Öneri Note 3 Mü Lg G2 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 Mü Lg G2 Mi ?
Arkadaşalar bu iki telefon arasında kaldım şuanda note 2 kullanıyorum ve memnunumda ama değişiklik istiyorum satıncada hemen satılıp değeri çok fazla düşsün istemiyorum ve telefonu çok kurcalayan kullanan bir insanım geçen note 3 alıyodum ama saati yanında vermeyince iptal ettim ve g2 yi duydum sizce hangisini almalıyım alırsam 32 lik g2 alıcam aralarında çok fiyat farkıda yok gibi tavsiyeleriniz önerileriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar.

fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 3 al. Note 3 daha güzel bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: krstnck
4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 1520 incele

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar önerileriniz için.Lumia 920 kullandım değişiklik olsun istiyorum sürekli Lg g2 ve note 3 arasında kaldım farklı klasmanlar ama kamera,ekran,hız'da benim için önemli.

Luck Star

Luck Star

Üye
samsung ilk bakışta çok şık . arka kapağı yanları felan olsun çok güzel ama samsungun hiç bir telefonunu önermem . LG de gayet güzel
Sağolun arkadaşlar önerileriniz için.Lumia 920 kullandım değişiklik olsun istiyorum sürekli Lg g2 ve note 3 arasında kaldım farklı klasmanlar ama kamera,ekran,hız'da benim için önemli.

en üstteki mesaja göre değerlendirmiştim yorumumu ancak

hız - kamera - ekran iyi olsun istiyorsan

kuşkusuz şüphesiz artık ne dencekse artık

iphone 5
iphone 5s eline su dökebilcek telefon tanımıyorum.

androidde isterse 10gb ram 10ghz işlemci olsun yinede iphone5 ve 5s ve ilerde çıkıcak yeni serileri androidin açabileceği tüm uygulamaları kaldırır. yani bundan 3-4 sene sonraki bir oyunu bile rahat rahat iphone 5s çalıştırır .

neden iphone diyorsan bana göre diğer cihazlardan açık ara öne çıkartan tek farkı işletim sistemidir. kusursuz ve sorunsuz :)

hertür işletim sistemini kullandım uzun süre başın ağrımasın istiyorsan iphone 5-5s alırsın (benim fikrimde olduğu gibi :) )

e tabi ekranı büyük parlak . tasarımı göz doldurucu bir telefon alırsın bunlardan androidlerde bolca var ( ve buda benim fikrim ve isteğim )

ancak ben mantıklı düşünüp Apple tercih ediyorum . kaliteden şaşma ekran büyüklüğüne önem vermiyorsan fazla kesinlikle iphone ..

biraz uzun oldu ama hızlı yazdığım için aklıma gelen herşeyi yazdım kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: .caner., phasan ve krstnck
4MaGuS

4MaGuS

Üye
tam incelemdim ancak türkiye pazarına gelen note3 ler diğer ülkelerdeki gibi degilmiş bence bu yönden note 3 alma g2 al derim 32gb modeli bu aralar çok tuttu gibi telefonu alan pişman olmuyor gibi imkanın varsa meda markete gidip denemeni tavsiye ederim tabiki note 3 dene

Son düzenleme:
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah eksik olma iyi demişsin ama ekran büyük ve şık olsun istiyorum apple kısıtlıyo bu hoşuma gitmiyo benim.bt kullanamıyorsun müzik atmak resim atmak başka bir dert bu 2 telefonun arasında kaldım hangisi diye kıvranıyorum şuan.

Invoke

Invoke

Üye
G2 +: Snapdragon800/Adreno330, 400lira cepte kalır (32gb alırsan, 16alırsan 600 O.o ama o zaman hafıza iyice sıkıntı olur :ehe )
G2 -:Hafıza
Note3+: S-pen ve enteresan note özellikleri onu al oraya kopyala bunu al buraya taşı multiwindowlar kullanışlı artistik hareketler O.oBen olsam note3 alırdım bu arada :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve krstnck
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Güzel özetlemişsin note 2 kullanıyorum ve bunlar hoşuma gidiyo S-pen cidden ayrıcalık ama dediğim gibi note 3 öğrendiğim kadarıyla Tr'de kiler 4k video çekemiyormuş işlemci olarakta düşükmüş bu hoşuma gitmedi birini alcam ama hangisini.

