Ölüme En Yaklaştığınız Anınız

Sponsorlu Bağlantılar

rapman

rapman

Üye
benzin istasyonunda gözümün önünde araba alev aldı.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

acuxx

acuxx

Üye
küçükkende yatağımın hemen yanında priz vardı. Fişi takıyodum içinde döndürüyodum. Sonra bi ara bisey oldu pat dye bişey oldu nasıl korkuyom elettirikler yok. Balkona çıktım sağa bakıyom karanlık sola bakıyom karanlık karsıya bakıyom karanlık :kop2: meğerse patlayan trafoymuş :ehe

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
küçükkende yatağımın hemen yanında priz vardı. Fişi takıyodum içinde döndürüyodum. Sonra bi ara bisey oldu pat dye bişey oldu nasıl korkuyom elettirikler yok. Balkona çıktım sağa bakıyom karanlık sola bakıyom karanlık karsıya bakıyom karanlık :kop2: meğerse patlayan trafoymuş :ehe

:d:

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
:kop2: iyi ki hala aramızdasın :D

- - - Eklendi - - -

Hayatta ölüme en çok yaklştığım an bunları okuduktan sonra gülme krizi geçirdiğim andır :d:
Yazarken bende krize girmiştim :d:

- - - Eklendi - - -

dağda kurtlar peşledi hava nemliydi koşarken bi kaydım tabi engebeli 20 25 metre takla atarak yuvarlanıyorum bi ara taşın üzerinden sektim yapıştım ağaca kurtlar arkamda 2 side boz 1 i kocaman diğeri ondan birazdaha küçük. Neyse yerdeydim, hemen kalktım deli gibi koşuyom kurtlar bi ara durdu sesi kestiler ben daha arkaya bakmadan abartmıyom 800 metre depar atmışımdır. Neyse koştum koştum arabaya vardım köpekler yok. Yaz ayıydı arabanın arka koltukuğuna uzandım bayılmışım uyandım mumya gibiyim hertarafım yara bere

Dağda napıyordun be abicim o_O

- - - Eklendi - - -

Hiç valla gidipte bi prize bişi sokmadım nedir bu priz merakınız :d:

corchy

corchy

Üye
Kaşınanı kaşımak farz.Fakat kavgaya hayır.

Samet.25

Ford Connect ile 30metreden dereye yuvarlanmistik Ankara Bayındırda Ailece Allahtan kimseye bişey olmadı.

• Beğen
Preloader

Preloader

Üye
:d: aramızda bayağı piskopat varmış :D :d: Ne istiyorsunuz şu prizden anlayamadım :d: :kop2:

- - - Eklendi - - -

:d:

acuxx

acuxx

Üye
dışarıda top evde prizle oynardık :kop2:

nazlican

Üye
yaz tatilinde sırt üstü yüzmeyi denerken suyun içine battım ve geri dönememiştim az kalsın ölüyrdum sudan çıktığımda bembeyaz ruh gibiydim :D

• Beğen
zombaka

zombaka

Üye
Tirifoyu nasıl patlattın yuh

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
yaz tatilinde sırt üstü yüzmeyi denerken suyun içine battım ve geri dönememiştim az kalsın ölüyrdum sudan çıktığımda bembeyaz ruh gibiydim :D

yüzme olayını hiç sevemedim nedense :) geçmiş olsun :)

