Ben xapını bulup kurdum tekrar süper uygulama kıskandı :![]()

ŞartXapı kurmak için unlocked olması şart mı

Hocam hangi uygulamadan bahsediyorsunuz ? En sevilen Youtube uygulaması mı ?Aynen bende xapınını bulup kurdum mis gibi çalışıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Microsoftun youtube uygulaması , istersen xap linkini atayımHocam hangi uygulamadan bahsediyorsunuz ? En sevilen Youtube uygulaması mı ?
Hocam olur da cihaz xap değil, ancak o uygulamayı kullanmak çok istiyorum.Microsoftun youtube uygulaması , istersen xap linkini atayım
Cihazı unlock ederseniz kurabilirsiniz. Bu da linkHocam olur da cihaz xap değil, ancak o uygulamayı kullanmak çok istiyorum.
Hocam var mı bir link falan elinin altında, teşekkürler bu arada.Cihazı unlock ederseniz kurabilirsiniz. Bu da link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android lider?Hiç komik değil Windowsphone kullanıcısı olarak şimdilik android lider windowsphone'dan on kat daha iyi,ikincilikte ios var o da 5 kat daha iyi.Uygulama sıkıntısı çok windowsphone'da.

görüntü varmı acaba bir kaç tane nasıl bir uygulama olduğunu görürdükCihazı unlock ederseniz kurabilirsiniz. Bu da link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben geliştirici hesabına sahibim 10 adet yükleyebiliyorum , diğer yollar ile 2 veriyordu sanırımBir sınır vardı sanki, unlock yapınca kaç uygulama yükleyebiliyorsunuz?

Ben geliştirici hesabına sahibim 10 adet yükleyebiliyorum , diğer yollar ile 2 veriyordu sanırım![]()