Luck Star

Luck Star

Üye
Eyvallah eksik olma iyi demişsin ama ekran büyük ve şık olsun istiyorum apple kısıtlıyo bu hoşuma gitmiyo benim.bt kullanamıyorsun müzik atmak resim atmak başka bir dert bu 2 telefonun arasında kaldım hangisi diye kıvranıyorum şuan.

bende ipod5 var hemen hemen iphone5le aynı diyebliriz
+ eksisi gibi itunes kafa karıştırmıyor istedigini atabiliyorsun telefona hemen
+veya iTools adlı programı indir jailbreak yapmadan telefonun dosya sistemine gir androidlerde olduğu gibi
+ayrıca BlueBox ve file menager programlarıya da blueetooth dosye transferi oluyor ancak apple cihazlarla sadece .

ama ekran ve şık demişsin benim gibi yani düşünme LG G2 al . samsung 3-4 ay sonra yıpranan eskiyen telefon üretiyor ben Note2 almıştım çok sevmmiştim kullanamadan satmıştım .. ancak şuan note 3 ve note2 yi teknosada yanyana gördüm ancak şanslıyımki satmışım note2 yi . ekranları eskiyincemi oluyor artık bilemiycem mavimsi oluyor samsunglarda

Invoke

Invoke

Üye
4k çok önemli değil açıkcası benim hiç ilgimi çekmedi 1080p neyimize yetmiyor? Buna takılmayın, derim...
İşlemci düşük diyemeyiz arada büyük farklar yok, yani performans sıkıntısı çekmezsin; ama exynosda kaynak kodlar gizli olduğundan rom desteği snapdragon kadar olmuyor...G2 aldın diyelim; var mı s-penin multiwindowun air commendin: yok. knock knock yaparsın anca, o da bazen çalışmıyormuş :ehe
G2 güzel cihaz aslında ama not serisi hep daha kullanışlı gelmiştir bana.

Ekrana gelirsek, LG'nin IPS paneli çok kaliteli ;ama bir süre sonra samsung ekranı mavi oluyor diye bir şey ilk defa duyuyorum :D =P

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Luck Star

Luck Star

Üye
4k çok önemli değil açıkcası benim hiç ilgimi çekmedi 1080p neyimize yetmiyor? Buna takılmayın, derim...
İşlemci düşük diyemeyiz arada büyük farklar yok, yani performans sıkıntısı çekmezsin; ama exynosda kaynak kodlar gizli olduğundan rom desteği snapdragon kadar olmuyor...G2 aldın diyelim; var mı s-penin multiwindowun air commendin: yok. knock knock yaparsın anca, o da bazen çalışmıyormuş :ehe
G2 güzel cihaz aslında ama not serisi hep daha kullanışlı gelmiştir bana.

Ekrana gelirsek, LG'nin IPS paneli çok kaliteli ;ama bir süre sonra samsung ekranı mavi oluyor diye bir şey ilk defa duyuyorum :D =P

evet bende zaten ne diyeceğimi bilemediğimden öyle dedim cahilliğime ver

ancak cidden öyle veya bana öyle geliyor note2 ilk çıktığında cam gibi parlak ekranı vardı iphone lardan iyi diyodum geçen gün baktım arkadaşta da var ekran parlaklığını kısınca mavimsi oluyor aynı S3 teki gibi

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
evet bende zaten ne diyeceğimi bilemediğimden öyle dedim cahilliğime ver

ancak cidden öyle veya bana öyle geliyor note2 ilk çıktığında cam gibi parlak ekranı vardı iphone lardan iyi diyodum geçen gün baktım arkadaşta da var ekran parlaklığını kısınca mavimsi oluyor aynı S3 teki gibi

Bilmiyorum valla, ben kullanmadım ama arkadaşlarım da vardı hiç öyle bişi görmedim :D

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Bende note 2 kullanıyorum şuan bende öyle bişey görmedim..Ama sanki gittikçe g2'ye daha çok ısınıyorum özellikle kamera işlemci,ekran,şıklık konusunda :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Note3 kesinlikle

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Birde artıları ve eksilerini yazarak söylerseniz çok daha iyi olur ben gibi arada kalan arkadaşlarda fikir edinmiş olurlar.

Türe

Türe

Üye
Note 3.

partyhard

Üye
Note3 tabi g2 kimmiş

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Dediğim gibi artı ve eksilerini yazarsanız daha iyi olur.

Türe

Türe

Üye
Dediğim gibi artı ve eksilerini yazarsanız daha iyi olur.
G2 için ;

+Kompakt kasa
+Dar çerçeve
+IPS Ekran
+Hızlı bir arayüz
+ Farklı tasarım
+13 mp. Kamera

Note 3 için ;

+S.Amoled Panel
+Büyük Ekran
+S-Pen & Yenilikleri
+Premium hissi veren kasa
+En iyi android cihazı (Oyun deneyimi)
+Yazılım Desteği
+13 mp. Kamera (Slow ve Fast Motion Desteği)

Tercih senin.