O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
kamerası şuan kötü bulanık ve kareli ise o sürümle filan düzeltilmez bence boşverin almayın paranıza yazık olmasın

ama bunlar benim fikirlerim başkasına birşey diyemem..
Yapma arkadasım bu kadarda kotuleme bak n73 e 2 sene once ılk aldıgımda ses duyulmuyordu neredeyse adamlar 2 senede cıkardıkları yaklasık 9 tane versıon ıle cıhazı mukemmel yaptılar ama modası gectı en fazla 2 versıon dıorum yha goruceksın cameradada bi problem kalmıycaktır saygılar :D:oke:

Doğan

Üye
bu telefon nezamandır aklımda neden olmasın :)

emre1213

emre1213

Üye
Arkadaslar daha 1ay kullanilmis garantili filan n79 aldim.aldigim kisi nokia shop ta guncellme yaptrdigni soledi. Benim sorunum su kamera acilinca internete baglaniyor we her acilista baslangicta acilan sihirbaz acilyo lutfen yardim edin yeniden guncellememi yapayim?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar daha 1ay kullanilmis garantili filan n79 aldim.aldigim kisi nokia shop ta guncellme yaptrdigni soledi. Benim sorunum su kamera acilinca internete baglaniyor we her acilista baslangicta acilan sihirbaz acilyo lutfen yardim edin yeniden guncellememi yapayim?
Hayır kesınlıkle bole bir sey yapma arkadasım camerayı acınca kontor gıtmesının sebebi yer konumlamasının yani resmi nerede cekti isen onu işaretlıyor internet baglantısı ile yerini bellı edıo yani işte bunu yapmasıdır cameradaki ayarlar bolumunden yer işaretlemeyı kaldır kontor gitmez bysss:oke:

emre1213

emre1213

Üye
Kardesim canini yerim senin saolasn...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
cool_cat

cool_cat

Üye
Yapma arkadasım bu kadarda kotuleme bak n73 e 2 sene once ılk aldıgımda ses duyulmuyordu neredeyse adamlar 2 senede cıkardıkları yaklasık 9 tane versıon ıle cıhazı mukemmel yaptılar ama modası gectı en fazla 2 versıon dıorum yha goruceksın cameradada bi problem kalmıycaktır saygılar :D:oke:
Nokia bugün N96 için firmware yayınladı ve güncelleme içeriğinde kamerada iyileştirmeler var hem haberiniz olsun. hemde N96 için yapılan kamera iyileştirmesi N79 için hayli hayli yapılır burdan yapılmaz diye milletin sewincini kursağında bırakmaya çalışan zalim teknoloji üstadlarına bi pıt olsun:oke:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
ben n95 8gb ve n79 ikisinden birini alacaktım.n79 alacam

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bugün N96 için firmware yayınladı ve güncelleme içeriğinde kamerada iyileştirmeler var hem haberiniz olsun. hemde N96 için yapılan kamera iyileştirmesi N79 için hayli hayli yapılır burdan yapılmaz diye milletin sewincini kursağında bırakmaya çalışan zalim teknoloji üstadlarına bi pıt olsun:oke:
Kedi bu laf banamı yoksa diğerlerinemi kardesım bende diyorum yha işte camera problem degıl düzenleme yapılması cok kolay bi donanım yakında n79 içinde yeni bir guncelleme cıkacaktır fazla bir sey ıstemıorum cameranın ayarını n85 inki ıle aynı yapsınlar varya nokianın en ıyı telefonu olmazsa adam degılım :D:D merak ile beklıoruz yeni versıonu cıkar cıkmaz burada haberdar edecegım sızleri arkadaslar bys:oke:

emre1213

emre1213

Üye
N79 yeni surum ciktiii...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ltfllh

ltfllh

Üye
n82 mi n79 mu n82 çift işlemci fln diolar bide 3d hızlandırıcı varmış bunlar için n82 almaya değer mi yoksa n79 mu almalıyım bide bu n79 navi tekerleği diolar o ne açıklarsanız sevinirim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
n82 mi n79 mu n82 çift işlemci fln diolar bide 3d hızlandırıcı varmış bunlar için n82 almaya değer mi yoksa n79 mu almalıyım bide bu n79 navi tekerleği diolar o ne açıklarsanız sevinirim
Yok kardesım n82 de aynı sekılde tek cekırdek olması lazım ama rami daha fazla 128 mb arada 7 mb var ondanda heç bir sey olmaz kardesım n79 işlemcisi biraz daha hızlı daha cbk kavrıyor olayları ve daha hızlı bir sekılde gerceklestırıyor navi tekerlegi elını ortadakı o butunlesık navi tusunun uzerinde gezdiriyorsun dokunmatık gibi hiç basmadan menüde hareket edıyorsun yani tusların omrunu arttırıyor saygılar bys

