O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ekran ne kadar temiz kullandıgınıza baglıdır ve çizilmez bi maddeden yapılmıstır tabi kalkıpta tırnak veya anahtarla ugrasırsak çizilir tabikide kapaklar beyaz modelde kahve-yeşil-mavi kurşini gri model ise kırmızı(turuncu karısımı)-kahve-beyaz olmak üzere her tipte toplam 5 kapak secenegi var cıhazda by

acinar66

acinar66

Üye
son olarak bişey daha sormak istiyorum. işletim sistemi s60 3rd dimi.yani bu tele de program yüklemek için hack yapmak gerekiyor.öylemi?
bide kapak değişince tema da mı değişiyor.kendi temamızı koyunca bunu kapatamıyomuyuz

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bütün kullanıcılarına seçim hakkı tanır kardesım kapak degısınce tema degıstırme muhabbetını kapatabılıosun cihaz s60 3 rd synbian 9.3 işlatım sıstemi kullanıo fp2 arayüzü var vede hacklemene gerek yok bunu sana kim soledıkı piyasada bir sürü program oyun tema vb.. seyller var sorularını cevaplıyoruz ama bi tesekkuru çok gorme kardesım allah emanet ol alacaksanda al artık fazla geç kalma kaçmaz cunku bu cihaz by:oke:

acinar66

acinar66

Üye
teşekkürler kardeşim.sana da zahmet oldu.:mahcup::D

ltfllh

ltfllh

Üye
> > >
:megafon:> > > Ama dikkatimi çeken sorunlardan birisi:hmmm; diğer sitelerden edindim bu paylaşımı; ARKADAŞLAR; n79 da ekran sorunu başlığında idi ve 2 ay sonra iki arkadaşın da 1,5 ay aralığında ikisi de garantiye ekranın değişimi telefonlarını göndermişler, ekran kaymış, sonra renkler birbirine girmiş ve tamamen gitmiş, AYRICA bu arkadaşlar telefonlarını hiç düşürmediklerini samimi bir şekilde açıklamışlarda ayrıca, yine de her dijital eşyada bu tür fabrika sorunları çıkabilir, hak veriyorum, fakat bu genel bir sorun ise düzeltilmesi için zaman bekleme seçeneğini uygun bulmaktayım, buna benzer ya da daha küçük sorunlar bile olsa, ya da güzel kötü ayarlar uygulamalar, yani kısaca her türlü düşüncenizi lütfen bu konuda paylaşmanızı gönülden istiyorum, bu uzun yazımı okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum, umarım aldığınız bu ürünü sağlıklı, sorunsuz ve arzuladığınızdan daha fazlasıyla kullanırsınız, görüşmek üzere . . .;)

bu doğrumu kullananlar cevaplayabilirlermi

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bu doğrumu kullananlar cevaplayabilirlermi
Fabrikasyon hatası olan ilk parti cihazlar bunlar testlerden geçip daha sonra sorunlu oldukları anlasılır ve nokia bu cihazları tekrar iade alabılr yada tamir eder olmıycak bir sey degıl ama artık olmaz bi partide kaç bin tane telefon basıyorlar hesap et 100 tane sorunlu cıkabılıo mahalesef onun ıcın onlem alıo nokiada kardesım by

sonmezim

Üye
ne ?????kamerası bulanık mı?? net değil mi? ya arkadaşlar zannımca foto cekmek için direkt cam butonuna baıyorsunuz netleme diye bişey var... tam netleme saglanıp cerceve yesil olunca foto cekiyoruz... ayrıca video cekimi de süper... kesin ayarlarınızda yanlışlık var video için high tv mode u secin 3 aydır n79 kullanıyorum ve cook memnunum garmin gps kullanıyorum ve gprs üzerinden değil direkt uydudan calışıyor..kontör ya da gprs diyenler olmuş.. programın ilaçlısında böyle bir sorun yok baglantı ayarlarını düzgün yapalım net ayarlarında her bagalntı için sor seceneğini işaretleyelim ve rastgele wap--gprs vb baglantısı olmasın... AYRICA biraz ordan biraz burdan daldım konuya kusura bakmayın ...:) n79 is da best... yine de tek sıkıntı çok program acıkken ekranın dönmesinde donmalar olabiliyor

