Wallahi kardesım onu cozen hala bende bulamadım gercekten anlamadım o olayı kutuda yazıo 3 ay bedava die fakat gırdıgımde sakır sakır kontor gıdıo hayret bı sey bide en buyuk problem cıhazda gps mevcut ama neden nete baglanıyor ve kontor yıyor ıllakı internet sartmı yani o kadar sey bılıorum ama bunu bende cozemedım hala bir bilen üstad varsa yazsın lutfen saygılar bysbi sorum olucak bende n79 aldım ancak 3 aynavigasyonu aktiv yapamadım nasıl olacak lütfen yanıt yazınız

Yok kardesım güncelleme su anda yayımlanmadı ama nokia club teknık servislerinden ogrendıgım kadarıyla bu versıon gercekten kullanımı en düzgun versıon vede en yeni versıon o yuzden kafanızda problem olmasın nokia o kadarda üç kagıtcı olamaz herhaldeBenim de bi sorum olacak N79 güncellemesi neden anasayfada yayınlanmadı. Biz güncelleme die başka bişe mi yaptık acaba?![]()

bys
Cezam bitti kardesım cok mu uzuldun banakonu süper ama konuyu açan ceza almış yazık..

sevıorum seni
, nokia 6500 slide telefonunu bu sene Ağustos ayının tam 1'inde aldım. Ben bilgisayar programları ile uğraşan ve ilgili bi insanım
n: teknolojiye karşı ve teknolojiyi fırsatlarım yettikçe sonuna kadar kullanarak hayatımı da oldukça kolaşlaştırdığını yaşayarak bilen bir insanım.
Ama telefonumun ilk olması sebebiyle olacak ki, java olması bana yetmiyor maalesef
, bu kez iyice araştırıp, fiyat ağırlığının da yettiği ölçüde iyi bir telefon almayı düşünüyordum
ve tam da bu telefon ile tanıştım
, ve gerçekten de inciğine boncuğuna kadar araştırma yapmaya başladım ve bu konu sahibini yürekten tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum

. Mümkün mertebe diğer üyelerin ve üye olma yolundaki gençlerin de buraya üye olup yorumlarını paylaşmaları kanısındayım.
> > > Ama dikkatimi çeken sorunlardan birisi
; diğer sitelerden edindim bu paylaşımı; ARKADAŞLAR; n79 da ekran sorunu başlığında idi ve 2 ay sonra iki arkadaşın da 1,5 ay aralığında ikisi de garantiye ekranın değişimi telefonlarını göndermişler, ekran kaymış, sonra renkler birbirine girmiş ve tamamen gitmiş, AYRICA bu arkadaşlar telefonlarını hiç düşürmediklerini samimi bir şekilde açıklamışlarda ayrıca, yine de her dijital eşyada bu tür fabrika sorunları çıkabilir, hak veriyorum, fakat bu genel bir sorun ise düzeltilmesi için zaman bekleme seçeneğini uygun bulmaktayım, buna benzer ya da daha küçük sorunlar bile olsa, ya da güzel kötü ayarlar uygulamalar, yani kısaca her türlü düşüncenizi lütfen bu konuda paylaşmanızı gönülden istiyorum, bu uzun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum, umarım aldığınız bu ürünü sağlıklı, sorunsuz ve arzuladığınızdan daha fazlasıyla kullanırsınız, görüşmek üzere . . .Way canına gercekten bu kardesımı abimi tebrik edıyorum cok ince dusunulmus bi yazı olmus keske her kez senın kadar güzel yorumlasa kanka ama nerdeee tekrar saol bende yeni haberler cıktıkca yazıcam 1 hafta banlıydım yeni cıktım ceza evınden> > > Ben yeni üyeyim, nokia 6500 slide telefonunu bu sene Ağustos ayının tam 1'inde aldım. Ben bilgisayar programları ile uğraşan ve ilgili bi insanım
n: teknolojiye karşı ve teknolojiyi fırsatlarım yettikçe sonuna kadar kullanarak hayatımı da oldukça kolaşlaştırdığını yaşayarak bilen bir insanım.
Ama telefonumun ilk olması sebebiyle olacak ki, java olması bana yetmiyor maalesef
, bu kez iyice araştırıp, fiyat ağırlığının da yettiği ölçüde iyi bir telefon almayı düşünüyordum
ve tam da bu telefon ile tanıştım
, ve gerçekten de inciğine boncuğuna kadar araştırma yapmaya başladım ve bu konu sahibini yürekten tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum
. Mümkün mertebe diğer üyelerin ve üye olma yolundaki gençlerin de buraya üye olup yorumlarını paylaşmaları kanısındayım.
> > > Ama dikkatimi çeken sorunlardan birisi
; diğer sitelerden edindim bu paylaşımı; ARKADAŞLAR; n79 da ekran sorunu başlığında idi ve 2 ay sonra iki arkadaşın da 1,5 ay aralığında ikisi de garantiye ekranın değişimi telefonlarını göndermişler, ekran kaymış, sonra renkler birbirine girmiş ve tamamen gitmiş, AYRICA bu arkadaşlar telefonlarını hiç düşürmediklerini samimi bir şekilde açıklamışlarda ayrıca, yine de her dijital eşyada bu tür fabrika sorunları çıkabilir, hak veriyorum, fakat bu genel bir sorun ise düzeltilmesi için zaman bekleme seçeneğini uygun bulmaktayım, buna benzer ya da daha küçük sorunlar bile olsa, ya da güzel kötü ayarlar uygulamalar, yani kısaca her türlü düşüncenizi lütfen bu konuda paylaşmanızı gönülden istiyorum, bu uzun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum, umarım aldığınız bu ürünü sağlıklı, sorunsuz ve arzuladığınızdan daha fazlasıyla kullanırsınız, görüşmek üzere . . .
![]()

