Yuzmeyi bilmedigim zamanlar annemlere hep boguluyorum sakasi yapiyordum. Artik okadar cok yapiodumki en sonunda beni takmamaya basladilar. Bi sefer tam sinira acilmistim kumlar beni bi cekti iceri dogru aman Allah. Deli gibi bagiriyorum oluyorum diyorum annemler bakip guluyo. Ulan diyom harbi oluyom su yutuyom. Baktin bunlar kendi capinda takiliyor. Su yuttum yuttum artik nefes 0 . Sehadet getirdim , demek ölumum boyle olcakmis dedim sonkez etrafima baktim , anneme babama kardesime baktim. Yasadiklarim akti beynimden , son nefesim kalmisti. Son nefesle avazim cikana kadar bagirdim , annem hafiften ciddiye aldi harbiden boguluyomu lan bu diye . Sonra suyun icine batinca (artik nefeste kalmadi devamli su yutuyorum ) 10 saniye suyun icinde son saniyelerimi yasadim tam öldüm dedim bi kol tuttu disari cikardi. O an icime cektigim nefes bana cennetten bi meyve gibi geldi sanki. Zar zor kendime geldim.
2. Olay . Yine denizde , iskelede kostum kostum tam atlayacam yosundan ayagim kaydi , sepsert iskeleye enseme dustum , suurumu kaybettim. Etraf kapkaranlik. Dusuncelerim 0 . Hicbisey yok. Bagiramiyorum , dusunemiyorum. Yaptigim tek sey yerde kafami tutarak yatmak. Acinin bitmesini beklemek. 20 saniye kadar baygın durdum. Gozumu actim birileri dedi cocuk kalmiyo lan diye uyandirdilar beni. 2 saatboyunca basimin farkli bolgelerinden bicaklar saplaniyordu.
3. Olay . Ben 12 yaslarindayken otobusle daga cikarken otobus istop etti. Sonra geri geri gitmeye basladi. Arkamiz kavsak yani ucurum. Adam fren yapiyo sonra gaza basiyor araba mars basmiyo. Bidaha bidaha olmiyor. Ta ucurumun dibine kadar geldik artik.rend tam tutmuyor devamli surukleniyoz ucuruma. n dipte son kez ha Yallah dedi basti ikindi ikindi tartartar diye calisti basti gaza . En cok korktugum an buydu.
4) arkamda 95 kiloluk cocuk oturuyor bisikletle bayirdan son hiz iniyorum. Bu mal heyecan yapti bisikleti sarsti. Kontrolden ciktik. Son hizda dustuk. Asfaltta surunen benim , cocuk bu sirtimda. Kafayida kanalizasyon kapagina vurdum. Dirsegim dizim ayagim yuzuldu. Yine bayildim acidan. Sonra uyandim ama acidan oluyordum
5) bizim burda kavsaktan donecektim bisikletle. Camasir suyu dokmusler yola. Tam kavsakta fren yaptim capraz sekildr kaydim yerde suruklendim. Arabanin altina girdim. Arabanin tekerlegi burnumun dibinde. Biraz daha gec fren yapsaydi kafami ezip gececkti.
Bukadar... basimdan cok olay gecti.