O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

acinar66

acinar66

Üye
çook saol electronic kardeşim,ben telefoncudan alıcağım için belki beyazlar eskilerdr sorunlu fln olur diye sordum.teşekkrler sonunda N79 black'im olcak bnmde alıcam yarın. diğer incelemeyi de sabırsızlıkla bekliyorum.by

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
çook saol electronic kardeşim,ben telefoncudan alıcağım için belki beyazlar eskilerdr sorunlu fln olur diye sordum.teşekkrler sonunda N79 black'im olcak bnmde alıcam yarın. diğer incelemeyi de sabırsızlıkla bekliyorum.by
Önemli degıl kardesım ne demek yeterki yardımcı olalım kafanda soru işareti kalmasın :D:D:D by:oke:

ttgg

ttgg

Üye
bu nokia hiç hız kesmicekmi be kardeşim ...:)

legend5858

legend5858

Üye
n79 un fiyatı ne kadar bende almayıo düşünüyorum

ercanpolat44

Üye
n79 un fiyatı ne kadar bende almayıo düşünüyorum

Ben uzun bir arayıştan sonra, Mecidiyeköy'deki bir telefoncudan buldum en ucuz. Bide onun üzerine pazarlık yaptım ve 575 TL'ye aldım. Ama adam "başkasını getirirsen vermem" dedi açıkça. Çoğu yerde 640-630 TL civarı fiyat çekiyorlar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Genelde her yerde su anda gider fıyatı 640 tl civarı sayglar bys

legend5858

legend5858

Üye
Ben uzun bir arayıştan sonra, Mecidiyeköy'deki bir telefoncudan buldum en ucuz. Bide onun üzerine pazarlık yaptım ve 575 TL'ye aldım. Ama adam "başkasını getirirsen vermem" dedi açıkça. Çoğu yerde 640-630 TL civarı fiyat çekiyorlar.

bilgilendirme için tşkelr

AST_

Üye
n79 ile usb kablo bağlantısı ile internete bilgisayarım aracılığı ile girebilirmiyim. Bilgisayarın internet ağı kablolu. Wlan yok. Turkcell üzerinden internete bağlanmak istemiyorumda. Teşekkürler

tarama

Üye
Benim telde 11.049 versiyonu mevcut. 20 li versiyonu daha yenisi çıkacak diye yüklemdim. Yenısi ne zaman yayınlanacak bilen varsa bildirirse sevinirim.

cozturk

cozturk

Üye
Bu telefon gerçekten harika...Bu hafta içinde N79 alıyorum...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Benim telde 11.049 versiyonu mevcut. 20 li versiyonu daha yenisi çıkacak diye yüklemdim. Yenısi ne zaman yayınlanacak bilen varsa bildirirse sevinirim.
Yaklasık bi 3 ayda filan yeni guncelleme yayınlıor nokia kardesım yani 1 aya kadar fılan herhalde cıkar n79 için 30 lu bir versıon beklıorum bakıcaz artık diğer arkadasım hayırlısı olsun sımdeden alınacak en cihazı alıorsun bence tek kelime ile harika :D:D by:oke:

tarama

Üye
Teşekkür ederim serhat kardeşim

aLone

aLone

Üye
ya bu n79 ssesi bna çok az gelmeye başkadı ya of

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ya bu n79 ssesi bna çok az gelmeye başkadı ya of
Mhalesef ses gercekten az bunun sebebi sadece tiz olmayan hoparlorler kullanılmıs olması diğer cıhazlar gibi degıl 2 hoporlorde stereo yani bas ve tizleri temiz atıo dısarı ama bundada bi ayarlama oynama yapılabılır tabiki yeni versıonda ınsallah olurda bizde yararlanırız :D:D:D bys

aLone

aLone

Üye
vala ya ztn güncelleme yapamdım bi tele snr oluym iyice

xxuuxx

Üye
arkadaşlar bence telde en ufak bir sorun yok ses konusundada her telefon bir değil ama net verdiği kesin çin malı hariç yanına başka bir tel koydugunuzda gene bir cok telden daha fazla ses verdiğini fark edeceksiniz bence tek ama tek problemm FLAŞı burda tahminimce dizanyn arızasından dolayı flaşla cekilen fotolarda parlaklık oluşuyor buda cok kötü ..

--------------- Ekleme ---------------

ve diğer n79 sahiplerine soruyorum burdan aksam vakti flas ile cekilen fotograflarda flasın ışığı resimde belli oluyor mu ?

fußbal

Üye
Ben telefonu bi hafta önce aldım çok da memnunum güncelleme de yaptım ama ne bir temam var me oyunum ne de video oynatma programım vs.

Bu siteyi taradım işime yarar bişey bulamadım bu konuda da yardımcı olsanız...

casus0006

Üye
kardeş bende n82 varr bakınn fotocularr iyii düşünüünn n82 5 magapixel ayrıca xenon flash n79 la kıyasladığımızda herşeyi aynı fakat n79 un ses artısı n82nin ise foto kalitesi çözünürlüğü gerçekten mükemmel

peri_han_peri

Üye
n79 u yeni aldım ama wlan olan yerlerde internete giremiyorum bunun için yazılım güncellemem yeterli olur mu.sürümüm 11.049

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
n79 u yeni aldım ama wlan olan yerlerde internete giremiyorum bunun için yazılım güncellemem yeterli olur mu.sürümüm 11.049
W-lan öle her yerde kolay kolay kullanabılecegın bir sey degıldır kardesım bir w-lan ı kullanabılmen için sanada banada yani her keze acık olması gerekir ve sen bu ağa baglanır ve nette gezersin fakat baglanmaya calıstıgın ağ şifreli bir ağ ise mahalesef bunu kullanamazsın istersen versıon yükselt bu kesinlıkle degısmez ama artılarını gorursün:oke:

arkadaşlar bence telde en ufak bir sorun yok ses konusundada her telefon bir değil ama net verdiği kesin çin malı hariç yanına başka bir tel koydugunuzda gene bir cok telden daha fazla ses verdiğini fark edeceksiniz bence tek ama tek problemm FLAŞı burda tahminimce dizanyn arızasından dolayı flaşla cekilen fotolarda parlaklık oluşuyor buda cok kötü ..

ve diğer n79 sahiplerine soruyorum burdan aksam vakti flas ile cekilen fotograflarda flasın ışığı resimde belli oluyor mu ?
Aynen öle dostum karanlık bir ortamda cekılen fotograf mahalesef çok kötü cıkıor fotoda sanki 3 tane ayrı ayrı yuvarlak beyaz bi bulanıklık olusuor bende denize karsı gece ayı cekerken fark ettım bu kotü bi durum ama fazlada takmam yha sende gece cekme gündüz daha net ve kaliteli resmler alırsın n82 diyen arkadasım onun eksilerini saysam burada azın acık kalır oke bilmeden konusma n79 her zaman için n82 den daha iyi bir cihazdır hatta flash hariç katlar onu o kadar by:oke:

Üst Alt