj var ve önümüzde kamyonet var . Bizim şoför reyiz uyuklamış heralde virajda dönmeyince sol.şeritten sağ şeride geçis oluyor haliyle ve ben görüyorum herşeyi baktım gircez kamyona bi eşhedü en la çekerken dedim gircek bi yer varmı diye ama sadece 15sn.lik bir an ve şoför gözünün açar açmaz son bir hamle sola kırar ama yinede çarptık ve otobüsün sağ taraf pert . Çok şükür sağ çıktık , bi tanede yaralı vardı o da ön kapıdaki muavin koltuğuna oturan bi adam dı sıkışmıştı ordada dayım çıkardı , adamın bilek açılmış kemik görünüyordu , bi araba durdu jemşire varmış orda da hemen götürdüler .
Biraz uzun mu oldu ne ama o gün bu gündür arabadayken korkuyorum..

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kavga Ettigim 1 - 2 Genc Vardi 1 Sene Once ..

Birine Kafa Attiktan Sonra Degier Arkadasi Bicak Cikardi .. Gercekten Karnima Saplamak Istedi ..

Elini Geri Cekti Ve Bicagi Karnima Saplamak ISteyince Elini Tuttum .. Sonra Karnina Diz Attim ..

O Yere Dustu .. Duserkende Benide Tuttu Bende Dustum .. Sonra Bir Hamleyle Bicagi Suratimin 1 CM Aralikla Getirdi ..

Butun Kuvvetimle Tutuyordum Kolunu .. Sonra Bicagi Uzaklastirinca Burnuna Kafayi Vurdum .. Burnunu Tutunca Bicagi Attim ..

Ondan Sonra .. Bekle Bakalim Essek Sudan Gelsinn ..

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi

Birine Kafa Attiktan Sonra Degier Arkadasi Bicak Cikardi .. Gercekten Karnima Saplamak Istedi ..

Elini Geri Cekti Ve Bicagi Karnima Saplamak ISteyince Elini Tuttum .. Sonra Karnina Diz Attim ..

O Yere Dustu .. Duserkende Benide Tuttu Bende Dustum .. Sonra Bir Hamleyle Bicagi Suratimin 1 CM Aralikla Getirdi ..

Butun Kuvvetimle Tutuyordum Kolunu .. Sonra Bicagi Uzaklastirinca Burnuna Kafayi Vurdum .. Burnunu Tutunca Bicagi Attim ..

oops fenaymış be , hayatım da hiç öyle ciddi kavga etmedim :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dükkanı gasp etmişlermi onları yakaladık ağızlarını burunları kırdık biri kaçtı baya dayak yedikten sonra kuzenle peşine düştük tam yakalayacakken silah çıkardı ateş etti kuzen benden uzun ben ondan 1 adım önde koşuyordum ateş etti kendimi hemen yana attım kuzen bir adım arkamdaydı kurşun beni geçti onun koluna geldi bana gelse ya suratıma ya kafama gelcekti.

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
:oha:

• Beğen
Buraxlive

Buraxlive

Üye
direkt 220 volta elledim :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve TheMadness
zombaka

zombaka

Üye
benim olmadı çok tedbirli adamım belkide bunun için fakirim

• Beğen

.kamanlı...

Üye
Bu sene lise sonda iken sınıf arkadaşım kardeşim astrosman(osman)la koridorda duruyoruz kızları kesiyoruz. Neyse 2tane çok güzel kız geliyor. Osmana dedimki la şu 2tane gel kız var onun sağdaki güzel kız varya onu bana ayarlasana dedim. Tabi biliyorum o ondan hoşlanıyo karşılıklı bakışıyorlar tabi kızlar iyice yaklaşınca osman bana bi saldırdı boğazıma gırtlağıma basıyor nefes alamıyorum tabi o iki kız koştu yanımıza geldi kız diyorki bıraksana çocuğun boğazını(bana çocuk dedi:korkarım: ) osman dediki sana laf attı yanımda sen karşıdan gelirken deyince kız buna hafif bi tebessümle teşekkür ederim dedi. Sonra beni bıraktı osman tahminen 1dk öyle kaldım yoksa gidiyordum. Ama gelince soracam ona..

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tehlikeli bi ameliyat geçirdim sadece.

