O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

hakanj

Üye
merhaba arkadaşlar bende n79 aldım:D. ama bi sorunum var ngage i kuramıyorum enter activite yapıyorum şifreyi de giriyorum sonunda HTTP timeout diye hata çıkarıyo.. yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

aLone

aLone

Üye
merhaba arkadaşlar bende n79 aldım:D. ama bi sorunum var ngage i kuramıyorum enter activite yapıyorum kodu de giriyorum sonunda HTTP timeout diye hata çıkarıyo.. yardım ederseniz çok teşekkür ederim.

bende yükleyemiyorum bide telefon kasıldığında ekran donup kalıyo kapanmıyo bile telefon

acinar66

acinar66

Üye
beyler bi yerde gördüm haritalara girip lisans güncelle diyince aktif oluyomuş 3 aylık beleş navigasyon. ben de haftaya tatil dönüşü alıyorum teli.640a buldm ama pek araştrmadm umarım daha ucuzu da bulurum .yarn balkesire gidiyorz.yani bir hafta yokum .inceleme için saol ELECTRONİC kardeşim bu teli başta böyle diil sanıyodm ve sayende almaya karar verdim.bu arada dediğim şeyi deneyin olucak diye umuyorum. kendinize iyi bakın :D haftaya görüşürüz beyler:oke:

yalniz_kurt45tr

yalniz_kurt45tr

Üye
n79 hoş gerçekten ama n85 i tavsiye ederim kullanıyorum hoş telefon bide n79 çok hafif olmasına rağmen sağlam oduğunu hissettiriyor ben n85 olmasaydı direk alırdım.

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
telefonun tuş takımı mükemmel dizayn edilmiş

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın N79 ve N85 isimli modelleri, son versiyon güncellemesi ertesinde yeteneklerini bayağı bir arttırmışa benziyorlar.

Her iki model de 20.175 sürüm numaralı yeni yazılım güncellemesi ertesinde, birtakım hata giderimleri ve stabilite arttırımı haricinde, hem jestlere karşılık verme kabiliyetine (mesela telefonu ters çevirince kendini otomatikman sessize alması gibi) hemde ana ekranda e-posta bildirimlerinin gözükmesi özellliğine . Yine bu yeniliklerin haricinde, SIM kart kontakt bilgilerine erişim esnasında oluşabilen sorunların da giderildiği yeni güncellemede, Bluetooth, Müzikçalar ve Nokia Maps uygulamalarında da kararlılık arttırıldı.
Velhasıl yeni versiyonu indirip telefonlarını güncellemek isteyen okurlarımız aşağıdaki 2 yoldan birini deneyerek bu işi halledebilirler:

• Ana ekranda *#0000# yapıp çıkan cihaz yöneticisi sekmesinde ''seçeneklere" ve oradan da "güncellemeleri kontrol et" özelliğine gelin; ardından yönergeleri izleyin

• Bilgisayarınızdaki Nokia PC Suite programı üzerinden Nokia yazılım güncellemesine ulaşıp yönergeleri takip edin

--------------- Ekleme ---------------

Yeni versıonu su anda kullanıorum kardeslerım yukleyemeyen arkadasım nokia software updaterin sürümünü kontrol et gerekırse tekrar nokianın sitesınden indir ve kur ardından cihazını genel modunda hatlı ve şarjı bir sekılde pc suıte modunda pcne bagla insallah cıkar yeni versıon cıkmazsa ya nokia versıonu geri cekti yada sende bi sorun var arastırıorum anında yazıcam tekrar bys:oke:

Forgatten

Üye
n79 u dün aldım süper bi telefon güncelleştirme filan yapcam mı bilen yardımcı olurmusunuz thx.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
n79 u dün aldım süper bi telefon güncelleştirme filan yapcam mı bilen yardımcı olurmusunuz thx.
Güncellestirme yapıp yapmıyacagını bekleme ekranında *#0000# yaptıgında anlarsın kardesım eger gelen versıon 20.175 den kuck ıse yani 10... baslıo yada 11 ile baslıorsa guncelle derım cunku eski versıonlarda baya problemi var cıhazın artısını gorursun gule gule kullan bysss

