Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

bilo2675

Üye

AdanaLy_

Üye
sonradan lisans felan ister mi ki :S

yhoos

yhoos

Üye
çok teşekkür ederim ilgilenmen bile güzel

fatih7934

Üye
arkadaşlar bende n79 var deneme sürümünü kullanmıştım.şimdi tekrar burdan navigasyon indirip kursam çalışırmı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
tşekkürler paylaşım için :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Teşekkürler :oke:

ey1994

Üye
menü-uygulamalar-yer-konumalama-konumlama yöntemleri burdan sadece Tümleşik GPS i seçin diğerlerini kaldırın
kontor gitmez
çok saol arkadaşım söylediğin ayarları yaptım ve kontör gitmemeye başladı

cmlakbtr

Üye
:hmmmBnde Kontör Gidiyo :hmmm

xeroxwolf

Üye
arkadaşlar ben kurdum herşey güzel ama poiler hariç adres aratıramıyorum bilgisi olan varmı

evimin adresini bulamıyorum ??

zırtzırtzırt

Üye
yav beyler bende ucretsiz navigazayon var nokıa5800 ın fakat kullanımını bılmıyorum butun ayarlarını yaptım bunu resimli olarak anlatabılecek arkadaşlarım olursa cok mınneettar olurum şimdiden tşk

resulemre89

resulemre89

Üye
teşekkürler

zaman5632

zaman5632

Üye
Kardeş yüklüyorum ama uydu haritası beyaz gösteriyor bir çözüm bulsana sağol..

gzararsiz

Üye
ben yükledim ancak tüm şehirlerin ayrıntıları yok genelde büyük şehirlerin ayrıntılı haritası var.

edebiyat

Üye
konumumu bulduruyorum buluyor ama harıtayı gostermıyor sadece ana yolu gosterıyor nasıl ayarlarım bu ısı

Tacettin Demir

Üye
Ovi suit kurun Pc'ye. Kablo ile bağlayın ve haritalar kısmından Türkiye haritasını indirin. Yoksa harita çıkmıyor haliyle.

Fakat harita "Google Maps" gibi güncel değil. Eski harita. Nasıl güncelliyeceğiz. Yeni Ovi suitten indirdim.

--------------- Ekleme ---------------

Ekleme:

Yeni Ovi Haritalar uygulamasını da nokianın sistesinden telefonunuzu seçerek yükleyin. Sonra Ovi suite girin harita indirin.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar bende ovi maps programı bütün ayarları yaptıktan sonra biraz kullandım. manisa/turgutlu'da oturuyorum. Turgutludan izmir'e gitmek için adres girdim ve beni gideceğim yere kadar hiç şaşmadan gittim, hiç bir yanlışlık olmadı.
vede hiç kontürüm gitmedi
sonra tekrar iki güç sonra turgutluda ovi maps konumu bul değimde altaki sarı olan verici %60-70 arası giyeyim çekmeye başladı daha önce çekmiyordun o gün çekti deneme yaptım navigasyon oldu ve konumu bulması 3-5 sn arasında oldu ve hiç kontürüm gitmedi . bu aralar deniyorum deniyorum ama konum aranıyor yazısı devamlı ekranda 5-10 dk bekliyorum yine olmuyor. sizce neden yapar bunu garmin yükledim yine aynısı oluyor bu işi kontür gitmeden yapamayacakmıyız kontür gittiğinde hemençik oluyor. yokmu bunun çaresi

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
çalışıyosa süper

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
benim tel 5800xm v50 fakat modifiyeli gprs ye baglanamıom sorun nerdir anlamadın gps beklenio yazıo bi türlü baglanmıo

clubfurkan

Üye
tekirdağ ı bile gösteremiyor, bende mi sorun var anlamadım ??

erchin06

erchin06

Üye
e71 i olan biri kendi telefonuna bu konuyla ilgili neler yaptıgını soyleyebilrmi :)

Üst Alt