BlueRabbit

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 aydır N79 kullanıyorum. Telefon harika bir cihaz kamera olsun web olsun wifi olsun harika. Tek sıkıntım var gelen bir mesaja cevapla dediğimde çok geç yeni mesaj ekranının gelmesi okduğum yerlerde bir çözüm bulamadım. Bu tarz bir sorunla karşılaşan varsa yada çözen varsa bilgilendirirse sevinirim. Bu arada Garmin harika bir program. Sokak sokak görebiliyorsunuz. Wifi si ise bilgisayarın çekmediği yerlerde bile çekebiliyor...

tarama

Üye
Nokia bütün kullanıcılarına seçim hakkı tanır kardesım kapak degısınce tema degıstırme muhabbetını kapatabılıosun cihaz s60 3 rd synbian 9.3 işlatım sıstemi kullanıo fp2 arayüzü var vede hacklemene gerek yok bunu sana kim soledıkı piyasada bir sürü program oyun tema vb.. seyller var sorularını cevaplıyoruz ama bi tesekkuru çok gorme kardesım allah emanet ol alacaksanda al artık fazla geç kalma kaçmaz cunku bu cihaz by:oke:

Özürümü hoş görün ama daha yeni N79 aldım ve siteyi tamamen daha gezemedim. Belkide cevabı vardır ama acelem olduğundan vakit ayıramadım. Sorunum şu: Daha önce 6630 kullandım ve orada kullndığım programları N79 a yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığımda mesela "fileman 103.sis uygulaması desteklenmiyor" yazıyor. Nokia ovi suite ile de denedim aynı şey oldu.Ne yapmalıyım?Yardım ederseniz sevinirim.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Özürümü hoş görün ama daha yeni N79 aldım ve siteyi tamamen daha gezemedim. Belkide cevabı vardır ama acelem olduğundan vakit ayıramadım. Sorunum şu: Daha önce 6630 kullandım ve orada kullndığım programları N79 a yükleyemiyorum. Yüklemeye çalıştığımda mesela "fileman 103.sis uygulaması desteklenmiyor" yazıyor. Nokia ovi suite ile de denedim aynı şey oldu.Ne yapmalıyım?Yardım ederseniz sevinirim.
Kardesım mahalesef 6630undaki programları artık unut n79 ve 6630 cok ayrı cıhazlar artık n79 synbıan 9.3 fp2 bir cıhazdır ama 6630 ise synbıan 8.0 diye bılıorum ama yanlısta olabılır yani olay sudurki 6630 eskide kaldı artık sende n79 ile uyumlu programları temaları ve oyunları ındırıp kurmalısın işletım sıstemları artık cok gelıstı bu yuzdende 6630 dakı programalrı n79 a yukleyemezsın gorusuruz baska sorun varsa yazabılırsın by:oke:

tarama

Üye
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. bende N79 kullanıcısıyım. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu telefonu ve çok memnunum. ilk olarak ver 20... yi yüklermenizi öneririm. kamera çekimleri çok düzgün ve bana göre mükemmel. bunun yanıda nokianın verdiği navigasyonu aktif etmenize gerek yok. onun yerine garmin diye bir gps programı var ben onu kullanıyorum. İskenderun' dayım ilçelerin ve ilin mahalle ve caddelerini vermiş.
size yardımı olurmu bilmiyorum ama bi deneyin
Gps ye ve internete wi fi ile bağlandığınızda kontür gitmemesi için aşşağıdaki ayarları yapabilirsiniz;

Menü>Ayarlar>Genel>Konumlama>Konumlama Yöntemleri burada sadece tümleşik gps işaretli olusun

Kontör a-gps (yardımlı gps) yüzünden gidiyor. Telefon Gps'e çabuk bağlanması için şebekeden veri
çekiyor bu ayarı yapdıktan sonra 2-3sn'de hemen bağlanamazsınız 2 dakikayı bulabilir ama kontörünüz de gitmez.

internete wifi ile bağlanmak için;

menü>ayarlar>bağlantı>paket veri>gerektiğinde - erişim noktası - yok

menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>wap servisleri>düzenle>erişim noktasını kullan>onaydan sonra

menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>hedefler ekranında bir yere girmiyoruz sol en üst tuşa basıp (seçenek)
varsayılan bağlantı'ya giriyoruz oradan "bir kez sor"'u seçiyoruz (her zaman sor'u da seçebilirsiniz).
böylece internete ihtiyaç duyduğunda neyle bağlanmak istediğinizi soracak.

