selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır. bende N79 kullanıcısıyım. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bu telefonu ve çok memnunum. ilk olarak ver 20... yi yüklermenizi öneririm. kamera çekimleri çok düzgün ve bana göre mükemmel. bunun yanıda nokianın verdiği navigasyonu aktif etmenize gerek yok. onun yerine garmin diye bir gps programı var ben onu kullanıyorum. İskenderun' dayım ilçelerin ve ilin mahalle ve caddelerini vermiş.
size yardımı olurmu bilmiyorum ama bi deneyin
Gps ye ve internete wi fi ile bağlandığınızda kontür gitmemesi için aşşağıdaki ayarları yapabilirsiniz;
Menü>Ayarlar>Genel>Konumlama>Konumlama Yöntemleri burada sadece tümleşik gps işaretli olusun
Kontör a-gps (yardımlı gps) yüzünden gidiyor. Telefon Gps'e çabuk bağlanması için şebekeden veri
çekiyor bu ayarı yapdıktan sonra 2-3sn'de hemen bağlanamazsınız 2 dakikayı bulabilir ama kontörünüz de gitmez.
internete wifi ile bağlanmak için;
menü>ayarlar>bağlantı>paket veri>gerektiğinde - erişim noktası - yok
menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>wap servisleri>düzenle>erişim noktasını kullan>onaydan sonra
menü>ayarlar>bağlantı>hedefler>hedefler ekranında bir yere girmiyoruz sol en üst tuşa basıp (seçenek)
varsayılan bağlantı'ya giriyoruz oradan "bir kez sor"'u seçiyoruz (her zaman sor'u da seçebilirsiniz).
böylece internete ihtiyaç duyduğunda neyle bağlanmak istediğinizi soracak.
Garmin için adress;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burada herşey yazılı gps ve garmin hakkında.
şimdiden hayırlı olsun gülegüle kullanın.