maki20

maki20

Üye
bilgisayarına ilk önce pc suite kur ondan sonra telefonu pc suıte modunda bilgisayara bağla oradan update yazan yeri seç telefonun güncellemesi varsa bulur sonra güncellemiyi başlat güncelleme yaparken panik yapmayın der ekranda sonra telefon güncellenirken bir kaç defa açılır kapanır bekleyeceksin güncelleme yaparken telefonun kablosunu kesinlikle bilgisayardan çıkarma bidaha açılmaz güncelleme 15 dak ile 30 dak arası sürer en son biiti diye yazı çıkar telefonun kablosunu o zaman çıkar bide telefondan güncelleme var araçlara giriyorsun oradan yardımcı programlara giriyorsun ortada cihaz yöneticisi var oraya gir seçenek güncelleme kontor et seçeneğini seç varsa bulup yüklemeye başlar bu işlemleri yaparken şarj olacak

bende n79 eco siyah alabilrim güzel telefonmuş

tarama

Üye
Nokia'nın N79 ve N85 isimli modelleri, son versiyon güncellemesi ertesinde yeteneklerini bayağı bir arttırmışa benziyorlar.

Her iki model de 20.175 sürüm numaralı yeni yazılım güncellemesi ertesinde, birtakım hata giderimleri ve stabilite arttırımı haricinde, hem jestlere karşılık verme kabiliyetine (mesela telefonu ters çevirince kendini otomatikman sessize alması gibi) hemde ana ekranda e-posta bildirimlerinin gözükmesi özellliğine . Yine bu yeniliklerin haricinde, SIM kart kontakt bilgilerine erişim esnasında oluşabilen sorunların da giderildiği yeni güncellemede, Bluetooth, Müzikçalar ve Nokia Maps uygulamalarında da kararlılık arttırıldı.
Velhasıl yeni versiyonu indirip telefonlarını güncellemek isteyen okurlarımız aşağıdaki 2 yoldan birini deneyerek bu işi halledebilirler:

• Ana ekranda *#0000# yapıp çıkan cihaz yöneticisi sekmesinde ''seçeneklere" ve oradan da "güncellemeleri kontrol et" özelliğine gelin; ardından yönergeleri izleyin
  • Bilgisayarınızdaki Nokia PC Suite programı üzerinden Nokia yazılım güncellemesine ulaşıp yönergeleri takip edin

Yeni versıonu su anda kullanıorum kardeslerım yukleyemeyen arkadasım nokia software updaterin sürümünü kontrol et gerekırse tekrar nokianın sitesınden indir ve kur ardından cihazını genel modunda hatlı ve şarjı bir sekılde pc suıte modunda pcne bagla insallah cıkar yeni versıon cıkmazsa ya nokia versıonu geri cekti yada sende bi sorun var arastırıorum anında yazıcam tekrar bys:oke:

Dediklerinizi aynen yaptım ama, nafile...Yine de teşekkürler...

cihanserverci

cihanserverci

Üye
arkadaşlar bende e71 var bunu satıp n79 alsam nasıl olur tavsiye edermisiniz

gardenyam

Üye
daha dün aldım n79umu ve adeta aşık oldum ona.süper bi telefon.daha bilmediğim,kurcaladıkça öğreneceğim birçok özelliğin oldugunu düşünüyorum.her dokundugumda beni şaşırtıyo.alacak olanlara şiddetle tavsiye ederim...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende e71 var bunu satıp n79 alsam nasıl olur tavsiye edermisiniz
E71 ile kıyaslayınca fazla bır sey degısmez aslında yani w-lanı cok eiii camera çok eii olmasada guzel iş yapar mp3 fılan super calıor fm transmeter en buyuk artı dır bence kardesım ram mıktarı guzel bence alınamaya deger ama siyah olmalı :D:D:D

