Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

sevenefe

Üye
arkadaşlar N95 8GB VAR BENDE BU ÜCRETSİZ NAVİGASYONDAN NASIL FAYDALANABİLİRİM

forzalii

Üye
yok arkadaş herşeyi yaptım sürekli konum arıyor bulamıyor konumu boş bir program anlamadım

tupac20

Üye
çalışan navigasyondanda olduk yaaa. tam rotayı gösterecek reset atmaya başladı...

eda ay

eda ay

Üye
nasıl yüklüyoruzçok karışık yardımcı olurmusunuz

hmz5800

Üye
kontör gitmiyor mu yani sadece gps mi kullanıyo bunu anladım ben ücretsiz diye
şuan garmin kullanıyorum ücresit olduğu için fena değil ama ovininki daha kapsamlı eğer gerçekten kontör gitmiyorsa yani doğru anladıysam direk ovi ye geçerim ;)

--------------- Ekleme ---------------

ben evvelki gün telefonumun firewire sini güncelledim. ücretsiz navigasyon gelmiş şimdi kurcalayınca fark ettim.
programı yüklemeyle uğraşmayın telefonunuzu güncelleyin hem bi kaç güzel özellik daha geliyo mesela ekran kaydırma olayını düzeltmeişler ekrana dokunup parmağınızı yukarı doğru hızlıca kaldırdığınızda liste süzülerek aşağı iniyor bilmiyoum anlatabildim mi :) ama yazılımınızı güncellemenizi tavsiye ederim.

#

ha birde gps ye bağlanırken 1 kuruş gidiyo normalde ama onu da kaldırmanın yolu var.
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Yöntemleride
Sadece "Tümleşik Gps" işaretli olsun diğerlerinin tikini kaldırın.
Birde;
Menü/Uygulamalar/Yer/Konumlama/Konumlama Sunucusu nu kapatın.

Yalnız bu navigasyon biraz yavaş gibi geldi bana gerçi pencereden denedim belki arabada daha iyi çalışır ama Garmin navigasyonu açıyorum hemen gps e bağlanıyor, rotayı buluyor bu biraz dandik benim yorumum

ha birde gps ye bağlanırken 1 kuruş gidiyo normalde ama onu da kaldırmanın yolu var.
Birde;

Yalnız bu navigasyon biraz yavaş gibi geldi bana gerçi pencereden denedim belki arabada daha iyi çalışır ama Garmin navigasyonu açıyorum hemen gps e bağlanıyor, rotayı buluyor bu biraz dandik benim yorumum

mangdaşire

mangdaşire

Üye
v31de de beleşmi?

10hakan

Üye
merhaba bende yükledim fakat bendede aynı sorun var sadece ana yolu göstermekte bu nasıl ayarlayabileceğimizi biliyorsanız lütfen bizimlede paylaşın.Şimdiden teşekkülerç

c5alperen

Üye
bende nokıac5-03 var güncelleştimelrini yükledim navigasyon çalışıyor fakat görüntü yok önceden vardı. nasıl olur bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba

sunarda

Üye
Konumama sunucusunu kapat ve ayrıca harita ayarlar internet ve oradan bağlantını çevirim dışı yap.5 dk içince gps bağlanacvak ve bundan sonra ücretsiz olarak kullanabilirsin.Kefilim buna bizzat yaptım ve halada ücretsiz kullanıyorum.Yalnız dediğim gibi her navigasyonu açtığında 5 dk falan gprs bağlanıp konumunu bulmak için beklemen gerekiyor bulduktan sonra zaten yola devam ;)

Konumama sunucusunu kapat ve ayrıca harita ayarlar internet ve oradan bağlantını çevirim dışı yap.5 dk içince gps bağlanacvak ve bundan sonra ücretsiz olarak kullanabilirsin.Kefilim buna bizzat yaptım ve halada ücretsiz kullanıyorum.Yalnız dediğim gibi her navigasyonu açtığında 5 dk falan gprs bağlanıp konumunu bulmak için beklemen gerekiyor bulduktan sonra zaten yola devam ;)

adepsi_11

adepsi_11

Üye
kontör gitmiyor mu yani sadece gps mi kullanıyo bunu anladım ben ücretsiz diye
şuan garmin kullanıyorum ücresit olduğu için fena değil ama ovininki daha kapsamlı eğer gerçekten kontör gitmiyorsa yani doğru anladıysam direk ovi ye geçerim ;)

ben evvelki gün telefonumun firewire sini güncelledim. ücretsiz navigasyon gelmiş şimdi kurcalayınca fark ettim.
programı yüklemeyle uğraşmayın telefonunuzu güncelleyin hem bi kaç güzel özellik daha geliyo mesela ekran kaydırma olayını düzeltmeişler ekrana dokunup parmağınızı yukarı doğru hızlıca kaldırdığınızda liste süzülerek aşağı iniyor bilmiyoum anlatabildim mi :) ama yazılımınızı güncellemenizi tavsiye ederim.

#

Birde;

Birde;

dostum bende 5230 var garmin programı kullanıyormuşsun hangi vers. kullanıyorsan nereden indirdiysen yazarmısın yardımcı olurmusun? şimdiden tşkler

Üst Alt