Öneri Note 3 Mü Lg G2 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
Note3 al ; S-PEN var

G2 al; Full HD ekranın hakkını verebilen en güçlü cihazlardan bir tanesi, Üzerinde bulunan ekran idda ediyorum kesinlikle 1 numara,kamera oldukça iyi ama bir DSLR performansı beklemek hata olur. Ses kalitesi ama bir hTC ONE değil.

Hangi marka alırsanız alın snapdragon800, Andreo330 ve krait400 bu 3 lünün dışında bir cihazı tercih etmeyin.

Size kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Türe

Türe

Üye
Krait 400 mimarisi androide can getirdi resmen.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve boran9999
mesutgaga

mesutgaga

Üye
s-pen ne ya benim telefondada vardı kaldırdım :D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar G2'nin 2.el piyasa durumu nedir birde beni en çok düşündüren konulardan birisi Lg'nin cihazlarıyla ilgilenmemesi ve en son güncellemenin Lg'ye gelmesi 2 yıl önce optimus 3d kullanırken böyleydi hala böyle mi ?

Invoke

Invoke

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar G2'nin 2.el piyasa durumu nedir birde beni en çok düşündüren konulardan birisi Lg'nin cihazlarıyla ilgilenmemesi ve en son güncellemenin Lg'ye gelmesi 2 yıl önce optimus 3d kullanırken böyleydi hala böyle mi ?

Hala öyle ama G2 için güncelleme sözü verildi. Yine de şuan için bir numaraları yok 4.3 şu tarihte eliniz de falan denmedi.

partyhard

Üye
LG ve güncelleme

erko merko

erko merko

Üye
Donanımları zaten aynı (işlemci/gpu), note 3'ün artı özelliklerinide saymış arkadaşlar ben note 3 tavsiye ederim. G2'de iyi telefondur bütçe yeterli değilse onu al pişman etmez fakat 16 gb alma sakın.

ANIL

ANIL

Admin
Büyük ekran sorun değilse Note 3 tercih edebilirsin. İşlevsel özellikleri var. G2'de şık tasarımlı güçlü bir cihaz. İki telefonda ihtiyaçlarını karşılar sonuç olarak.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
aha s-pen i ben telefondan kaldırdım diyen arkadaş güzel espiri yapmaya çalışmış :) Ekran sorun değil lg sanki donanım olarak daha iyi gibi ve kamera o yüzden biraz aklım onda kalıyo ama güncelleme vs beni düşündürüyo.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
aha s-pen i ben telefondan kaldırdım diyen arkadaş güzel espiri yapmaya çalışmış :) Ekran sorun değil lg sanki donanım olarak daha iyi gibi ve kamera o yüzden biraz aklım onda kalıyo ama güncelleme vs beni düşündürüyo.
rom toolboxla kaldırdım.gereksiz sistem uygulamaları ram ve şarj yiyor

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim S-pen dediğimiz kalem uygulama değil Galaxy Note serilerinde bulunuyo yanından çıkan varya telefonun hani ondan bahsediyoruz.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Kardeşim S-pen dediğimiz kalem uygulama değil Galaxy Note serilerinde bulunuyo yanından çıkan varya telefonun hani ondan bahsediyoruz.
çok şakacısın arkadaşım.yanından mı çıkıyomuş

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Donanımları zaten aynı (işlemci/gpu), note 3'ün artı özelliklerinide saymış arkadaşlar ben note 3 tavsiye ederim. G2'de iyi telefondur bütçe yeterli değilse onu al pişman etmez fakat 16 gb alma sakın.
ülkemizde satılan note3'de malesef s800 işlemci yok.bu arada bugün lg g2'yi inceleme fırsatı buldum adamlar gerçekten süper bir cihaz yapmışlar. meego kullanıyormuşum gibi hissettim. birde besleme ekranı ve uygulama ekranı gibi bir özellik koysalarmış menüye bugün alırdım.

erko merko

erko merko

Üye
ülkemizde satılan note3'de malesef s800 işlemci yok.bu arada bugün lg g2'yi inceleme fırsatı buldum adamlar gerçekten süper bir cihaz yapmışlar. meego kullanıyormuşum gibi hissettim. birde besleme ekranı ve uygulama ekranı gibi bir özellik koysalarmış menüye bugün alırdım.
Spot olarak s800 satılıyor fakat exynos modelininde aşağı kalır yanı yok s800'den hatta mali t628mp6 biraz daha performanslı oyun konusunda adreno 330'a göre. 4k,4g gibi şeyler önemli değilse exynos model'de alınabilir.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Valla lg aklımda var ama güncelleme beni çok sıkıntıya sokuyo

LimePie

LimePie

Üye
sıkıntı edicek bişi yok 4.4 geliyor zaten yolda g2nin özellikleri çok iyi bence g2 almalısın

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli güncelleme ile arkasında duracak mı cihazın yoksa diğerleri gibi mi olacak aklıma takılan o her zaman güncellemeleri en geç alan Lg oluyo.