Haber Nokia'dan Hediye Çeki

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
620 :(

papakudioflu

papakudioflu

Admin
telefonu yeni almış olmanız şart değil. Türkiye Garantili herhangi bir lumia 925 veya Lumia 1020 ile aşağıdaki adresten imei kodunuz ve Nokia hesabınız veya sosyal ağ hesabınızla kaydolun. Mailinize bir kod geliyor. O kodla menüden cüzdana girip alttaki (+) ekle işaretine tıklayıp Microsoft hediye kartını seçin ve kodu girin.

hediye kartını cüzdana tanımladıktan sonra 180 Gün içinde kullanmanız gerekiyor.hediye kartının tanımlanabilmesi ve kullanılabilmesi için telefonun bölgesi Türkiye olarak ayarlanmalı.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben aldım 50 T.L yi ilk olarak Avengers'i aldım 11 liraya. başka ne alsam diye düşünüyorum :eller:

serkan410

serkan410

Üye
neden sade 925 ve 1020 için yapıyolar aslında tüm lumialar için yapmalılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu gidişle 1020'ler ellerinde patlayacak ama. :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
tutulmaz tabi 41mp kamera koyup gerisini boşvermişler cpu gpu vasat eski yongalar vede aşırı pahalı ama 929 uygun fiyatlı olursa patlama yapar çünkü kamera 41mp olmasada donanım çok iyi güven veren bir cihaz

Akhtoher

Akhtoher

Üye
tutulmaz tabi 41mp kamera koyup gerisini boşvermişler cpu gpu vasat eski yongalar vede aşırı pahalı ama 929 uygun fiyatlı olursa patlama yapar çünkü kamera 41mp olmasada donanım çok iyi güven veren bir cihaz

Tutulmaz tabi derken, cihazın tutmadığını gösteren bir kaynak yok. Bununla birlikte Windows Phone 8 gibi stabil çalışan işletim sistemine bu donanım yeterli diye düşünüyorum markette oynayamadığı oyun yok kameranın neler yapabildiği saten ortada ben fiyatını hak ettiğini düşünüyorum iyiki almışım.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
bugün oynatması yarın oynatacağı anlamına gelmez işlemcisi eski her yeni çıkan oyun öncekine göre daha çok donanım istiyor bakın iphone 4 asphalt 8 de nasıl kasıyor youtube da inceleme videosu var ios ada o donanım yeter diyorlardı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bugün oynatması yarın oynatacağı anlamına gelmez işlemcisi eski her yeni çıkan oyun öncekine göre daha çok donanım istiyor bakın iphone 4 asphalt 8 de nasıl kasıyor youtube da inceleme videosu var ios ada o donanım yeter diyorlardı

Yarınki oyunlar için yarınki çıkarmış olduğu cihazlar olacak bunu anlamak bu kadar zor mu ?

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
DalvikCache

DalvikCache

Üye
bu da elinizdeki cihazın ömrünün kısa olduğunu gösteriyor

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bu da elinizdeki cihazın ömrünün kısa olduğunu gösteriyor

şu anki telefon piyasasına bakıp ne derece kızıştığını görebiliyorsanız elimizdekinden ziyade tüm cihazların ömrümün kısa olduğunu görebilirsiniz. İphone samsung htc hiç fark etmez. Lumia ların gene tüm cihazları stabil.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ben mağazadan
moli Player(7₺)
asphalt 8 (2₺)
survivalcraft (11₺)
modern combat 4 (15₺)
satın aldım ama cüzdan bakiye 30₺ diyor sizce neden oldu bu ? daha önceden eklenmiş kart yoktu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ödemesi alınmamış uyhulamalar olabilir

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ama üzerinden çok zaman geçti hala gitmedi ben mc4 ü satın alırken cüzdandan bildirim gelmediğini hatırlıyorum ve en son mc4 ü aldım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O uygulama için mail gelmediyse demek ki ödeme işlemi henüz gerçekleştirilmedi. Buradan ödeme işlemlerini kontrol edebilirsin.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
O uygulama için mail gelmediyse demek ki ödeme işlemi henüz gerçekleştirilmedi. Buradan ödeme işlemlerini kontrol edebilirsin.

tekrar denenmesinde fayda var çünkü 5 dakikada geliyor :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beş dakikada gelen ne? :allalla:

Takipçi Satın Al

Üst Alt