saygılar

Bu soruların hepsinin cevabı zaten ilk sayfada var kardesım tusları cok kullanıslı hala bi problem cıkmadıkardesım korkma yani üst kısımda alt kısımda baya saglam zorluguda yok basma konusunda arada kalmıs tuslar dokunmatık gibi gostermısler sadece olay bu kapaklar ise arka kısım kapaktır sokp takmak cok kolay ve biprblem yapmaz cunku kapaklar garip bi materyelden yapılmıs sag sola bük kıvır kırılmıo süper bi şey ekran cızılmıo buda bi artı yani ilk sayfayıda incele aradıgın her sey var n79 da byben n79 almayı düşünüyorum.düşündüğüm 3 şey var :
1 : tuşları kullanışlıya benzemiyor.numaralılar neyse de üst taraf farklı geldi(menü ve c tuşu ,geri tuşunun arasında.basmak zor olmuyormu)
2 : ağustosa kadar almayı düşünüyorum parası o zamana kadar ne kadara düşer?açıkçası 650 fln var bnde
3 : kasanın kapağı tek parça halinde.her seferinde bunu tümüyle çıkarmak bi soruna yol açmaz dimi
bide ben şu versiyon yenilemeden anlamam da.alınca nerden bulabilirim nasıl yapılcağını.ve de en iyi versiyonun ne olduğunu çıkınca yazarsınız dimi.
yardımlarınızı beklorm tşkkrler
bikaç soru daha![]()
.bazı yerlerde 20x bazı yerlerde 8x diyor.zoom u ne kadar?
.4gb hafıza kartı hediye deniyor.nokianın sitesine de baktım.ekstra iki kapak diyor.bunun alım yeri farketmeden satış paketinde bunlar varmı(4gb microsd+değiştirilebilir kaplar)
.şu navi özelliği sadece yön tuşlarında değilmi
ve son olarak donma sorunu olduğunu duydum bu işin aslı nedir ???
okuyanlara teşekkr ederim.zaten genel sorular bunlar.lütfen yardım edin![]()

?