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Bu sene lise sonda iken sınıf arkadaşım kardeşim astrosman(osman)la koridorda duruyoruz kızları kesiyoruz. Neyse 2tane çok güzel kız geliyor. Osmana dedimki la şu 2tane gel kız var onun sağdaki güzel kız varya onu bana ayarlasana dedim. Tabi biliyorum o ondan hoşlanıyo karşılıklı bakışıyorlar tabi kızlar iyice yaklaşınca osman bana bi saldırdı boğazıma gırtlağıma basıyor nefes alamıyorum tabi o iki kız koştu yanımıza geldi kız diyorki bıraksana çocuğun boğazını(bana çocuk dedi:korkarım: ) osman dediki sana laf attı yanımda sen karşıdan gelirken deyince kız buna hafif bi tebessümle teşekkür ederim dedi. Sonra beni bıraktı osman tahminen 1dk öyle kaldım yoksa gidiyordum. Ama gelince soracam ona..

güzel taktikmiş ama :d:

- - - Eklendi - - -

tehlikeli bi ameliyat geçirdim sadece.

ne ameliyatıymış merak ettim ?

• Beğen

.kamanlı...

Üye
  • Beğen
lolaman

lolaman

Üye
Memleketten İstanbula dönüyoruz.Araç Transporter ,kgsyi geçtik 5 dk sonra kamyon vardı önümüzde havada ne biçim yağmurgu yaz tatilinin bitmesine 1 hafta vardı işte kamyon geldi önümüze yerdeki sular sıçradı cama görüş 0 oldu Babam kullanıyordu o an herkes bi panik oldu arabada 9 kişiyiz bide.Birde eve 1 saatlik yol kalmış ama trafikten 4 saatte gittik neyse gidiyoruz dur kalk dur kalk.Tam açıldı dedik araba bir durmuş bizde arabaya abartmadan söylüyorum 3 cm kala durduk indi amcam kullanıyodu o sıra o sırada kavgada söylenmeyecek laflar dedi adama bende yazsam burda sınırsız uzaklaştırılırım galiba :D

• Beğen
Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
su zannederek tiner içmiştim pet şişeye koymuş akıllılar üstüne yazıda yazmamışlar boyaların yanında duruyodu dedim heralde ustanın suyu susadım bi içeyim velhasıl 2 gün konuşamadım

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
adamda taktik kaynıyorda pek uygulayamaz aslında. Gelince kendisi anlatır zaten..:)

bir kız içinde arkadaşını hırpalamanın anlamı yok bence , taktik güzel olsa bile :d:

- - - Eklendi - - -

su zannederek tiner içmiştim pet şişeye koymuş akıllılar üstüne yazıda yazmamışlar boyaların yanında duruyodu dedim heralde ustanın suyu susadım bi içeyim velhasıl 2 gün konuşamadım

:oha:

Placebo-

Placebo-

Üye
Kaynar su döküldü üstüme. Son anda kurtuldum tekerlekli sandalyeden.. Her gün hastahaneye gidiyordum ölü deriyi kazıyorlardı. Hatırladım da nasıl bağırıyordum ya..

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Kaynar su döküldü üstüme. Son anda kurtuldum tekerlekli sandalyeden.. Her gün hastahaneye gidiyordum ölü deriyi kazıyorlardı. Hatırladım da nasıl bağırıyordum ya..

Geçmiş olsun :hmmm

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
balık tutmaya gitmiştik sel taşkını olmaması için küçük bir tane baraj vardı
baraşın suyunun döküldüyü yerin ilerisinde tecrübe ile daha çok balık olacagından
emindim yıkılmış eski köprü vardı köprü suyun 4metre içinde batmış üstünden 30 40 cm
su derinligi var batmış köprünün ortasına oturdum oltamı attım bekliyorum
balıkları tutup zaman geçip hava yavaş yavaş serinlemeye başlayınca kanaldan gelen
suyu toprak emmiyi bırakıp su fark ettirmeden yükselmeye başladı oturdugum yerden ayaga
kalktım ikindin vaktı olmuştu su yükselmeye devam ediyordu barajın kapakları açılmış gibi suyun
yükselmesi hızlandı köprünün üstü her yeri yosunla kaplanmıştı küçük adımlarla kenara yanaşmaya çalıştım
kenara yaklaşınca suyun gidiş yönüne doğru can halıyle atladım ileriye doğru giddim kanalın eni genişleyince
suyun derinliyi azalıdı barajlar en dar olan yere yapılmış yanı en derin olan yerde balık tutuyordum

• Beğen
.Murat.

