O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

aLone

aLone

Üye
bence n79 almk isteyen her yoruma takılmasın sadece iyi yorumlara bakın çünkü gerçek yorumlar onlar:D şuan pisayadki en iyi alınacak telefon fiyat olarakta ayrıca sesi n73 kadar değil tamam ama yetiyo size yani

tarama

Üye
N79 alalı bir ay oldu. Ne olduysa dün oldu. Hafıza kartına yüklediğim tüm programlar(opera, garmin, xplore, dictaphone, cepvakit) birden kayboldu. Programları tekrar yüklemeye çalıştım, yüklü görüp, yenisiyle değiştirilsin mi diye soruyor. Xplore yükleyip hafıza kartını taradım yüklü prolar hariç herşey yerliyerinde. Telefon hafızasına hiç program yüklememiştim, oradaki telefonla gelen prolar sağlam. Versiyon güncellemesi yapmadım(11.049), yeni çıkacak versiyonu bekliyorum. Ayrıca telefonu aldığım günden beri, tema değişikliği yapıyorum ama telefonu kapatıp açınca orijinal temasına geri dönüyor.

aLone

aLone

Üye
N79 alalı bir ay oldu. Ne olduysa dün oldu. Hafıza kartına yüklediğim tüm programlar(opera, garmin, xplore, dictaphone, cepvakit) birden kayboldu. Programları tekrar yüklemeye çalıştım, yüklü görüp, yenisiyle değiştirilsin mi diye soruyor. Xplore yükleyip hafıza kartını taradım yüklü prolar hariç herşey yerliyerinde. Telefon hafızasına hiç program yüklememiştim, oradaki telefonla gelen prolar sağlam. Versiyon güncellemesi yapmadım(11.049), yeni çıkacak versiyonu bekliyorum. Ayrıca telefonu aldığım günden beri, tema değişikliği yapıyorum ama telefonu kapatıp açınca orijinal temasına geri dönüyor.

araçlar-genel-kişileştirme-temalar-tema değiştir burdan kapat yaprsan değiştrmez kardeş

tarama

Üye
Teşekkür ederim maximillian kardeş. İkinci sorunum sayende halloldu. Ama birinci ve en önemli sorunum için acil yaqdımlarınızı bekliyorum.

Mic Jack

Mic Jack

Üye
TeLefon süper ... :oke:

aLone

aLone

Üye
Teşekkür ederim maximillian kardeş. İkinci sorunum sayende halloldu. Ama birinci ve en önemli sorunum için acil yaqdımlarınızı bekliyorum.

bişey değil ya nolcak ilk problemde hafıza kartını bi biçimlendir bence olmadı tele format at

gold66

Üye
arkadaslar bu fun club ı kurdugunuz için cok saoln benim bi sorum vardı benim voip hesabım var poivy . com da ben bu hesabımı n79 umada nasıl kullanabilirim bilen varsa yardımcı olsn lutfen ya...

utml24

utml24

Üye
merhaba arkadaşlar ben beyaz bir n79 almayı düşünüyorum bu çarşamba fakat n79 un çok sorunlu olduğunu duydum uzun kullanıma dayanıklı değil diyorlar. özellikle arka kapak çok esniyor gıcıdıdıyor vs. ve yazılımsal olarak kapanma vs. sorun duydum. bu konularda telefonun performansını birde siz kullanıcılarına sormak istedim.. şimdiden teşekkürler...

tarama

Üye
Dediğini deniyeceğim. Fakat bu sorun çıkmadan telefon güncellemesini denemek için omisuit ile telefonun tümünün yedeklemesini bilgisayara yüklemiştim ama güncelleme yapmamıştım. Telefonu eski sorunsuz haline döndürmek için bu yedek işe yarar mı?

acinar66

acinar66

Üye
ya bu N79 black'in kutu içeriğinde bi farklılık varmı.ekonomik fln diyolr bağış yrdm mardm..sarj aleti yokmuş.siyahlar yeni olduğu için sağlam oluyomuş siyah alablrm??
bişey daha teli yeni alınca 12 saat sarjda kalması gerekiyomuydu?

