Nokia'nın kamerafonunun Avrupa yolculuğu başlıyor: Nokia 808 PureView

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
ya Allah aşkına 699 dolara satılan cihaz nasıl 625 euro olur? Kardeşim bi bırak ya

Kardeşim satış fiyatı 625 avro yazıyor kör müsün? Yoksa görmek mi istemiyorsun?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar açıklanınca öğrenicez zaten erken öğrenince elimize bir şey geçmeyecek. tartışmanın anlamı yok. özelden devam edin isterseniz.

franzliszt

franzliszt

Üye
ben senin mantığında değilim.benim için kamera çok önemli.3 adet iyi foto makinem,bir de sony kameram var ama bunları her an yanımda taşımıyorum.2 tane çoçuğum var her an foto ya da kameraya çekme durumu oluyor.ve her zaman telefonum yanımda olduğu için çekebiliyorum.o yüzden oyun ya da uygulamadan çok kamerası benim için çok daha gerekli.
ben yazdıklarıma eklemicem çok açık şekilde yazdım kendi kendinizi kandırmayın herkes yanında fotoğraf makinesi taşır ( gerçekten fotoğrafa önem verenler) hatta fotoğrafa madem böyle önem veren birisiniz bunu nokiada değil canon nikon gibi serilerde arayın şuan kompakt makineler çok küçük ve nokiadan çok daha başarılı.

cyber

cyber

Üye
ben yazdıklarıma eklemicem çok açık şekilde yazdım kendi kendinizi kandırmayın herkes yanında fotoğraf makinesi taşır ( gerçekten fotoğrafa önem verenler) hatta fotoğrafa madem böyle önem veren birisiniz bunu nokiada değil canon nikon gibi serilerde arayın şuan kompakt makineler çok küçük ve nokiadan çok daha başarılı.

fiyatlarına göre karşılaştıralım hangisi daha başarılı

franzliszt

franzliszt

Üye
fiyatlarına göre karşılaştıralım hangisi daha başarılı
neyi karşılaştırcaz canon larla nikonlarla nokia 808 imi :) adama gülerler be. fiyatlar ortada araştırın ofiyata nasıl makineler var bulamazsanız ben yardım edeyim bir tanede zoom lens aldırırım 200 lük size

avcitalip

avcitalip

Üye
neyi karşılaştırcaz canon larla nikonlarla nokia 808 imi :) adama gülerler be. fiyatlar ortada araştırın ofiyata nasıl makineler var bulamazsanız ben yardım edeyim bir tanede zoom lens aldırırım 200 lük size

+1,808 alan adam yanımda fotoğraf kamerası gibi telefonum var müzik falanda dinliyebiliyorum v.s demek için alır bence:D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ölü doğan bir telefon.. Bitmiş bir sisteme para yatırmak? :blink:
Xperia S 12MP [N8'in Android versiyonu gibi bişey]
Hemde Sony'nin özelleştirmeleri ile efektleri falan SIII ten One X ten bile iyi
Kameraysa buda kamera. 808 alınmaz bu saatten sonra..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ölü doğan bir telefon.. Bitmiş bir sisteme para yatırmak? :blink:
Xperia S 12MP [N8'in Android versiyonu gibi bişey]
Hemde Sony'nin özelleştirmeleri ile efektleri falan SIII ten One X ten bile iyi
Kameraysa buda kamera. 808 alınmaz bu saatten sonra..

Xperia S'in kamerası iyi mi ? O 12 Mp pek başarılı değil.N8 ile karşılaştırılamaz bırak 808'i.Ben almam fakat hem kamera hem de telefonu aynı anda isteyen bir insan alabilir.Gidip 3310 + kamera yerine 808 alabilir direk.Hem daha kolay taşır.Fakat ben olsam almazdım.

Xperia S çekim konusunda pekte başarılı değil.

CorbyW

CorbyW

Üye
N8'den bile kötü mü dedin sen? Sus allah aşkına sus..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
N8'den bile kötü mü dedin sen? Sus allah aşkına sus..