pavelnedved

pavelnedved

Üye
Yapma ya...mesaj yazılamayacak kadar kötü mü...Rahatsız edici bir durum.
Monoblok telefonların en büyük getirisi sağlam olması.Tek bir bütün olduğu için yapısı sağlam oluyor genelde.
arkadaşım en fazla 1-2 gün sıkıntı çekiyosun ondan sonra alışıyosun tuşlara.ve özelliklerini de kurcaladıktan sonra iyiki almışım diyosun :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım navi tekerleği denilen olay şu:
apple ipod kullandıysan ondaki düzenek varya parmağını döndürüyosun menü arası dolaşım için.onun aynısı.ama ben onu kullanamam diyosan sorun değil.ayarlar menüsünden seçeneği kaldırabiliyosun:bigstar:

Telefon

Bu telefonu uygun fiyatı ve üstün özelliklerinden dolayı almak istiyodum ama telefon hakkında kafamı karıştıran bazı şeyler var

-Neden bukadar ucuz? Mesela n82 den daha üstün bir tel omasında rağmen n82 daha pahalı:).
-Sar değeri Yüksekmi? Nokia bizi beyin özürlü yapmayamı çalışıyor:)
-5mp kameraya sahip olmasında rağmen kamerasının berbat olduğu söyleniyor doğrumu?
-
Telefonu kullanan arkadaşlar bu soruları cevaplayabilirmi...
n82 den farkı şu
1) n82 nin tuşlarının berbat olması
2) n82 nin kamera çözünürlüğünün birazdaha net olması.

kamerası gece çekimleri için kötü ama gündüz çekimlerinde son derece başarılı.ayrıca video kalitesi de tatmin edecek düzeyde

ltfllh

ltfllh

Üye
bu navi tekerleği blackberry lerdekine mi benzio

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yha navi whell yani dokun ve kaydır olay bu arkadasım elınle tuslara basacagına sadece uzerınde gezdırıyorsun o kadar cıhaz kendıkendıne hareket edıo menulerde anladınmı yani menulerde daha fazla kolaylık sahalıo müzik calar mesajlar ve ana menude kullanılabılıo navi tekerlegi vede cok güzel bi donanım bence :D:oke:

mami24

mami24

Üye

bu yorumunu banamı yaptın birader

cool_cat

cool_cat

Üye
bu yorumunu banamı yaptın birader
evet sana yaptım güncellemeyle kamera düzelmez demiştin sanırım. Güncellemeyi dün yaptım ve gerçekten kamerada düzelme var. milleti yanlış yönlendiriosun.:op:

sana değil mamiye yapmıştım. yanlış alıntı oldu sanırım. ben güncellemeyi yaptım 2 gün oldu ve gece çekimlerindeki sarılık biraz düzeldi gibi. üstelik medya menüsünü de dik yapmışlar o güzel olmuş. bi de şu otomatik ekran dündürme hassasiyetinin ayarını koysalar tam süpr olck. :yuru

Arkadaşlar güncellemeyi pc suite le yapan var mı? ben bilgisayarda yapmaya çalıştım, ağ hatası sebebiyle yarıda kesti. sonra kablosuzla telefondan yaptım oldu. aynı sorunla karşılaşan var mı?

mami24

mami24

Üye
peki ben yaptığım yorumda bu fikir kesinlikle benim görüşüm başkasını etkilemek istemem yazısını olkumadın umarım...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
peki ben yaptığım yorumda bu fikir kesinlikle benim görüşüm başkasını etkilemek istemem yazısını olkumadın umarım...
Mami burası n79 bolumu tamammı alıcak olan arkadaslarıda yanlıs yonde etkıleme senın gorusunse sende kalsın sana su ata sozunu hatırlatıyım söz gümüşse sükuut altındır yane her seyi illaki dısa vurucan dıe bir sey yok oke kardesım saygılar bys:oke:

Üst Alt