chacked

chacked

Üye
Merhabalar
Bende geçenlerde gittim n79 aldım , telefonda şimdiye kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım inşallah da karşılaşmam bende pc den kopamayan sürekli online çalışan biri olduğum için bu telefonu tercih ettim Başta nokia n85i almak istiyordum fakat telefonları yanyana karşılaştırdığımda n79 daha üstün çıktı ben eskiden telefon alırken dış görünümüne bakarak alırdım fakat şimdi ise öyle değil n85 in sürgülü olması çoğu arkadaşlarımızın hoşuna gitmiş olabilir benimde çok hoşuma gidiyor fakat sürgülü telefonlar bir zaman sonra bozuluyor , sürgüsü ağırlaşıyor temizletseniz bile eskisi gibi olmuyor sürgülü telefon alıcaksnz nokia 8800 sirocco dan başka bir telefon almıcaksnz fakat hiçbir özelliği yok sırf görünüm :)
n85 , n95 ,n96 bunlar çok iyi telefonlar fakat alıcksnz bi araştırmanızı tavsiye ederim Nokia nın her çıakrdığı telefon iyidr fakat kullanıcıya göre değişr :) hem onların fiyatları çok yüksek yani şimdi aynı özellikli bi telefon için niye 200-300 fiyat farkı ödiyim ki ;)
N79 u daha yeni aldığım için eksiği – fazlalığı nelerdir bilemicem :D fakat şunu söyliyebilirm ki harika bi makina...
Bazı arkadaşlarımız tuşlar hakkında yorumlar yazmış evet tuşlar biraz hoş olmıyabilir fakat alıştkdn sonra problem çıkarmıyor bi arkadaşmzda YENİ MSJ GELİNCE GÖSTER BUTONUNA BASTIKTAN SONRA GEÇ GELİYOR o bendede var artık onada katlanı ver:) HİÇBİR TELEFON KUSURSUZ DEĞİLDİR bunu unutmayalım J
bir telefona isterseniz 5 milyar verin yinede ufacık olsada bir problemle karşıkarşıya kalırsınız her ne kadar makinelerle yapılsa da sonuçta bunlar kul yapısı ;) Elktrnk aletler öyle bi cihazıdrlar ki bir şey alırsın 10 sene kullanırsın başka bir şey alırsın aldığın gün bozuk çıkar bunlar hep olan şeyler ama kimsenin başına gelmesini istemem o kadar para vermişsin o hevesle eve geliyorsun bi bakıyorsun cihaz çalışmıyor çok kötü bir şey ya :s
Telefonda ben sadece şu donma olayına rastladım 1-2 kere dondu oda sanırsam ya hızlı kullanmamdan yada sürümden, daha demin baktım 11.049 sürümüymüş anlamadığım bir şey bu telefonları yeni aldığımız halde neden sürümleri eski gerçi telefon y.dışında çıkıyor buraya getirdiklerinde eski sürümlerle satılıyor sonrada yeni sürümler çıkıyor yanlışmıyım , benim düşüncem böyle şimdi ne yapsam yükseltsem mi acaba ? Telefonunda orijinal halini değiştirmekten de hiç hoşlanmam fakat gerekiyor sanırsam… :) Şu haritayı da 30-40 kntrm gittik den sonra yaptım :D :D sağolsun bi arkadaşımız yazmış bende yaptım sitedeki bütün yorumlarınız okudum bazı şeyler tarif etmişsnz onların hepsi benim telde ayarlanmış
demek ki ayarları yapılmayan tellerde varmış yinede tşkrler
Ben iphone de kullandım samsung omnia de kullandım bu telefonlar standart bir telefondan ayrı cep bilgisayarlarına benziyor ben öyle düşünüyorum dışrdn bakyrm telefona benzer bi halleri yok :) he 2side canavar fakat çok çabuk bozulabilen yada çok uğraştran makinalar N79u aldım diye bunları kötülemek istemiyorum fakat hem telefon olup hemde bukadar özelliğe sahip olan telefonlara hastayım :) dışardn bkldnda bunla ne yapabilrsn diyorsunuz fkt içine girdğinzde kayblyrsnz çok mu abarttım yaf :D:D :D nokia almıcaktım fakat baktım ki en kullanışlı (menü ve işletim sistemi ) olarak en iyi telefonu nokia üretiyor :)
Yazıyı da baya uzatmışım k.bakmayın bilgi vermek amaçlı yazmasamda bazı arkadaşların sorularını cvpladım benimde sorunlarım olursa zaten ELECTRONİC arkadaşımızı rahat bırakmıcam :)J oda sağolsun herkezin sorularına cvp yazmış kendsne bende tşk ediyorum :) Uzun lafın kısası n79 alıcak arkadaşlara sesleniyorum
(KAÇIRMAYIN , PİŞMAN OLMCKSNZ ) OKUDUĞUNUZ İÇİN TŞKR EDERİM =)

tkaraalp

Üye
Arkadaşlar bu telde garmini kullanabilen var mı? kurdum çalışıyo aöa harita görüntülemiyor... gps sinyal almıyor...

