merhaba arkadaşlar bende n79 aldım. ama bi sorunum var ngage i kuramıyorum enter activite yapıyorum kodu de giriyorum sonunda HTTP timeout diye hata çıkarıyo.. yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
haftaya görüşürüz beyler

Güncellestirme yapıp yapmıyacagını bekleme ekranında *#0000# yaptıgında anlarsın kardesım eger gelen versıon 20.175 den kuck ıse yani 10... baslıo yada 11 ile baslıorsa guncelle derım cunku eski versıonlarda baya problemi var cıhazın artısını gorursun gule gule kullan bysssn79 u dün aldım süper bi telefon güncelleştirme filan yapcam mı bilen yardımcı olurmusunuz thx.
Nokia'nın N79 ve N85 isimli modelleri, son versiyon güncellemesi ertesinde yeteneklerini bayağı bir arttırmışa benziyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her iki model de 20.175 sürüm numaralı yeni yazılım güncellemesi ertesinde, birtakım hata giderimleri ve stabilite arttırımı haricinde, hem jestlere karşılık verme kabiliyetine (mesela telefonu ters çevirince kendini otomatikman sessize alması gibi) hemde ana ekranda e-posta bildirimlerinin gözükmesi özellliğineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Yine bu yeniliklerin haricinde, SIM kart kontakt bilgilerine erişim esnasında oluşabilen sorunların da giderildiği yeni güncellemede, Bluetooth, Müzikçalar ve Nokia Maps uygulamalarında da kararlılık arttırıldı.
Velhasıl yeni versiyonu indirip telefonlarını güncellemek isteyen okurlarımız aşağıdaki 2 yoldan birini deneyerek bu işi halledebilirler:
- Ana ekranda *#0000# yapıp çıkan cihaz yöneticisi sekmesinde ''seçeneklere" ve oradan da "güncellemeleri kontrol et" özelliğine gelin; ardından yönergeleri izleyin
--------------- Ekleme ---------------
- Bilgisayarınızdaki Nokia PC Suite programı üzerinden Nokia yazılım güncellemesine ulaşıp yönergeleri takip edin
Yeni versıonu su anda kullanıorum kardeslerım yukleyemeyen arkadasım nokia software updaterin sürümünü kontrol et gerekırse tekrar nokianın sitesınden indir ve kur ardından cihazını genel modunda hatlı ve şarjı bir sekılde pc suıte modunda pcne bagla insallah cıkar yeni versıon cıkmazsa ya nokia versıonu geri cekti yada sende bi sorun var arastırıorum anında yazıcam tekrar bys![]()
E71 ile kıyaslayınca fazla bır sey degısmez aslında yani w-lanı cok eiii camera çok eii olmasada guzel iş yapar mp3 fılan super calıor fm transmeter en buyuk artı dır bence kardesım ram mıktarı guzel bence alınamaya deger ama siyah olmalıarkadaşlar bende e71 var bunu satıp n79 alsam nasıl olur tavsiye edermisiniz

hem onların fiyatları çok yüksek yani şimdi aynı özellikli bi telefon için niye 200-300 fiyat farkı ödiyim ki
fakat şunu söyliyebilirm ki harika bi makina...
HİÇBİR TELEFON KUSURSUZ DEĞİLDİR bunu unutmayalım J bir telefona isterseniz 5 milyar verin yinede ufacık olsada bir problemle karşıkarşıya kalırsınız her ne kadar makinelerle yapılsa da sonuçta bunlar kul yapısı 
Şu haritayı da 30-40 kntrm gittik den sonra yaptım
sağolsun bi arkadaşımız yazmış bende yaptım sitedeki bütün yorumlarınız okudum bazı şeyler tarif etmişsnz onların hepsi benim telde ayarlanmış
he 2side canavar fakat çok çabuk bozulabilen yada çok uğraştran makinalar N79u aldım diye bunları kötülemek istemiyorum fakat hem telefon olup hemde bukadar özelliğe sahip olan telefonlara hastayım
dışardn bkldnda bunla ne yapabilrsn diyorsunuz fkt içine girdğinzde kayblyrsnz çok mu abarttım yaf 
nokia almıcaktım fakat baktım ki en kullanışlı (menü ve işletim sistemi ) olarak en iyi telefonu nokia üretiyor 
J oda sağolsun herkezin sorularına cvp yazmış kendsne bende tşk ediyorum
Uzun lafın kısası n79 alıcak arkadaşlara sesleniyorum Telefon
Bu telefonu uygun fiyatı ve üstün özelliklerinden dolayı almak istiyodum ama telefon hakkında kafamı karıştıran bazı şeyler var
-Neden bukadar ucuz? Mesela n82 den daha üstün bir tel omasında rağmen n82 daha pahalı.
-Sar değeri Yüksekmi? Nokia bizi beyin özürlü yapmayamı çalışıyor
-5mp kameraya sahip olmasında rağmen kamerasının berbat olduğu söyleniyor doğrumu?
-
Telefonu kullanan arkadaşlar bu soruları cevaplayabilirmi...

Nokia'nın N79 ve N85 isimli modelleri, son versiyon güncellemesi ertesinde yeteneklerini bayağı bir arttırmışa benziyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her iki model de 20.175 sürüm numaralı yeni yazılım güncellemesi ertesinde, birtakım hata giderimleri ve stabilite arttırımı haricinde, hem jestlere karşılık verme kabiliyetine (mesela telefonu ters çevirince kendini otomatikman sessize alması gibi) hemde ana ekranda e-posta bildirimlerinin gözükmesi özellliğineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Yine bu yeniliklerin haricinde, SIM kart kontakt bilgilerine erişim esnasında oluşabilen sorunların da giderildiği yeni güncellemede, Bluetooth, Müzikçalar ve Nokia Maps uygulamalarında da kararlılık arttırıldı.
Velhasıl yeni versiyonu indirip telefonlarını güncellemek isteyen okurlarımız aşağıdaki 2 yoldan birini deneyerek bu işi halledebilirler:
- Ana ekranda *#0000# yapıp çıkan cihaz yöneticisi sekmesinde ''seçeneklere" ve oradan da "güncellemeleri kontrol et" özelliğine gelin; ardından yönergeleri izleyin
- Bilgisayarınızdaki Nokia PC Suite programı üzerinden Nokia yazılım güncellemesine ulaşıp yönergeleri takip edin
Yeni versıonu su anda kullanıorum kardeslerım yukleyemeyen arkadasım nokia software updaterin sürümünü kontrol et gerekırse tekrar nokianın sitesınden indir ve kur ardından cihazını genel modunda hatlı ve şarjı bir sekılde pc suıte modunda pcne bagla insallah cıkar yeni versıon cıkmazsa ya nokia versıonu geri cekti yada sende bi sorun var arastırıorum anında yazıcam tekrar bys![]()

arkadaşlar ben bu n79 un şarjının 3-4 gün gittiğini okudum filan ama telefonu ne yaptıysam 2 günden fazla şarjı gitmiyor az kullanıyorum hatta gerekli olmadıkça cebimden çıkarmıyorum ama şarjı 1.5-2 arası gidiyo.. durduğu yerde şarj yiyo. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim!