Öneri Note 3 Mü Lg G2 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sürekli güncelleme ile arkasında duracak mı cihazın yoksa diğerleri gibi mi olacak aklıma takılan o her zaman güncellemeleri en geç alan Lg oluyo.

Kimse bu konuda sana kesin bir bilgi veremez :/ Lg güncelleme vereceğeni söylemiş... Bu da nasıl bir sözse, zaten vermelisin arkadaş. Şu kadar verecem diye söz verse tamam mantıklı olur; ama adam güncelleme verecem diyor. E ver bi zahmet. =P =P

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Kimse bu konuda sana kesin bir bilgi veremez :/ Lg güncelleme vereceğeni söylemiş... Bu da nasıl bir sözse, zaten vermelisin arkadaş. Şu kadar verecem diye söz verse tamam mantıklı olur; ama adam güncelleme verecem diyor. E ver bi zahmet. =P =P

Aynen sorma insanların hakkı olan şeyi sanki babasının hayrına dağıtıyo gibi bir izlenim veriyo bir kere kullandım Lg güncellemeleri gelmemesi yüzünden sinir oldum sattım.

kingleng123

Üye
Usta hangi telefonu aldin? Cok merak ettim.

Luck Star

Luck Star

Üye
Note 3 aldım iyi ki de tercihim note 3 den yana olmuş diyorum.

Note3 . Lg g2 den tabikide iyi ancak aradaki fiyat farkını göz önüne alınca birde donanım olarak lg üstün olunca ister istemez insan lg g2 yi tercih ediyor.. samsung yanlis bir piyasayi takip ediyor . S4 1400 ,note3 ise 1600 lerde çıksaydı piyasaya hiç bir telefonla rekabate girmezdi üstelik donanımı daha düşük olsa bile. Samsung, apple gibi markalaşma çabasında . Bence iyi yapmıyor ama yinede yapıcak birşey yok. Bu arada hayirli olsun . Note3 veya lg g2 arasinda secim yapcaklar ozelliklerina degil eline alip bir baksin tasarim kullanis acisindan cunku yeni cikan android ust duzey telefonlarin hepsi . Hemen hemen ayni performansi sergiliyor bana gore...

• Beğen
Tepkiler: Dede