Garmin için adress;

burada herşey yazılı gps ve garmin hakkında.

şimdiden hayırlı olsun gülegüle kullanın.

Yeni versiyon 20 demişsiniz. Nokia sitesinden 11.049 sürüm versiyon olarak görülüyor. Siz nereden güncellediniz? Bilgilendirirseniz sevinirim

aLone

aLone

Üye
n79 aldım ve gerçekten harika bi telefon

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Yeni versiyon 20 demişsiniz. Nokia sitesinden 11.049 sürüm versiyon olarak görülüyor. Siz nereden güncellediniz? Bilgilendirirseniz sevinirim
Bilgisayarınızda nokia software updateri nokia n79 unuz bağlı iken çalıstırın ardından geren işlemleri yapın son versıon olarak 20.175 karsınıza cıkacaktır güncelestırmeyın yapın bu kadar:oke:

--------------- Ekleme ---------------

n79 aldım ve gerçekten harika bi telefon
Ewt arkadasım gercekten harika bir cihaz su anda en iyi nokia bence güle güle kullan sorunun olursada buraya yaz hemen yanıtlarım by:oke:

aLone

aLone

Üye

Ewt arkadasım gercekten harika bir cihaz su anda en iyi nokia bence güle güle kullan sorunun olursada buraya yaz hemen yanıtlarım by:oke:

bu telefonda sorun olcağını hiç sanmıyorum :) hem uygun fiyat hemde harika wıreless araması ztn mükemmlel çok uzağı bile bluyo çok memnunum aldığıma teşekkürler ayrıca yazarım bi sorun olduğunda saolasın:)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonda sorun olcağını hiç sanmıyorum :) hem uygun fiyat hemde harika wıreless araması ztn mükemmlel çok uzağı bile bluyo çok memnunum aldığıma teşekkürler ayrıca yazarım bi sorun olduğunda saolasın:)
Önemli degıl kardesım ne demek gorevımız tekrar hayırlı olsun sorun degılde anlamadıgın bir sey olursa sor diyeım o zaman biz ona :D:D by by:oke:

BlueRabbit

Üye
Merhaba arkadaşlar. Acaba bu mesaj sorununa bir çözüm bulabilen var mı ? ben sırf mesaj yüzünden sinir olmaya başladım... :@

sonmezim

Üye
Merhaba arkadaşlar. Acaba bu mesaj sorununa bir çözüm bulabilen var mı ? ben sırf mesaj yüzünden sinir olmaya başladım... :@
dostum ben de böyle 1 sorun yok... neden olabilir acaba halledebildin mi?

tarama

Üye
Kardesım mahalesef 6630undaki programları artık unut n79 ve 6630 cok ayrı cıhazlar artık n79 synbıan 9.3 fp2 bir cıhazdır ama 6630 ise synbıan 8.0 diye bılıorum ama yanlısta olabılır yani olay sudurki 6630 eskide kaldı artık sende n79 ile uyumlu programları temaları ve oyunları ındırıp kurmalısın işletım sıstemları artık cok gelıstı bu yuzdende 6630 dakı programalrı n79 a yukleyemezsın gorusuruz baska sorun varsa yazabılırsın by:oke:

Kardeşim alakana teşekkür ederim. Çok memnun oldum. Kolay gelsin...

Bilgisayarınızda nokia software updateri nokia n79 unuz bağlı iken çalıstırın ardından geren işlemleri yapın son versıon olarak 20.175 karsınıza cıkacaktır güncelestırmeyın yapın bu kadar:oke:

Kardeşim yine sorun var:
Güncelleme için ovi suitteki nokia software updateri nokia n79 unuz bağlı iken çalıstırdım. Yedekleme yapıp güncelleme için işlemlere başladım. Fakat "Telefon yazılımınız zaten güncel. İsterseniz yeniden yükleyebilirsiniz" ve "NokiaN79 (RM-348)
Yazılım Sürümü:
Mevcut:11.049
Güncelleştirme:11.049"
Bilgilerini verdi. Dediğiniz güncelleme için ne yapabilirim?

acinar66

acinar66

Üye
ben galiba mesaj sorunu yüzünden daha yeni versiyonu çıkana kadar güncellemicem ya :(

Üst Alt