pff

chacked

chacked

Üye
Arkadaşım wireless'i gerekmedikçe kullanma! bi de vlan varlığını göster var onu kapat. oyun fazla oynuyosan gider. güncellemelerin eksikse yap. Telefonu ilk aldığımda bende aynı sorunu yaşadım. ama sorunun kendimden kaynaklandığını biraz zaman geçince anladım. Her ne kadar kullanmıyorum desende wireless acaip şarj yiyo. Bi tavsiye daha kapatma tuşundan güç tasarruf modunu etkinleştir de. ışığı kısıyor ama çok işe yarar. bi de böyle denn bakalım benim şarj bazen 5 güne çıkıo güç tasarruf modunu açsam daha da fazla gider.:oke:

evet haklısın :)
Ben de teli ilk aldığımda 24 saat şarjda bekletmiştim normalde ben bekletmicektim çünkü
klavuzda 2 saat bekletin diyordu fakat bekletilmesi gerekyrmş ben bu yeni telefonlarda böyle birşey olcnı sanmıyordum fakat gerekiyormuş , nedenini zaten Serhat arkadaşımız açıklamış , ben wireless kullandığım halde tel sürekli elimde olduğu halde 4-5 gün rahat gidiyor o güç tasarruf olayıda şöyle diyelim şarj tek çubuk kaldığında ozaman tel kendini otamatik olarak güç tasarrufuna alıyo yani tel hemen kapanmıyor 12 veya 24 saat daha açık kalabiliyor :) o senin dediğinde doğru öyle yapınca telin şarjı kolay kolay bitmiyor... Benim tek sıkıntım kapağın oturmaması yani diğer kutudan çıkan 2 kapak oturuyor fakat telin arkasında gelen (kahverengi) kapağın sağ alt köşesi oturmuyor hani teli elimize aldığımızda sağ alt köşesi oturmuyor anlamadım gitti :S
Birde benim sorum olcktı şu Haritayı halendaha anlamış değilm biyer belirliyorum oraya yürü diyorum önüme bissürü yazılar çıkıyo onlarıda kabul ediyorum sonra karşıma nazı seçenekler geliyor wireless , turkcell wab vs vs ama ben o 3 aylıkdn yararlanmak istiyorum bi türlü kısmet olmadı =) zaten ilk bağlandığımda 40-50 kntrm gitti :S Hocam bunu nasıl ayarlıcaz ? yardımcı olursan sevnrm...:allalla:

ercanpolat44

Üye
Ya arkadaşlar bu telefon hakkında bir sorum olacak. Öncelikle şunu söyleyeyim, ben henüz 3 gün önce satın aldım bu telefonu ve oldukça memnunum, inanılmaz eğlenceli bir telefon. Ancak çift hoparlörü olmasına rağmen, hoparlörlerden gelen ses niçin Nokia'nın eski versiyonlarına göre bile çok düşük? Eski 6680 lerde bile bariz derecede fazla ses çıkıyor. Ses ayarları en yüksekte. Merak ettim telefoncuya götürdüm acaba sorun mu var diye, başka bir telefona baktık aynı model, hakkatten tüm N79 larda hoparlör sesi birçok modele kıyasla düşük. Bunun acaba bilmediğim bir ayarı mı var? yazılım son versiyonunda, pc suite ile kontrol ettim sürümünü. Hoparlörlerde arıza olma ihtimali de yok, çünkü ses pürüzsüz ve olağanüstü güzel. iki hoparlörden birsini kapatıyorum bu şekilde ikisini de test ediyoum, ses seviyeleri aynı. Bu konuda tek şikayetçi olan benim sanırım, sizin bildiğiniz bişeyler varmı bu sesi yükseltmek konusunda? şimdiden teşekkürler...

chacked

chacked

Üye
doğru söylüyorsun çift hoparlör olduğu halde iyi ses vermiyor fakat ses pürüzsüz ve olağanüstü sen istiyorsun ses birazdaha basslı çıksın fakat bu tel öyle değil jazz şeklinde ;) peki sana bişy sorıcam kulaklığa nasıl ses veriyor hiç onu denedin mi :) çoğu telefon kulaklığa onun kadar iyi ses veremez..! telde şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı çıkan sorunlarıda Serhat hocama yönelttim o bize yardımcı olcktr saygılarmla...