• Beğen
Tepkiler: nazlican
lolaman

lolaman

Üye
Şimdi hatırladım bu yaz aha bu yaylaya gittik kamp için elektrik yok birşey yok bu resimdeki yayladayız sağdaki gibi bir evde kalıyoruz bizim ev biraz daha küçük tabi.Kuzenle dolaşalım dedik aldık el fenerini tenhalara doğru gitmeye başladık.Bir tepe vardı tepeye çıktık.Ordan bizimkilere seslenmeye çalışıyoruz ordan hareket yaptılar arkanıza bakın diye bakınca.3 çift göz bize doğru geliyor.Yaklaşık 60 derecelik bir açıdan aşağı doğru koşmaya başladık can havli ile yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir çukurdan üstünden atladığımızı hatırlıyorum ondan sonrasıda 40 derece yukarı tırmandık çadıra geldik el feneri kayboldu sabah aramaya gittik bizimkilerin haberi olmadan feneri bulduk geldik :D Hayatımın en korkunç anlarından biriydi birde evimizde büyük bir yangın çıktı telefoncuda yangın çıktı alt kat telefoncuydu telefoncuyla birlikte 3. katta oturuyoruz pat pat pat sesler geliyor telefonlar patlıyor camdan bir baktım cehennem gibi ateşler cama geliyor.Babam perdeleri aşağıya çekti şak diye.Sonra bizim camlar patladı polisler bizi aşağıya indirdi 2 saat arabada montum olmadan sabah 6 ya kadar kaldım cuma ve salıya kadar okula gidemedim kuzenlerde kaldık.

• Beğen
Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi

yüzme sevilmezmi ya ayrıca ölümün tehlikelisimi var :D

- - - Eklendi - - -

benim kulağımı su tıkadığında dengem falan bozuluyor o yüzden kafamı daldıramıyorum.suya :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi hatırladım bu yaz aha bu yaylaya gittik kamp için elektrik yok birşey yok bu resimdeki yayladayız sağdaki gibi bir evde kalıyoruz bizim ev biraz daha küçük tabi.Kuzenle dolaşalım dedik aldık el fenerini tenhalara doğru gitmeye başladık.Bir tepe vardı tepeye çıktık.Ordan bizimkilere seslenmeye çalışıyoruz ordan hareket yaptılar arkanıza bakın diye bakınca.3 çift göz bize doğru geliyor.Yaklaşık 60 derecelik bir açıdan aşağı doğru koşmaya başladık can havli ile yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir çukurdan üstünden atladığımızı hatırlıyorum ondan sonrasıda 40 derece yukarı tırmandık çadıra geldik el feneri kayboldu sabah aramaya gittik bizimkilerin haberi olmadan feneri bulduk geldik :D Hayatımın en korkunç anlarından biriydi birde evimizde büyük bir yangın çıktı telefoncuda yangın çıktı alt kat telefoncuydu telefoncuyla birlikte 3. katta oturuyoruz pat pat pat sesler geliyor telefonlar patlıyor camdan bir baktım cehennem gibi ateşler cama geliyor.Babam perdeleri aşağıya çekti şak diye.Sonra bizim camlar patladı polisler bizi aşağıya indirdi 2 saat arabada montum olmadan sabah 6 ya kadar kaldım cuma ve salıya kadar okula gidemedim kuzenlerde kaldık.

aynı filmlerdeki gibimiydi 3 çift göz :)

lolaman

lolaman

Üye
benim kulağımı su tıkadığında dengem falan bozuluyor o yüzden kafamı daldıramıyorum.suya :)
Kulak tıkacı veya yüzücülerin kafalarına taktıkları şeyden alabilirsin ben almıştım arena marka şimdi kafama zar zor geçiyor.Zaten kulak ile burunu tıkadıktan sonra suyun üzerinde uyurum ben ağızdan nefes alıp verin suda uyumaya devam edin :D

Mufche

Mufche

Üye
    Konu Sahibi
Kulak tıkacı veya yüzücülerin kafalarına taktıkları şeyden alabilirsin ben almıştım arena marka şimdi kafama zar zor geçiyor.Zaten kulak ile burunu tıkadıktan sonra suyun üzerinde uyurum ben ağızdan nefes alıp verin suda uyumaya devam edin :D

duymayıncada saykoya bağlıyorum nedense kulağım zaafım benim :)

nazlican

Üye

- - - Eklendi - - -

bn sevmyrm yüzmeyi pek güneşlenmek yetyr.. ölümün tehlikelisi derken boğuldun mu artk kurtulşun yok hemen anında ölyrsn yani hastanelk falan iş kalmyr onu demek istedim

lolaman

lolaman

Üye

- - - Eklendi - - -

aynı filmlerdeki gibimiydi 3 çift göz :d:
Ama şeytan gibi koşarak geliyorlar tam filmlerdeki gibi bunun gözünün parladığını birde üstüne doğru koştuğunu düşün feneri attık kaçtık diyorum :D

Üst Alt