Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

murat23351

Üye
5800 da birebir gittim. sıkıntı hiç yaşamadım.. kullandığım navigasyon garmin. tavsiye ederim..

karloff

Üye
Abi V50 versiyon yükseltmesinden sonra haritalar gitti. Tekrar Ovi'den yüklüyorum ama harita görünümü yok:vur

Mc_CaSTBeY

Mc_CaSTBeY

Üye
teşekkürler

jonturk55

Üye
gps ayarlarından kontör gitmesini engeleye bilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadas, kontur yememesi lazim, tamamen bedava. Telefonunda A-GPS kapali olmasi lazim. Yoksa kontur yiyebilir.
Telde ayarlara gir ->telefon -> uygulama ayarlari -> konumlama -> konumlama yontemleri -> sonra tumlesik GPS yi ac.
Eger yardimli GPS aciksa kontur yer. Onu kapat. alıntıdır.

Kesinlikle doğru 5800xm simkart çıkartılarak denenmiştir.Ayarları arkadaşın dediği şekilde yaparsanız bu iş oluyor.

cellllo

Üye
terden kardeş çok çok teşekkür ederiz kntr yiyodu ücretsiz denilen navigasyon şimdi yemiyo...

terden

Üye
tşkler önemli değil

kimyaci97

kimyaci97

Üye
ne ücretsizi yaw.programı indirip kurdum 2 dak.da 2.50 tl.mi yedi.
genede sağol..
kablosuz intermetten bağlanıp haritaları zumladığınızda internetten indiriyor ve kaydediyor. kullandığınız şehirlerin hepsini kablosuz internetten zumlayıp açmanız gerekiyor. daha sonra konumlama ayarlarından şebeke tanımlıyı iptal edeceksiniz. kontör gitmez. ben kullanıyorum.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
teşekkürler

smamur

Üye
Nokia ovi maps'i bende daha önce yükledim, nokia kendi sitesinde de belirttiği gibi haritalar istanbul ve ankaradaki bazı yerleri kapsıyor diğer illerde yok boşuna nokia haritalarını indirmeye kalkışmayın. Benim size nacizane tavsiyem GARMİN TX navigasyonunu yükleyin ve neredeyse en ücra yerleri bile gösteriyor türkçe sesli ve türkçe dil desteğiyle. Yine bu sitedeki http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-309864.html adresinden detaylı ve resimli açıklamalı olarak reis-i eagles arkadaşımız tarafından açıklamalarda bulunulmuştur. Yine başka bir site adresi vereyim ben oradan yaptım işlemlerimi reklama girer mi bilmiyorum

beko03

Üye
teşekkürler

shn_design

Üye
bi yükliyim bakalım bi sorun çıkıcakmı ama şu an telefonla birlikte gelen ovi maps var ve 7 günlük bi süresi kaldı şimdi bunu yükleyince o hakkımda iptal olucak aslında ovi den memnunun baya bi işimi görüyo ama neyse denemekte yarar var olmadı garmin yükleriz

ByOrkO

ByOrkO

Üye
bn herşyi yaptm türkiye haritası ve türkçe seslndrme ekledm fakat navigasyona başla diyince öle kalıyor ses falan çıkmıyor 0km yazıyor...5800 XM blue napmam lazm???

ByOrkO

ByOrkO

Üye
ben 5800 xm kullanıyorum ve konum dedğim zaman konumu buluyor fakat navigasyon başlattğm zaman 0km olarak duruyor ve başlamıyor.Nasıl yapabilirim?

bozo6665

Üye
teşekürler

osmanbeyzade

Üye
Yükledim ben çok teşekkür ederim kardeş ellerine sağlık.

desperadooo06

desperadooo06

Üye
bende haritayı yeniden yüklüorum ama haritalar gözükmüyor ne yaplıyım:(

--------------- Ekleme ---------------

harita görünmüyor bem beyaz ekran bekliyor harita gelmiyor ne yapmalıyım haritayıda yeni yüklüyorum criteside siliyorum yeniden yüklüyorumda ama anlamadım nie böle yapıyor:((

istanblue_

Üye
bu programı kullandığımızda kontör gidermi _? tşk

desperadooo06

desperadooo06

Üye
arkadaşlar telefona formatda atıorum ama bu ovi haritaları göstermiyor bi türlü ne iştir beeaa ??

Limoncaaz

Limoncaaz

Üye
ben burdan yukledim 1 ay sorunsuz kullandım. Simdi lisans istiyor anlayamadım

gokhanturegun

Üye
nokia 5800 için ayarlar: arkadaşlar ovide prolem yok ben 1-2 aydır kullanıyorum neredeyse navigasyon ücretsiz olduğu için kontör gitmez.
menü-ayarlar-telefon-uygulama ayarları-konumlama-konumlama yöntemleri sadece tüpleşik gps de kalsın diğerlerin tiklerini iptal edin.geri gelin konumlama sunucusu-kapalı olsun
menüden çıkın oviye girin.ayarlara giriyorsunuz-internet-çevrimdışı olsun.şeeke hedefi internet olsun dolaşım uyarı açık
geri diyin-navigasyon sürüş rehberi türkçe kadın..bu kadar.telefonu kapatıp aık ovi maps i açık fakat kullandığınız alan açık alan olsun.

Üst Alt