gvz123

gvz123

Üye
Telefon

Bu telefonu uygun fiyatı ve üstün özelliklerinden dolayı almak istiyodum ama telefon hakkında kafamı karıştıran bazı şeyler var

-Neden bukadar ucuz? Mesela n82 den daha üstün bir tel omasında rağmen n82 daha pahalı:).
-Sar değeri Yüksekmi? Nokia bizi beyin özürlü yapmayamı çalışıyor:)
-5mp kameraya sahip olmasında rağmen kamerasının berbat olduğu söyleniyor doğrumu?
-
Telefonu kullanan arkadaşlar bu soruları cevaplayabilirmi...

bu telefonun tek sorunu n79 daha piyasaya sürülmeden önce dış aksamaı n79'a benzer bazı telefonlar çıktı o yüzden birçok kişi bununda dandik telefonlardan olduğunu zannediyorlar.

birde n79 ile bazı sürgülü telefonrda aynı zamanlarda piyasaya indi onlarda cezbedici 8gb veya 16 gb dahili hafıza olması ama hepside sürgülü şahsen bana uymuyor ;)

sar oranını hiç araştırmadım ama pekte o kadar önemli değil benim için plastiklerin ve eksoz dumamının zararlarını düşünecek olursak sar oranı devede kulak kalıyor bide sürekli kulaklık kullanıyorum

kameraya gelince eğer resim çekmek bi hobi ise kamera seçeneklerinden uzaklık yakınlık gece gündüz ve buna benzer ayarları yapıp çektiğinde süper resimler elde ediyorsun ;)

BENCE AL:oke:

benim telefonun türkçesi yok siz güncellemeyi türkçemi yaptınız ingilizcemi?
birde türkçeyse güncellemeniz ve aynı güncellemeyi bende yapsam telefonun dili türkçe olabilirmi?
bu şekilde türkçe olduğunu duymuştum :bilmem:

hakanj

Üye
arkadaşlar ben bu n79 un şarjının 3-4 gün gittiğini okudum filan ama telefonu ne yaptıysam 2 günden fazla şarjı gitmiyor az kullanıyorum hatta gerekli olmadıkça cebimden çıkarmıyorum ama şarjı 1.5-2 arası gidiyo.. durduğu yerde şarj yiyo. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim!

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar şimdi su uzun yazıyı yazan arkadasım hayırlı olsun gule gule kulan cıhazını sorunun olursa hiç çekınme yaz diğer arkadasım telefonun dili sadece prduct kodu degıstırılerek degıstırıle bılır bu yuzden nss adlı programı kullanarak product kodunu tr yapıcaksın bu kadar şarjı az giden kardesım ilk aldıgında en az 18 saat şarj edıcektın cunku bu pil 1200 lüktür ve ilk sarjda fazla enerji alırsa daha uzun sure gıder şimdilık bu kadar bys :oke:

cool_cat

cool_cat

Üye
arkadaşlar ben bu n79 un şarjının 3-4 gün gittiğini okudum filan ama telefonu ne yaptıysam 2 günden fazla şarjı gitmiyor az kullanıyorum hatta gerekli olmadıkça cebimden çıkarmıyorum ama şarjı 1.5-2 arası gidiyo.. durduğu yerde şarj yiyo. yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim!

Arkadaşım wireless'i gerekmedikçe kullanma! bi de vlan varlığını göster var onu kapat. oyun fazla oynuyosan gider. güncellemelerin eksikse yap. Telefonu ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşadım. ama sorunun kendimden kaynaklandığını biraz zaman geçince anladım. Her ne kadar kullanmıyorum desende wireless acaip şarj yiyo. Bi tavsiye daha kapatma tuşundan güç tasarruf modunu etkinleştir de. ışığı kısıyor ama çok işe yarar. bi de böyle denn bakalım benim şarj bazen 5 güne çıkıo güç tasarruf modunu açsam daha da fazla gider.:oke:

awful

Üye
arkadaslar ben bugün aldım n 79 u vıresss nerden bakıyoz nasıl yapıyoz

Üst Alt