XXXturi01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler yardımın için hocamÖneri: Bataryaların terminallerini üstteki siyah plastik kısım var ya onu dikkatlice sök . 3D yazıcıyla batarya gibi bir parça bastır . Ben konuyu paylaştım galiba 18650 pili bu şekilde bağlarsın.
Gelelim açılmama sorununa güç devrelerinde sorun varsa açılmaz . Kısa devre varsa termal kamera ile bulunabilir buldun diyelim oradaki o küçücük parçaları değiştirecek birini bulman çok zor.
18650 pil ile denedim güç kaynağı ile denedin yine tepki yok . + Ve - polariteye iyi dikkat et. Basılı tutup tepki gelmezse yine . Bu sefer pilden elektrik verip bilgisayara bağlamayı dene . İnfitinity best programı vardı forumda . Telefonu görecek mi bak bakalım.
Ben arızalı Nokia 808'i tamire gönderdim adam sorunu çözdü lakin parçası yok yapamam dedi geri gönderdi . Sağlam olanına yedek parça olarak duruyor.
Şişik batarya ile çalışıp sağlam 18650 ile çalışmıyor ha . Tam dolu olduğunaemin misin ? 3.5 volt falansa çalıştırmaz .
Ne güzel 200 TLye 6 tane cihaz bulmuştum onlarda çöp olduysa çok kötüTers Voltaj Verdiysen Gümlemiş Olabilir. İçinde Filtre Devresi Yoksa Direk Yakar Ortalığı.Cihazin Kartını Açıp Bakabilirsin Isınan Eden Parça Varmı Diye. Onunlada Uğraşacak Adam Fazla PAra Alabilir.Kısacası Hurdaya Gidebilir Cihaz.
Ters Voltaj Verdiysen Gümlemiş Olabilir. İçinde Filtre Devresi Yoksa Direk Yakar Ortalığı.Cihazin Kartını Açıp Bakabilirsin Isınan Eden Parça Varmı Diye. Onunlada Uğraşacak Adam Fazla PAra Alabilir.Kısacası Hurdaya Gidebilir Cihaz.
Kısa devre sonucu sadece anakart mı zarar görür? Eğer anakart dışındaki ekran hoparlör parçalar zarar görmediyse iyi en azından internetten ekranı bozuk cihazlar alıp onların anakartını takarım.Geçmiş olsun hocam telefon kısa devre yaptıysa onarman zor.
tanıdığın varsa en garantsi onlara göstermen olur rica et baksınlar olmazsa sende kalsın olmadıNe güzel 200 TLye 6 tane cihaz bulmuştum onlarda çöp olduysa çok kötü
Mesaj birleştirildi:
Kısa devre sonucu sadece anakart mı zarar görür? Eğer anakart dışındaki ekran hoparlör parçalar zarar görmediyse iyi en azından internetten ekranı bozuk cihazlar alıp onların anakartını takarım.
görmez sanmıyorumNe güzel 200 TLye 6 tane cihaz bulmuştum onlarda çöp olduysa çok kötü
Mesaj birleştirildi:
Kısa devre sonucu sadece anakart mı zarar görür? Eğer anakart dışındaki ekran hoparlör parçalar zarar görmediyse iyi en azından internetten ekranı bozuk cihazlar alıp onların anakartını takarım.
Aynen anakart güç ünitesi bozulur diğer prçlar aktif çalışır.Ne güzel 200 TLye 6 tane cihaz bulmuştum onlarda çöp olduysa çok kötü
Mesaj birleştirildi:
Tamam teşekkürler.Aynen anakart güç ünitesi bozulur diğer prçlar aktif çalışır.
Vereyim sana 150₺ nokıa c6-01nerden buluyorsun bunları söyle bende bakarım belki bana da lazım öte beri bikaç tane
Bana 200e verseneVereyim sana 150₺ nokıa c6-01
Nokia x2-02 100₺
2 telefon birarada 240₺
Sadece bataryaları yok ikisininde
Bir tane pasajın içinde kazara denk geldim. Girdim baktım adamın yanında sandık var sandığı açıp elini daldırdı bir avuç telefon alıp masaya koymuştu fiyat verince dayanamadım aldım.nerden buluyorsun bunları söyle bende bakarım belki bana da lazım öte beri bikaç tane
Telefoncunun numarasını alıp özelden vereyim sana anlaşın halledin.nerden buluyorsun bunları söyle bende bakarım belki bana da lazım öte beri bikaç tane
Batarayasız telefon sorun değil internetten kaliteli bir 18650 alıp takarsın bu tip telefonların içinde takılı olan çin malı dandik bataryalardan daha ucuz vede kaliteli olurlar.lumia 925 varsa elinde mesele yok
ben bir daha bataryasız telefon almam
235₺Bana 200e versene
Bi bakarım belki alırım.
Onunla uğraşamam, zaten hurdalara avuc avuc para döküyoruz bir de alet edevata hic para veremem.Batarayasız telefon sorun değil internetten kaliteli bir 18650 alıp takarsın bu tip telefonların içinde takılı olan çin malı dandik bataryalardan daha ucuz vede kaliteli olurlar.
Hatta 3 tane AAA Kalem pil kullanarakda çalıştırabilirsin ben elimdeki bir tuşlu telefonu bu yöntemle çalıştırdım.
elektronikçiye yada telefoncuya yaptırırsın o zaman uğraşmak istemiyorsanOnunla uğraşamam, zaten hurdalara avuc avuc para döküyoruz bir de alet edevata hic para veremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?