Bir karşılaştırma koyda anlamı olsun...4S ile pek farkı yok Xperia S'in bazı fotoğraflar xperia üstün lakin 4Sinde üstün oldukları var.N8in ekranı kötü olabilir ama 808den sonra en iyi kameraya sahip hala ki arkadaş 808e alternatif olarak sunmuş Xperia Si

sataer

Üye
fotoğrafları eşit çözünürlüklü ortamlarda kıyaslayın n8 in daha iyi olduğunu görün.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia ne yapıyor anlamadım :hmmm Bu para verilmez bu telefona yahu..İphone 4s in yanına yaklaşamayan bir telefon nasıl olur da ondan daha pahalı olur anlamadım :zzz:

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia ne yapıyor anlamadım :hmmm Bu para verilmez bu telefona yahu..İphone 4s in yanına yaklaşamayan bir telefon nasıl olur da ondan daha pahalı olur anlamadım :zzz:

Hangi konuda yanına yaklaşamıyor, tam tersi iPhone 4s yanına yaklaşamaz oyun ve uygulama fazlalığından başka ne artısı var ki, tabi bir de elinde dolaştırıp çevreye iPhone'um var demekten başka?

Bir de bazı arkadaşlar öyle şeyler yazmış ki sanki Nokia'nın her çıkardığı modeli satın alıyormuş gibi, beğenmeyen almaz olur biter hem almam deyip hem fiyatı neden yüksek görüyorsunuz ki anlamadım:hmmm

Üstelik kamera telefonu için gayet başarılı, kamerası için alınmaz onun yerine canon alırım diyenler karşılaştırmalara hiç bakmamışlar anlaşılan, canon dslr ile telefon görüşmesi yapabilir misiniz ki yada mesaj atabilir misiniz veya müzik dinleyebilir misiniz yada çok fazla olmasa da oyun oynayabilir misiniz? ama 808 ile bunları yapabilirsiniz digital fotoğraf makinesi + multimedya cihazı + telefon.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Hangi konuda yanına yaklaşamıyor, tam tersi iPhone 4s yanına yaklaşamaz oyun ve uygulama fazlalığından başka ne artısı var ki, tabi bir de elinde dolaştırıp çevreye iPhone'um var demekten başka?

Bir de bazı arkadaşlar öyle şeyler yazmış ki sanki Nokia'nın her çıkardığı modeli satın alıyormuş gibi, beğenmeyen almaz olur biter hem almam deyip hem fiyatı neden yüksek görüyorsunuz ki anlamadım:hmmm

Üstelik kamera telefonu için gayet başarılı, kamerası için alınmaz onun yerine canon alırım diyenler karşılaştırmalara hiç bakmamışlar anlaşılan, canon dslr ile telefon görüşmesi yapabilir misiniz ki yada mesaj atabilir misiniz veya müzik dinleyebilir misiniz yada çok fazla olmasa da oyun oynayabilir misiniz? ama 808 ile bunları yapabilirsiniz digital fotoğraf makinesi + multimedya cihazı + telefon.
Peki 808 in kamera dışında ne üstünlüğü var ki İphone 4s ten ??

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Bir karşılaştırma koyda anlamı olsun...4S ile pek farkı yok Xperia S'in bazı fotoğraflar xperia üstün lakin 4Sinde üstün oldukları var.N8in ekranı kötü olabilir ama 808den sonra en iyi kameraya sahip hala ki arkadaş 808e alternatif olarak sunmuş Xperia Si
alternatif olarak sunmadım evet Xperia S 808 ile kamera konusunda kapışamaz ama hem android hemde kamera olsun istenirse Xperia S iyi bir tercih dedim.. 808 kamerası ne olursa olsun ölü bir telefon.. Issız ada gibi..

- - - Eklendi - - -

Nokia yırtınsada baktı ki bu saatten sonra artık Symbianı giriş seviyesi kullanıcılar hariç kimseye satamayacak bari yedirecek bişeyimiz olsun dedi ve abartı üstüne abartı bir kamerayla şansını denemeye karar verdi..
Az sayıda maceraperest dışında kimsenin bu cihaza bir iPhone parası vereceğini sanmıyorum..
Adama demezlermi paranı niye bankada yada iPhonela değerlendirmedin de vadesiz hesaba(808) yatırdın diye

CorbyW

CorbyW

Üye
Gir youtube'a xperia s vs nokia n8 camera yaz. Sonra rezil ol.

CorbyW

CorbyW

Üye
ben de sana diyorum ki ikisiyle çekilen resimleri at pc ye öyle kıyasla gör kim ne oluyo.

Merak etme senin gibileride düşünüp, ikisininde fotoğraflarını aynı ekrandan kıyaslamışlar. Sonuç, xperia s gene birinci. Videoyu bulamazsanız yarın atarım size. Bir şeyleri kabul edin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt