N79 alalı bir ay oldu. Ne olduysa dün oldu. Hafıza kartına yüklediğim tüm programlar(opera, garmin, xplore, dictaphone, cepvakit) birden kayboldu. Programları tekrar yüklemeye çalıştım, yüklü görüp, yenisiyle değiştirilsin mi diye soruyor. Xplore yükleyip hafıza kartını taradım yüklü prolar hariç herşey yerliyerinde. Telefon hafızasına hiç program yüklememiştim, oradaki telefonla gelen prolar sağlam. Versiyon güncellemesi yapmadım(11.049), yeni çıkacak versiyonu bekliyorum. Ayrıca telefonu aldığım günden beri, tema değişikliği yapıyorum ama telefonu kapatıp açınca orijinal temasına geri dönüyor.
Teşekkür ederim maximillian kardeş. İkinci sorunum sayende halloldu. Ama birinci ve en önemli sorunum için acil yaqdımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım wireless'i gerekmedikçe kullanma! bi de vlan varlığını göster var onu kapat. oyun fazla oynuyosan gider. güncellemelerin eksikse yap. Telefonu ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşadım. ama sorunun kendimden kaynaklandığını biraz zaman geçince anladım. Her ne kadar kullanmıyorum desende wireless acaip şarj yiyo. Bi tavsiye daha kapatma tuşundan güç tasarruf modunu etkinleştir de. ışığı kısıyor ama çok işe yarar. bi de böyle denn bakalım benim şarj bazen 5 güne çıkıo güç tasarruf modunu açsam daha da fazla gider.![]()

o senin dediğinde doğru öyle yapınca telin şarjı kolay kolay bitmiyor... Benim tek sıkıntım kapağın oturmaması yani diğer kutudan çıkan 2 kapak oturuyor fakat telin arkasında gelen (kahverengi) kapağın sağ alt köşesi oturmuyor hani teli elimize aldığımızda sağ alt köşesi oturmuyor anlamadım gitti :S
çoğu telefon kulaklığa onun kadar iyi ses veremez..! telde şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı çıkan sorunlarıda Serhat hocama yönelttim o bize yardımcı olcktr saygılarmla...Hocam şöyle söylim, orjinal olmasına rağmen içinden dandik çin malı kulaklık çıkıyor ve buna rağmen olağanüstü kaliteli bir ses veriyor. Standart 3.5 mm kulaklık ( yani standary herhangi bir mp3 çalar kulaklığı ) bile takılabilior olması ayrı bir güzellik. İyi irşey alsam, eminim daha çok hayran kalacağım kulaklıktaki sese. Ama satıcı şunu söyledi, sesi çok yüksek olan önceki nokia modellerinde hoparlör patlaması olabiliyormuş fazla müzik dinleyince dışarıdan. Belki nokia artık bunu göze alamıyordur dedi.doğru söylüyorsun çift hoparlör olduğu halde iyi ses vermiyor fakat ses pürüzsüz ve olağanüstü sen istiyorsun ses birazdaha basslı çıksın fakat bu tel öyle değil jazz şeklindepeki sana bişy sorıcam kulaklığa nasıl ses veriyor hiç onu denedin mi
çoğu telefon kulaklığa onun kadar iyi ses veremez..! telde şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı çıkan sorunlarıda Serhat hocama yönelttim o bize yardımcı olcktr saygılarmla...
bişey değil ya nolcak ilk problemde hafıza kartını bi biçimlendir bence olmadı tele format at
Kardesım siyahla beyaz gri hiç fark etmıo aynı sarj cıhazı kutu kulaklık siyah sadece o kadar baska degısen bır sey yok saglamlık hepsi saglam fark etmez o tus dusurenler bırazcık hor kullananlar arkadas aldı benım ben 4 aydır kullanıorum cızık yok adam benden 3 ay sonra aldı 1 aylık cıhaz daha tus gitti her yeri çizik ekrenın arka kapak ole yani olur ama sende ona gozun gıbı bakıcaksın bys bence siyah al cok sekıl aga bende kasayı degısıtırcem baska turlu olmıycak sıkıldım gridensoruma cevap vericek yokmu yayarın teli alıcam hala karar veremedim.siyahlar daha mı sağlam.beyazlarda mm tuşunn düştüğünü duydm çok kişide.bide sarj aleti flnçıkıomu bndan
pof

by