Nokia Ovi Maps Yeni Güncelleme Ücretsiz Navigasyon Var Artık 21.01.2010

Sponsorlu Bağlantılar

ikalle

Üye
tsk kaesler

orhansezgin

Üye
teşekkürler......

karaofke

Üye
Nokia'nın navigasyonu güzel ama küçük şehirler(Örnek Niğde) sadece tek yol olarak gösteriyor.

aliozkaldi

Üye
foruma yeni üye oldum ve bütün paylaşımlar çok güzel. herkese tek tek teşekkür ediyorum.
benim telefonum 5800 xpressmusic. son güncellemeleri yaptım. haritalarıda indirdim. navigasyonu çalıştırdığımda konumuma bastığımda bağlantı kurulamadı lütfen daha sonra tekrar deneyin yazıyo. bunu dışarda arabada denediğimde yazıyo. aynı zamanda bir hedef belirleyip çalıştırdığımda da gps aranıyor diyo ve öylece kalıyor. acaba bana yardımcı olabilir misiniz? nasıl çözebilirim bu problemi? şimdiden teşekkürler.

uno_01

Üye
kardeş haritalardaki ayarlar kısmında internet seçeneğini çevrimdışı yap ve sonra uygulamalar menüsü içindeki "yer" menüsüne girip konumlama yı aç sonra konumlama yöntemleri kısmında sadece tümleşik gps olanı işaretle diğerlerindeki işareti kaldır ve sonra istediğin yerde haritaları kullanabilirsin...

aliozkaldi

Üye
teşekkür ederim bi deneyeceğim inş. çalışır.

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Ovi Maps v3.04.2010wk32.b03 Ücretsiz Lisanslı

İndirmek için:
S60v3'ler:

S60v5'ler:

Eski sürüm (wk17)
S60v3'ler:
S60v5'ler:

Açıklama: Nokia'nın kendi GPS yazılımıdır. Ücretsiz lisansın geçerli olduğu cihazlar şunlardır:
X6 16GB, X6 32GB, N97, N97 Mini, N86 8MP, E72, E71, E66, E55, E52, C5, 6760S, 6730C, 6720C, 6710 Nav, 5800 XM, 5800 Nav, 5235 CWM, 5230, 2730 Nav

Önemli Not: GPS'e bağlanırken kontör düşmemesi durumu için tıklayınız.

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
teşekkürler

SavinMe

SavinMe

Üye
tesekkürler

stogan

Üye
teşekkürler

emrh061

emrh061

Üye
ya arkadaşlar bişey soyleyeyim şimdi bu güncel versiyon benim telefonumda mevcut fakat bir türlü navigasyonun araç sürme fonksiyonunu kullanmadım. yürü fonksiyonunda bir sorun yok beraber yürüyoruz telefonumla =) fakat araç sürme fonksiyonu bir türlü kullanmadım araç içinde deniyorum üstelik uydu bağlantısıda gözüküyo fakat bir türlü gps bekleniyor yazısını öteye geçemedim. bu konuda bana bilgi verecek bir arkadaş varsa şimdiden yardımları için teşekkür ediyorum

okkankaya

okkankaya

Üye
:evet:

ByOrkO

ByOrkO

Üye
ya arkadşm bn bir türlü Navigasyon yapamadım GPS bekleniyor diyor..TEL: 5800XM Ble yardm edersn sewnrm...

tupac20

Üye
hala ücretsiz mi bu navigasyon???

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bendede olmuyor... verdiğiniz linkten indirdim programı telefona (5800xm) kurdum ve dediğiniz ayarlarıda yaptım. Konumum' u seçiyorum Konum aranıyor diyor ama yarım saat boyunca hiç birşey olmuyor..

Goldstone88

Üye
Teşekkürler üstad,emeğine sağlık..

kursunson

Üye
evet aynı şey bendede oluyo telefonum 5800 xm haritaları indirdim kurdum bütün yazdıgınız ayarları yaptım konum ara diyorum öylece kalıyo ücretli bağlandıgımda hemen buluyo yardımcı olabilirmisiniz

4w3e

Üye
ücretsiz diye bir şey yok ya böle bir saçmalık olmaz

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın

blosbomb

blosbomb

Üye
çok tşk kardeş

Üst Alt