ercanpolat44

Üye
doğru söylüyorsun çift hoparlör olduğu halde iyi ses vermiyor fakat ses pürüzsüz ve olağanüstü sen istiyorsun ses birazdaha basslı çıksın fakat bu tel öyle değil jazz şeklinde ;) peki sana bişy sorıcam kulaklığa nasıl ses veriyor hiç onu denedin mi :) çoğu telefon kulaklığa onun kadar iyi ses veremez..! telde şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı çıkan sorunlarıda Serhat hocama yönelttim o bize yardımcı olcktr saygılarmla...
Hocam şöyle söylim, orjinal olmasına rağmen içinden dandik çin malı kulaklık çıkıyor ve buna rağmen olağanüstü kaliteli bir ses veriyor. Standart 3.5 mm kulaklık ( yani standary herhangi bir mp3 çalar kulaklığı ) bile takılabilior olması ayrı bir güzellik. İyi irşey alsam, eminim daha çok hayran kalacağım kulaklıktaki sese. Ama satıcı şunu söyledi, sesi çok yüksek olan önceki nokia modellerinde hoparlör patlaması olabiliyormuş fazla müzik dinleyince dışarıdan. Belki nokia artık bunu göze alamıyordur dedi.
Ama ben telefondan inanılmaz etkilendim, gerçekten süper. elimden düşüresim gelmiyor. Hele symbian olunca işletim sistemi, istediğini yükle istediğini kaldır. Ama kulaklıkla yada dışarıdan daha iyi ses için (yüksek olması önemli değil) tavsiyeleriniz varsa programlar yada başka türlü ayarlar, bilgilendirirseniz sevinirim

aLone

aLone

Üye
ya evet ses konusunda biraz diğerlerine göre kötü ama diğer özellikleri sayesinde kurtarıyo :D

acinar66

acinar66

Üye
soruma cevap vericek yokmu ya :( yarın teli alıcam hala karar veremedim.siyahlar daha mı sağlam.beyazlarda mm tuşunn düştüğünü duydm çok kişide.bide sarj aleti flnçıkıomu bndan
pof

tarama

Üye
bişey değil ya nolcak ilk problemde hafıza kartını bi biçimlendir bence olmadı tele format at

Dediğini deniyeceğim. Fakat bu sorun çıkmadan telefon güncellemesini denemek için omisuit ile telefonun tümünün yedeklemesini bilgisayara yüklemiştim ama güncelleme yapmamıştım. Telefonu eski sorunsuz haline döndürmek için bu yedek işe yarar mı? Yani kaybolan programlar sorunsuz olarak geri gelirmi?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
soruma cevap vericek yokmu ya :( yarın teli alıcam hala karar veremedim.siyahlar daha mı sağlam.beyazlarda mm tuşunn düştüğünü duydm çok kişide.bide sarj aleti flnçıkıomu bndan
pof
Kardesım siyahla beyaz gri hiç fark etmıo aynı sarj cıhazı kutu kulaklık siyah sadece o kadar baska degısen bır sey yok saglamlık hepsi saglam fark etmez o tus dusurenler bırazcık hor kullananlar arkadas aldı benım ben 4 aydır kullanıorum cızık yok adam benden 3 ay sonra aldı 1 aylık cıhaz daha tus gitti her yeri çizik ekrenın arka kapak ole yani olur ama sende ona gozun gıbı bakıcaksın bys bence siyah al cok sekıl aga bende kasayı degısıtırcem baska turlu olmıycak sıkıldım griden :D:D:D:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Here are some pictures of the black Nokia N79. The Nokia N79 is a multimedia phone with 5-megapixel camera, N-Gage gaming platform, 3.5mm jack, stereo speakers, stereo Bluetooth, FM transmitter and radio. It is a Symbian S60 smartphone with 2.4″ display showing up to 16 million colors.

--------------- Ekleme ---------------

Bu da siyahın kutu içeriği hiç bir fark yok yakında cok detaylı bir inceleme koyıcam bekleyın gelıorum 5 gundur siteden uzak kaldım kusura bakmayın :D:D by:oke:

bykirpi

Üye
Arkadaşlar n79 un fotoğraf menüsünde yüklediğim programların resimleride cıkıyor ayrıca kardeşimin kartını taktım geri cıkarttığımda hala resimleri var gösteriyor silemedim telefondan memnunum yalnız foto bölümünden nefret ettim.Bilen arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler

Üst Alt