.Murat.

Üye

o eşek sudan gelmedi değilmi:D
çok şükür daha ölüme yaklaşmadım Allah gecinden versin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Bundan 9-10 sene öncesiydi; her yaz tatili ve bayramlarda olduğu gibi anneannemlere giderdik.

Yine bir bayram yahut yaz tatiliydi ve anneannemlerdeydik, bizlerde bağ demek normal ev haricinde yayla gibi yahut eve uzak bi yerde ekip biçeceğimiz yerlerdir bağ (bağa göçtük vb derler) ama anneannemlerin orada isa bağ terimi hemen hemen yoktur bağa bahçe derler halbuki bahçe genelde müstakil evlerin arsası içerisinde bulunan yerdir herneyse;

benden 1 yaş büyük teyzemle bahçeye(bağa) gittik, mısır fasülye toplanacak, daha sonra annemler de bize katıldılar, bahçenin bize ait olan sınırın hemen yanında ise; bir (oranın tabiriyle kuyu veya pınar) var yani yere sıfır yakın ama su kaynağı var derinği 4-6metre arasında varmış oradan su çıkıyor ama ne su buz buz adeta,

Neyse suyu gördüm güneş yakıyor hemen bi su içeyim diye pınara ilerlerken 1 metre kala ayağım orada kesilmiş olan kavak ağacı dalına takıldı ve neredeyse belime kadar suya girdim ellerim suyun içinde o anki korku telaş ile bişey düşünmeyi boşverin hiç bişey yapamıyorum bi anda teyzem beni belimden kavrayarak çekti ve kurtuldum inanılmaz bişeydi yani az daha hooopp tahtalı köye postalanıyordum :)

+ birde en deli çağımda bisikletle arabaya çarpışım varda onda pek bişey yok araba seyr halinde iken ben de direk gidiyorum araba soldan sağa gidiyor bende düz gidip sağa aracın gitti yöne döncem ama deli çağım dedim ya uçarcasına biniyoz tabi bisiklete neyse bastım gidiyorum frene basmak yok maksat tam dönerken basıp kaydırcam :D neyse bastım geliyorum taaam dönüşe geldim araba çıktı karşıma frene bir asıldım sağa bi kırdım direksiyosun arka taraf bir savruldu hoop arabanın arka tekerin ön bölümüne koca bi imza attım öylece ama o sırada sol bacağımı hemen bisikletten iner pozisyonda sağ tarafa attım yoksa arabayla bisiklet arasında pert olacaktı bacak sonra adam durdu tabi benim bet-beniz attı beeembeyaz oldum :D bi iki laf duyduk sonra o korkuyla eve vardım hemen tekerin havalarını indirdim (maksat bu bana ders olacak bi daha bisiklete binmeyecem) hehe aradan 2 saat geçti hemen pompayı kaptığım gibi tekerin başına geçtim :D :D

• Beğen
Black-killing

Black-killing

Üye
3 arkadaş Yolda yürürken peşimize köpek takıldı.Neyse yürüyoruz böyle tehlikeli bi mahalleden geçerken birisi durdurdu bizi. Bize köpeği nerden aldınız lan dedi. Bizde bilmiyoruz dedik.Sonra o kişi bize bu köpeğin sahibine söyleyin onla hesaplaşağız dedi.Ben buna sinir oldum içimden dedim bunu ben döveyim zaten boyuda kısa dedim neyse sonra yüzüne baktım saç sakal uzun dedim bu adam sakat hiç bulaşmayayım derken bi anda eliyle üstündeki elbiseyi hafif kaldırarak tabancayı gösterdi.Tam çıkaracakken hemen kaçtık arkadaşlarla olay yerinden uzaklaştık.

Bide küçükken arabayla o zamanlar taştan elektrik direği var ona çarpmıştık.Tabi bende ön koltukta oturduğum için arabanın ön camı yüzüme patlamıştı.Camlar vücuduma saplanmıştı.Sonra olay yerinden amcam geçerken bizi fark etmişti.Beni alıp en yakın polikliniğe götürmüştü.Zaten sonra gözümü açtığımda hastanede iğne yiyordum.

Üst Alt