Türe
Üye
Nokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin

Nokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin

n9 dan haberin olmaması ne kadar üzücü

Ahaha cok zekice ve dogruHarika bir resim
Aynen öyle Symbian bu yüzden bu kadar övgü alıyor zaten Android'in yapabildiği herşeyi yapıp Meegodan sonra dünyanın en iyi multitaskingine sahip olduğu gibi gayet de stabil çalışıyorNokianin suanki en kral telefonuna android at, en azindan bir neov performansi alamazsin
N9 u seven insanlar hic mi diger telefonlari incelemedi acaba hayir n9 gormesek inancaz android demek donanim demek. Nokia bu donanimi vericek butceye sahip degil zaten bu donanimi verebilcek olsa ilk basta googlein android subesini.satin alirdi.,simdide son kez debeleniyo kendi capinda
Isterse 30 tane sistem secenegi versin ise yaramayip destek gormedikten sonra
varlığından haberin olmayan cihazları da inceledim çok şükür. Google ın android şubesi ne arkadaşım? Adam sana çift sistem sunuyor nerde var başka?
Isterse 30 tane sistem secenegi versin ise yaramayip destek gormedikten sonra
bence nokia wp8 ile dogru yolda. Bugun yayinlanan wp8 sdk'sinin ortaya cikardigi wp8 ozellikleri bu konuda nokiayi hakli cikaricaga benziyor.
Nitdroidden bahsediyosan kullanmadigin icin bilemezsin telefon telefonluktan cikiyo
He yav he.Neo V'yi de ne çok abartıyorsunuz gözünüzde anlamadım ki.Ayrıca Androit at onu yap bunu yap diye karşılaştırılmaz telefonlar donanım değil, performans karşılaştırmalısın ki Nokia'nın şuanki tek çekirdekli telefonları bile çok çok hızlı.Birde 2 çekirdekliler geliyor o zamanki performansı düşün artık.
- - - Eklendi - - -
O sistemlerden biride Android.Tabi bilmeden yorum yapınca...
Nitdroidden bahsediyosan kullanmadigin icin bilemezsin telefon telefonluktan cikiyo
- - - Eklendi - - -
Menu gecisleriyle sistem degerlendirilmez androidin en kotu telefonuna 50 tane saglam uugulama atarsin.nokiada saglam 50 uygulama yok mesela
kullandığına eminsin yani nitdroid görmesem inanıcam varya devam et sen
Ben nitroit'i kullandım az bile olsa yeterince kullandım.Peki sen videolarda dışında görüpte kullandın mı hiç.Çünkü stabillik olarak iyi portlandığından gayet stabil hiç donma kasılma vesayrede olmuyor...
kullandığına eminsin yani nitdroid görmesem inanıcam varya devam et sen
evet android 4.03 for nokia n9 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyosam
Sen kullandın mı ilk bana onu söylesene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu sayfanın son paylaştığı şeyleri izle adamlar yürümüş önüne çıkanı eziyolar yakında piyasada sadece apple ve samsung kalırsa şaşmayın gerçi şuandada diğer telefonları pek sallayan yok ama htc hariç tabi (htcnin berbat bir reklam politikası var )
- - - Eklendi - - -
evet android 4.03 for nokia n9 gibi birşeydi yanlış hatırlamıyosam