Haber Nokia'dan Hediye Çeki

Sponsorlu Bağlantılar

plenken

plenken

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'dan Hediye Çeki
Nokia Türkiye son dönemin en popüler Windows Phone telefonları Lumia 1020 ve Lumia 925′e özel bir kampanya düzenliyor

Windows Phone platformunun hızla büyüyen uygulama mağazasından istediklerinizi seçin, mobil dünyanın en verimli ve eğlenceli uygulamalarına ücretsiz sahip olun!
İçerdiği 175.000’i aşkın uygulamayla zengin bir çeşitlilik sunan Windows Phone platformunun popüler cihazları Lumia 925 veya Lumia 1020 alanlara, 50 TL değerinde uygulama kuponu hediye ediliyor!

Asphalt8;AirBorne, NOVA3,Modern Combat 4 gibi sevilen oyunların yanı sıra İngilizce-Türkçe sözlük, Stylist, File Manager, Camera Effects, MoliPlayer Pro gibi çeşitli uygulamalarla Nokia Lumia’nızı muhteşem bir iş ve eğlence aracına dönüştürebilirsiniz!
Bu kampanyadan faydalanmak için siz de hemen bir Nokia satış noktasına giderek, Nokia Lumia 925 ile Nokia Lumia 1020 için yapılan bu kampanyadan 15 Ocak 2014 tarihine kadar yararlanabilirsiniz.

Yönetici tarafından düzenlendi:

goktas19

goktas19

Üye
Oyun degilde MoliPlayer Pro icin kullanabilirsin bence

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
isteyen Pm atsın satıyorum​

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bu pazarda geçersiz diyor numarayı yazınca ?

plenken

plenken

Üye
    Konu Sahibi
Bu pazarda geçersiz diyor numarayı yazınca ?
E-postayla kaydolduktan sonra onay maili geliyor . Orda yazan pin konunu cüzdan uygulamasında giriyorsun. 50₺ yüklendi diyor.
Problem olmaması lazım.

Symbianize

Symbianize

Üye
güzel haber..

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Woeuw bu super !!

sekajmer

sekajmer

Üye
hemen kayıt oluyorumbu hediye şeysi microsoftan değil miydi ya :D neyse üzümünü ye bağını sorma demişler

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bari alıntıyı bizim sitemizden yapsaydınız. Neyse konuyu düzenledim. Bir haber gördüğünüzde bence maxicep portalda olup olmadığını kontrol edin. Hele ki bu haber Windows Phone ile ilgiliyse:oke:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
ne yapmamız gerektiğini biri anlatabilir mi?

İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
Nokia candır

serkan410

serkan410

Üye
iphonelardaki gibi biri indirince o uygulama veya oyunu email adresini girince bedava indirebiliyorumuyuz

plenken

plenken

Üye
    Konu Sahibi
bari alıntıyı bizim sitemizden yapsaydınız. Neyse konuyu düzenledim. Bir haber gördüğünüzde bence maxicep portalda olup olmadığını kontrol edin. Hele ki bu haber Windows Phone ile ilgiliyse:oke:

Teşekkürler Ali bey.
Hediyeyi görünce heyecandan hemen paylaşayım demiştim...:biggrin:

blackss

Üye
lumia 925 sahibiyim nerden ve nasıl bu kupona sahip olabilirim?

blackss

Üye
teşekkürler yükledim şimdi ne alsam diye düşünüyorum:))

Takipçi Satın Al

Üst Alt