Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

hercai1999

Üye
Arkadaşlar,
Ben ovi haritayı yükledim, ama Çanakkale'de sadece merkezde kullanabiliyorum ilçeler ve köyler yok. Bu haritanın tüm türkiye'yi kapsayan sürümü var mı ? acaba

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
merhaba arkadaşla ben garmin kullanıyodum ama telefonu her açma kapamada köntür gidiyo bunu nasıl önlerim tel 5800xm bi yöntem fln warmı arkadaşla bu yukardaki arkadaşların dediği gibi uygulamalar fln bu garmin için geçerli olanı warmı bide bu her 2 navigasyonu kullanırken örnek 1 saattir yolda kullandığımızda ortalama nekadar köntür gider şimdiden teşekkürler...

osskan

Üye
para gidiomu ? sonra bana pahalıya mal olmasın?

skygrass

Üye
e 66 çalışıyor mu acaba

sefaköykartalte

Üye
N72 Yokkkkkkkkkkkkk BİzDe Hala ÜCRETLİ :( :@ :off:

Xabi1984

Üye
üçret gıdıyor bilader bunda

bleak_34

Üye
arkadaşlar herkez harita yükle yazmışta ben ne kadar aradım bulamadım şu haritayı ya.5800xm var bende yardımcı olursanız sevinirim.

GEOE

GEOE

Üye
paylasım icin tskler..

A.R.D.A

Üye
Teşükkürler..umarım doğru yükleyip kullanabilirim artık üzretsiz:D

mustiii84

mustiii84

Üye
ne ücretsizi yaw.programı indirip kurdum 2 dak.da 2.50 tl.mi yedi.
genede sağol..

murat23351

Üye
mustiii84 arkadaşım sen internete kendin GSM üzeirnden girip indirmişsin. güncelleştirmesinide hattın üzeriden yaptığından dolayı tl en gitmiş.. bağlan kısmında kablosuz ağdan bağlan deseydin veya pc ne indirip kursaydın şayet hiç bir ücret ödemeyecektin. bence nokia ovi maps öncedende dediğim gibi şimdi yine diyorum gerek yok navigasyon ihtiyacın varsa garmin den şaşma. herdetay haritasında mevcut 2010 harita sürümüde var. indir kur ve sınırsız kullan.. ve bide forumdada ücretsiz navigasyon diye arat ayarlarını yaparsan navigasyon olayına hattından girmesin ücretsiz bağlanırsın uyduya...

harunerincik

Üye
eline sağlık ustam telefonum gibi bende yeniyim burda... nsıl kurup calıştırıcaz bunu zınbırtıyı yardım edebilcek warmı acaba ?

murat23351

Üye
neyi kurup çalıştıracaksın anlamadım. garminse forumda arat resimli çok güzel anlatılmış. nokia ovi maps e tavsiye etmem çok istekliysen şayet onuda kendi sitesinden indirip kurabilirsin.

terden

Üye
gps ayarlarından kontör gitmesini engeleye bilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadas, kontur yememesi lazim, tamamen bedava. Telefonunda A-GPS kapali olmasi lazim. Yoksa kontur yiyebilir.
Telde ayarlara gir ->telefon -> uygulama ayarlari -> konumlama -> konumlama yontemleri -> sonra tumlesik GPS yi ac.
Eger yardimli GPS aciksa kontur yer. Onu kapat. alıntıdır.

kafa1907

Üye
YEni aldım ben 5800

En son sürüm (v50)yi yükledim.navigasyondan bağlanmaya çalışıyorum.
Kontör gitmemesi içinayar yapğtım fakat haritalara girince sağ altta çıkan uygu işareti tek çıt yanıp sönüyor yani bağlanamıyor sorun ne sice?
Ve sürekli GPS bekleniyor diyor ne yapmalıyım?

terden

Üye
kapalı alandan dolayı olabilir

murat23351

Üye
arabada sıkıntı çıkmaz zaten bir kere bağlandıktan sonra kolay kolay bağlantı kopmaz. arabayla 150km ile bile gitsen bile bağlantı sıkıntın olmaz. çünkü bunları hepsini denedim.

kafa1907

Üye
kapalı alandan dolayı olabilir

şimdi deniycem açık alana çıkmayı.Peki diyelim arabadayız o zamanda geçemiyo mu sinyaller.

--------------- Ekleme ---------------

TEşekkür ederim evet kapalı alandan dolayı çekmiyormuş.

GEreksiz soru için özür dilerim

Silinen Üye 321934

Silinen Üye 321934

Kapalı Hesap
valla arkadaşlar n97 kullanıyorum araçla dolaşım için lisans satın almama rağmen berbat çalışıyor bunun yüzünden kaç defa yolları karıştırdım benden 100 metre geriden geliyor i900 de igo 8 diye bir program vardı keşke bunada aynı sını yapsalar

Üst Alt