Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

orage58

orage58

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010
Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme

Nokia ovi maps te yeni güncellemesinde Ücretsiz Navigasyon sundu arkadaşlar
aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: İzMiR_DeLiSi, menderes27, gokhanglc ve 75 diğerleri

gzararsiz

Üye
saol kardeş bi yükleyimm bakalım

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
tşkurler

uyumsuz

Üye
Listede N97 yok. yüklenemiyor galiba. bize hala ücretli ozaman:off:

monozxr1

monozxr1

Üye
ciddi birşey bu.
diğer navigasyon yazılımcılarıın işi zor.

eBRiHanceR

Üye
5800'ıda kapsaması iyi olmuş. artık ücretsiz kullanacağız :) :) :)

Progressivity

Progressivity

Üye
evet ciddi bişey yükledim ama kullanmak nasip olmadı daha bakalım deneyince görecez artık performansını

alemc71

Üye
bunu verdiğiniz siteden nasıl indireceğiz yardımcı olabilrmiisniz yada telefonu pc ye bağlayıp güncelleyebilirmiyiz.teşekkürler

s3mih35

Üye
Pardon ben yukledım ama actıgımda harıta cıkmıyo bunu nası cozebılırım

teolog

Üye
gökan kardes ıı geceler bır oncekı mesajdada arkadasın dedıgı gıbı bende konumumu bulduruyorum buluyor ama harıtayı gostermıyor sadece ana yolu gosterıyor nasıl ayarlarım bu ısı yardım edersen sevınırım :)

murat kalkar

Üye
sonuç nasıl deyenler:)

--------------- Ekleme ---------------

yaniiii deneyen arkadaşlar.

Progressivity

Progressivity

Üye
valla sesli navigasyonu yapamadım ben ama uğraşıcam bakalım

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
Harita göremeyen arkdaşalar öncelikle harita yüklemeniz gerekiyr bilgisayarınıza Nokia Map Loaderı yükleyip harita yükleyeceksinz sonra da programdan sesli navigasyon için türkçe kadın/erkek seslerini indereceksiniz...

Öncelikle şunu belirteyim arkdaşlar navigsyonda bir yer ararken kontör gitti bende mesela en yankın eczane petrol gibi haberiniz olsun...

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
teşekürler güncelleyelim bakalım

Scudrox

Scudrox

Üye
Arkadaşlar ben de ücretsiz olanla güncelledim ama bende konumumu buldururken kontör gitti yine :S Biri programı nasıl kullanacağımızı anlatabilir mi acaba?

best erciyes

Üye
mrb arkadaslar ben yenı uye oldum herkeze tşk paylasımları için
ben ovi yazılımını yukledım çalıştırdım. fakat birsey aklıma takıldı programı çevrımdısı kullanabılıyormuyuz ve ücretlendırmesı nasıl bilen varsa ?

emre_berk

emre_berk

Üye
güzel bişi ama telefonu güncellemek lazım

marco2000

Üye
arkadaşlar bende yükledim ama ayarlardan çevrim dışı yapmama rağmen programa girişte ve çıkışta çok kısa gprs ye bağlanıp çıkıyor. her defasında bir iki byte sadece harcıyor. ücreti konusunda benim de bir fikrim yok. bilen bir arkadaş bizi aydınlatırsa iyi olur gerçekten. bir de sesli olarak bende kullanamadım bu konuyu da da yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

salihakkaya

Üye
merhaba arkadaşlar bende n79 telefona yükledim n79 aslında listede geçmiyor gibi geldi..lisanslar eski diyor kullanan varmı nasıl kullanılıyor ücret olayı nasıl bilgi paylaşırsak hepimiz memnun oluruz yeni bir olay herkes acemi biraz meraklı arakadaşlar vardır bilgi verirse kullanımı hakkında çok memnun oluruz teşekkür ederim herkese saygılarımla

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
arkadaşlar bende yükledim ama ayarlardan çevrim dışı yapmama rağmen programa girişte ve çıkışta çok kısa gprs ye bağlanıp çıkıyor. her defasında bir iki byte sadece harcıyor. ücreti konusunda benim de bir fikrim yok. bilen bir arkadaş bizi aydınlatırsa iyi olur gerçekten. bir de sesli olarak bende kullanamadım bu konuyu da da yardım lütfen. şimdiden teşekkürler

bende de giriş ve çıkışta kontör gidiyor bende çözemedim o işi ama sesli navigasyo için ilk önce ses indirmen gerekiyor ayarlar kısmından telden..

Üst Alt